akcija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Srpanj 23, 2021 12:42

Nastavljene su preventivne aktivnosti iz projekta »Sigurnost u turizmu Zadarske županije« usmjerene na prevenciju krađa i džepnih krađa u trgovinskim centrima. Aktivnosti su provodili kontakt policajci Druge policijske postaje Zadar u suradnji s policijskim službenicima za prevenciju Ureda načelnika, stranim policijskim službenicima iz Republike Mađarske, Poljske i Austrije koji borave na području PU zadarske u okviru projekta »Sigurna turistička destinacija«.

Petak, Lipanj 11, 2021 09:00

Košarkaši Zadra protekle subote postali su prvaci države u košarci svladavši u 5. finalnoj utakmici KK Split. Međutim, protivno važećim epidemiološkim mjerama u subotu se u Krešinom domu okupilo nekoliko tisuća gledatelja. Žilavec je ovih dana bio jasan kako nije protiv cijepljenja, dapače kako poziva sve građane da to obave.

Utorak, Travanj 13, 2021 14:50

Sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana, dragovoljna predaja ilegalnog oružja je bez sankcija, stoga apeliramo na sve građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji oružja bez sankcija

Utorak, Ožujak 2, 2021 09:50

Tijekom proteklog mjeseca temeljem akcije "Manje oružja - manje tragedija" građani su policijskim službenicima predali 8 komada vatrenog oružja: 7 pušaka i 1 pištolj, 46 komada rasprskavajućeg oružja od čega 25 ručnih bombi, 11 mina i 10 kom ostalih minsko-eksplozivnih sredstava te 4933 komada raznog streljiva.

Petak, Listopad 30, 2020 11:44

Djevojke koje čine dvije trećine populacije Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole u Zadru svjesne su ozbiljnosti i učestalosti obolijevanja žena od raka dojke. Kako je listopad ujedno i Mjesec borbe protiv raka dojke učenici su se rado i aktivno uključili u humanitarnu akciju obilježavanja borbe protiv te zloćudne bolesti.

Četvrtak, Ožujak 12, 2020 10:08

Danas, 12. ožujka 2020. godine u vremenu od 9,00 do 15,00 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar, na području grada Zadra provoditi će akciju POJAS – AUTO SJEDALICA,  u suradnji s nevladinom udrugom Roda, koja između ostalih, već 15 godina provodi program Sigurno u auto sjedalici.

Četvrtak, Veljača 6, 2020 10:00

U slopu akcije »Manje oružja – manje tragedija« svi građani, bez bojazni od ikakvih sankcija, policiji mogu predati automatsko vatreno oružje, vojne projektile s eksplozivnim punjenjem, eksplozivno oružje i njegove dijelove, streljivo s probojnim, eksplozivnim ili zapaljivim zrnima, vojno i drugo zabranjeno oružje, razna minsko-eksplozivna sredstva i slične predmete koji mogu izazvati neželjene posljedice, priopćili su jučer iz PU zadarske napominjući kako je i u ponedjeljak jedan građa

Utorak, Studeni 26, 2019 16:30

Jučer je održana akcija »Dan otvorenih vrata - reciklažno dvorište Gaženica« u sklopu kampanje Pogodi pravi koš, projekt Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Grada Zadra.
Na predstavljanje reciklažnog dvorišta bili su pozvani svi građani, a u prijepodnevnim satima organizirano su se odazvale skupine ukupno pet vrtića: Vrtić Maslačak, Tratinčica i Smiljevac (Sunce) te privatni vrtići Maslačak i Tratinčica.

Subota, Listopad 26, 2019 20:00

Vrijedni učenici OŠ Sveti Filip i Jakov sa svojim su učiteljima posadili 300 sadnica crnike, pinije i alepskog bora kraj reciklažnog dvorišta u Sv. Filipu i Jakovu, u sklopu akcije Kolektivna sadnja drveća koja se ovih dana provodi u cijeloj zemlji. Za nabavku sadnica su se pobrinule Hrvatske šume, a Općina Sv. Filip Jakov učenike je podržala u želji da na mjestu dojučerašnjeg odlagališta otpada nikne zelena šuma.

Srijeda, Rujan 18, 2019 16:11

Višemjesečna opsežna istraga zadarske policije rezultirala je uhićenjem najistaknutijeg pojedinca u preprodaji kokaina na zadarskom području kod kojega su u ponedjeljak prilikom pretrage nekretnina i vozila koje koristi pronašli više od kilogram čistog kokaina na narko tržištu vrijednog oko 1,7 milijuna kuna.

Stranice