darko kasap

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Prosinac 29, 2017 14:39 3

Zadnjeg radnog dana ove godine gradonačelnik Branko Dukić iskoristio je kako bi održao radni kolegij s pročelnicima na kojem su analizirali učinjeno u ovoj te su najavljeni neki projekti za sljedeću godinu.

Darko Kasap, pročelnik UO za prostorno uređenje i graditeljstvo objasnio je zbog čega je novouređena Ulica oko Vrulja poplavila u jučerašnjoj kiši.

Ponedjeljak, Prosinac 18, 2017 18:01

Više vijećnika upozorilo je na Gradskom vijeću na prometne gužve prouzročene radovima na važnim prometnicama, a Antun Novoselović iz SDP-a je upitao je li Grad, ako je u zadnje četiri godine bilo probijanja rokova ugovorenih radova na ovim projektima, napravio sve da naplati penale i aktivira bankovna jamstva.

Petak, Rujan 1, 2017 10:46

Nastupio je mjesec u kojemu će se dogoditi nova zbivanja u slijedu koji bi se u egzistiranju KK-a Zadar s. d. d-a. mogao obilježiti i kao zaklapanje jedne (stare) i otvaranje druge (nove) stranice. Za 12. rujna sazvana je skupština dioničara s obimnim dnevnim redom s tim da je cjeloviti poziv objavljen 1. kolovoza, a 28. kolovoza objavljene su dopune i promjene dnevnoga reda.

Srijeda, Veljača 13, 2013 00:00

Hrvatske vode financiraju 90 posto projekta, dok ostatak financira Grad Zadar. Prošle godine je tako utrošeno pet milijuna kuna, a trenutačno se radi na projektima odvodnje u 36 zadarskih ulica

Srijeda, Srpanj 11, 2012 00:00

Mislim da je problem, kako sam već rekao, u čistoj neinformiranosti, a ako je ministar neinformiran ili nedovoljno upoznat s činjenicama koje se događaju unutar njegova ministarstva, onda ima problema sa svojim suradnicima, ali osim toga mogući su još samo i politikantski razlozi, kaže Kasap

Subota, Veljača 25, 2012 00:00 1

Iz godine u godinu, u svojim raspravama Mikin kritizira financijska izvješća i izvješća o radu tvrtki u vlasništvu ili većinskom vlasništvu Grada Zadra, dok na drugoj strani s tim istim tvrtkama ima milijunske ugovore, a sve se to plaća iz džepova građana Zadra - Darko Kasap

Sve što je Kasap rekao ispod je digniteta funkcije zamjenika gradonačelnika koju on obnaša. Umjesto da prizna slabost koju je iskazao korištenjem automobila bivše firme, on poseže za lažima - Željko Mikin

Četvrtak, Veljača 23, 2012 00:00

Na početku aktualnog sata jučerašnje sjednice Gradskog vijeća vijećnik SDP-a Željko Mikin pokušao je poentirati prozivkom dogradonačelnika Darka Kasapa koji je odlazeći s funkcije direktora zadarskog Vodovoda, zadržao na korištenje službeni automobil ove gradske komunalne tvrtke.

Petak, Veljača 17, 2012 00:00

Stranice