patrola

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
nin_patrola_1
Četvrtak, Rujan 4, 2008 00:00

Nin je grad najmanje katedrale na svijetu, grad krstionice kneza Višeslava, grad kralja Tomislava, ukratko grad u kojem svaki kamen ima svoju priču koja čeka da bude ispričana nekom djetetu iz Nina, povjesničaru ili turistu. Nin je i grad u okruženju netaknute prirode, pješčanih plaža s ljekovitim blatom

kukljicapatrola6
Četvrtak, Kolovoz 21, 2008 00:00

U nastavku zajedničke akcije Zadarskog lista i Turističke zajednice Zadarske županije "Biramo najuređenije mjesto, općinu i grad" turistička patrola Zadarskog lista obišla je Kukljicu na otoku Ugljanu. Kukljica je bila i ostala mirno dalmatinsko mjesto u okruženju netaknute prirode i čistog mora te je kao takva idealno mjesto za obiteljski odmor. Poznata je i nautička luka jer se nalazi na vratima u PP Telašćica i NP Kornati.

pakostanepatrola7
Četvrtak, Kolovoz 21, 2008 00:00

Zajedničku akciju Zadarskog lista i TZ Zadarske županije nastavljamo predstavljanjem Pakoštana. Pakoštane svaku godinu turističku sezonu dočekuje s nečim novim, atraktivnijim, čime podiže ne samo svoj turistički rejting nego i kvalitetu života mještana. Što se tiče napretka vezanog uz turistički dio pakoštanske priče njemu je svakako doprinio kontinuirani rad Turističke zajednice Pakoštane uz potporu lokalne vlasti, to jest Općine Pakoštane.

prekopatrola9
Petak, Kolovoz 1, 2008 00:00

Zajedničku akciju Zadarskog lista i Turističke zajednice Zadarske županije nastavljamo predstavljanjem Preka - turističkog, kulturnog i  administrativnog središta općine Ugljan. Preko konačno  počinje uživati plodove višegodišnjeg rada na mjesnoj infrastrukturi i novim sadržajima koji su promijenili ne  samo izgled mjesta, nego i  otvorili nove mogućnosti za  razvoj i napredovanje.

bibinje1
Četvrtak, Srpanj 24, 2008 00:00

Zajedničku akciju Zadarskog lista i TZ Zadarske županije "Biramo najuređenije mjesto, općinu i grad" nastavljamo predstavljanjem Bibinja. Turizam se u Bibinjama počeo razvijati sredinom prošlog stoljeća, a u zadnjih nekoliko godina dobiva posebno na zamahu.

sukosan3
Četvrtak, Srpanj 24, 2008 00:00

U nastavku zajedničke akcije Zadarskog lista i TZ Zadarske županije "Biramo najuređenije mjesto, općinu i grad" turistička patrola Zadarskog lista obišla je Sukošan. U turističkim vodičima stoji da je Sukošan prostrano i pitome mjesto, duge obale s pjeskovitim plažama u zagrljaju čistog mora, maslinika i vinograda, gostoljubivih ljudi i tradicije. Mi bismo ovome dodalo i mjesto očuvane Dalmacije.

filipjakov13
Četvrtak, Srpanj 17, 2008 00:00

Sv. Filip i Jakov je mjesto za koje ne treba trošiti previše uvodnih riječi. Poznato obiteljsko odmaralište, čisto more i visoka razina hortikulturne uređenosti zbog čega nosi titulu najcvjetnijeg mjesta u Zadarskoj županiji, bili su i ostali njegova glavna obilježja

sali1
Petak, Srpanj 11, 2008 00:00

Turistička patrola Zadarskog lista nastavlja s obilaskom turističkih odredišta na otocima zadarskog arhipelaga, a sve u sklopu akcije Zadarskog lista i TZ Zadarske županije "Biramo najuređenije mjesto, općinu i grad". Na ovotjednom repertoaru našle su se Sali - turističko, administrativno i kulturno središte Dugog otoka. Sali, kako smo već i ranijih godinama na istom mjestu pisali, osvaja svojim sačuvanim mediteranskim duhom koji je stvaran tisućljetnom tradicijom ribara i težaka.

bozava6
Petak, Srpanj 11, 2008 00:00

"Imade svega, malo kuća koje žive u miru Božjemu, bez buke, automobila i tvornica. Ipak morate tu Božavu nazvati gradićem. Ta ona nije šala! Imade ulice, istinske ulice i to cimentirane. Imade i mali hotelić s vrlo dobrim komforom i povoljnim cijenama. Ta kila srdela stoji tamo 1 dinar."

pag01
Četvrtak, Srpanj 3, 2008 00:00

Kvaliteta i kvantiteta hotelske ponude se zadnjih godina bitno povećala. Danas u Pagu, hvala Bogu, imamo šest hotela od čega tri s četiri zvjezdice, wellness centrom i bazenom. Njihovo uređenje i opremanje je bitno produžilo sezonu. Od preostalih naših kapaciteta za istaknuti je autokamp u Šimunima, koji radi tijekom cijele godine gdje se i ove godine podigla Plava zastava, kaže direktor TZ Paga Slavko Pernar

Stranice