regata

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Siječanj 14, 2020 11:15

U organizaciji Yahting cluba Biograd, a pod pokroviteljstvom Grada Biograda na Moru, održana je regata s najdužim nazivom, jubilarna 20. Regata sv. Stošije & Regata gradova prijatelja Biograda - nebeske zaštitnice Grada, Dana Grada i 28. godišnjice Međunarodnog priznanja RH.
Nakon sređivanja papirologije regata s divovskim nazivom predložit će se za Guinnessovu knjigu rekorda.

Utorak, Srpanj 2, 2019 09:55

Glumačka regata "Preko Sali do zvijezda", druženje  koje okuplja glumce a osim jedrenja uključuje i izvedbu kakve predstave ili dramskog nastupa kao i neobavezni dio uz iće i piće, prije nekoliko dana održana je po drugi put. Ekipa se raspodijelila na 11 posada a  ruta je bila, kao što i sam naziv govori, od Preka do Sali , uz naravno i  neke druge Zadru bliske lokacije.

Petak, Travanj 5, 2019 17:29 1

Sutra se održava još jedna, deseta po redu, najveselija regata  na Jadranu - Gladuša.

Subota, Listopad 20, 2018 15:00

Na prekrasno sunčano subotnje jutro, točno u 11 sati kod  gata na zadarskoj rivi startalo je 14. izdanje tradicionalne jedriličarske  regate Zadarska Koka u organizaciji JK Uskok. Ni ove godine vremenske  prilike nisu bile na strani jedriličara jer vjetra na samom startu gotovo  da nije ni bilo, tek nešto malo sjeverozapadnjaka, kazao nam je Jakov  Šokota iz Organizacijskog odbora Zadarske Koke. No, usprkos tome regata je krenula lagano, gotovo nepomično prema Puntamici.

Nedjelja, Lipanj 17, 2018 11:00

 U organizaciji Veslačkog kluba Jadran i Veslačkog saveza Dalmacije jučer je održana u Zadru održana treća regata Mini kupa Veslačkog saveza Dalmacije. Regata namijenjena najmlađim veslačima, odnosno kadetima i mlađim juniorima, bila je najmasovnija u proteklih nekoliko godina. Kao i prethodne četiri godine ukupnu pobjedu i pobjedu u svim kategorijama odnio je Veslački klub Jadran čiji su veslači ostvarili trinaest pobjeda.

Utorak, Svibanj 8, 2018 10:50

D-Marin Mandalina u Šibeniku i D-Marin Dalmacija u Zadru će tijekom svibnja i lipnja postati nautički centar svijeta. Zbog prestižne regate TP52 Super Series na hrvatsku obalu dolaze neki od najboljih jedriličara svijeta među kojima je i najuspješniji kormilar u povijesti olimpijskih igara Sir Charles Benedict Ainslie.

Petak, Prosinac 11, 2015 00:00

Regata je održana krajem listopada, a među 38 brodova i oko 300 jedriličara našla se i hrvatska posada predvođena Žarom Juragom na njegovom brodu Dušica pod Uskokovom zastavom

Ponedjeljak, Studeni 23, 2015 00:00

Za tri tjedna mogli bismo proglasiti dva nova olimpijca u jedrenju, no zasad ih još nemamo. Vjetar je poslužio zadnjeg dana Svjetskog prvenstva za 49er u Buenos Airesu, tako da su zlatne skupine uspješno odradile tri finalna plova. Hrvatske posade nisu se uspjele plasirati u plov za odličja, a za olimpijske norme morat ćemo se još boriti. Pavle Kostov i Petar Cupać zauzeli su 12.

Ponedjeljak, Listopad 5, 2015 00:00

Prvog dana natjecanja zaprijetila je poznata paška bura koja je puhala i do 55 čvorova, ali to nije omelo prijavljene natjecatelje koji su pružili odličnu sliku - stotine jedara, dasaka, kiteva svugdje po plaži

Ponedjeljak, Lipanj 22, 2015 00:00

Leuti, gajete, kaići, treve, ukupno 32 tradicijska broda s  Pašmana, Ugljana, Murtera, Vodica, Biograda, Srime, odjedrila su u nedjelju poslijepodne kratku, ali napetu i uzbudljivu rutu na regati Otok ljubavi - Galešnjak.

Stranice