intrade

Nedjelja, Svibanj 11, 2014 00:00

Još je malo ostalo do nogometnog ludila u Brazilu, vrijeme je i za službenu pjesmu kojom će navijači dočekivati utakmice vatrenih. Odluka je pala na novu pjesmu Tomislava Bralića i klape Intrade koja se zove - "Hrvatska".

Klub navijača "Uvijek vjerni" su odabrali pjesmu "Hrvatska" Tomislava Bralića i klape Intrade čiji je autor Bruno Krajcar, a aranžer Remi Kazinoti.

Petak, Prosinac 27, 2013 00:00

Sedmi Božić u Arsenalu, kocert koji Intrade tradicionalno priređuju u Zadru, bio je prava narodna veselica. Dvorana krcata, mogla je možda stati još koja kutija šibica ali nije sigurno, a raspoloženje odlično. Za razliku od prvih božićnih koncerata Intrada u Arsenalu koji su bili nekako komorni, ovaj je bio baš ono što su svi oni, koji su došli, očekivali - veselje uz zajedničko pjevanje brojnih hitova i dalmatinskih pjesama.

Utorak, Srpanj 2, 2013 00:00

Uz festivalske veterane Bralića, Intrade i Mladena Grdovića zadarske će boja braniti i Davor Pekota te mlada nada Krešimir Perović

intrade
Subota, Svibanj 4, 2013 00:00

Riblji dan na prvom Jarun Piknik festivalu na zagrebačko je more donio dašak Jadrana. Klapa Intrade i Marijan Ban vrhunskim su glazbenim repertoarom razveselili brojne posjetitelje ovog jedinstvenog regionalnog događanja. Morska vila, Zora Bila i brojni drugi hitovi dalmatinskih izvođača dugo će pamtiti svi koji su pjevali s njima dugo u noć.

Srijeda, Travanj 10, 2013 00:00

Kada su odlučili napraviti veliku američku koncertnu turneju Tomislava Bralića i klape Intrade, organizatori iz Scardone World Music i Scardone, imali su veliku želju da i drugoj strani svijeta pokažu najbolje iz Hrvatske, da Hrvatima u Americi približe domovinu koja im toliko nedostaje, imali su želju da dalmatinsku pismu pošalju u svit.

Subota, Travanj 6, 2013 00:00

Intrade i Bralić apsolutni su rekorderi po posjećenosti, jer je ovaj koncert privukao najbrojniju publiku od svih hrvatskih glazbenika koji su ikada nastupili u New Yorku

Petak, Ožujak 29, 2013 00:00

Prvi koncert američke turneje Tomislava Bralića i klape Intrade, koji će se 4. travnja održati u prestižnoj dvorani Hammerstein Ballroom, u New Yorku već je rasprodan.

Srijeda, Ožujak 13, 2013 00:00

Intrade će 4. travnja nastupiti u Hammerstein Ballroomu u New Yorku

Četvrtak, Prosinac 27, 2012 00:00

Srijeda, Prosinac 12, 2012 00:00

Nakon hit albuma "Zora bila" u prodaji se pojavio novi album Tomislava Bralića i klape Intrade "Sritan čovik" na kojem se nalaze veliki hitovi "Nisan te sriće", "Zašto uvik pivam", "Kad se zamislim" i duet s Oliverom Dragojevićem "Škrinja jubavi" koji će zasigurno biti veliki hit i nezaobilazna pjesma u njihovom repertoaru.

Stranice