vodovod

Nedjelja, Prosinac 23, 2018 19:11

Puknuta vodovodna cijev prouzročila u nedjelju rano poslijepodne pucanje kolnika na središnjem dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana u Zadru i podizanje asfalta za desetak centimetara. Ubrzo nakon puknuća obaviještene su sve nadležne službe. Radnici Vodovoda brzo su počeli s radovima na popravku kako bi se opskrba vodom opet vratila u normalu.

 

Četvrtak, Prosinac 13, 2018 20:15

U redakciju Zadarskog lista jučer se javila jedna Zadranka (podaci poznati redakciji) i požalila se na problem s kojim ona i sustanari u ulazu u Vukovarskoj ulici nikako da izađu na kraj. Naime, kako nam je rekla, u utorak su iz Vodovoda isključili vodu cijelom ulazu u kojem je 10 stanova i to, kako je rekla bez najave i bez osigurane cisterne za vodu.

Četvrtak, Prosinac 6, 2018 19:15

Radnici gradske komunalne tvrtke Vodovod dobit će božićnice u iznosu od 1000 kuna, dar u iznosu od 600 kuna po djetetu, a uz to, zaposlenici s najmanjim plaćama dobit će i povišicu od 600 do 1000 kuna, izvjestio je Vedran Uranija, pravni zastupnik Teritorijalnog ureda SSSH Zadar na jučerašnjoj konferenciji za medije na kojoj su nazočili i sindikalna povjerenica, odnosno predstavnik Radničkog vijeća u Vodovodu Marica Iglić i Josip Gospić te Žan Glavurtić, predsjednik Sindikata branitelja kao s

Četvrtak, Prosinac 6, 2018 12:29

U prijavama Policijskom nacionalnom uredu za suzbijanje  korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK-u), Ministarstvu finanija, Poreznoj upravi, načelniku zadarske policije i predsjedniku Županijskog suda protiv direktora Vodovoda Tomislava Mateka djelatnici su  naglasili kako prijave šalju "na znanje Gradu Zadru i na ruke gradonačelnika Branka Dukića".

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 12:20

Teritorijalni ured Saveza samostalnih sindikata Hrvatske  Zadar na čelu s pravnim zastupnikom Vedranom Uranijom ovoga tjedna nastavlja kolektivne pregovore u gradskim tvrtkama Vodovod, Odvodnja i Liburnija. I dok u Liburniji sve teče prilično glatko te pregovori s  direktorom Edvinom Šimunovim nailaze na razumijevanje i kompromis na dobrobit radnika, u Vodovodu su se nagomilali brojni problemi,  a komunikacija s direktorom Tomislavom Matekom, kažu u SSSH, dovela je do zida.

Petak, Studeni 30, 2018 15:05

U jednoj od prijava protiv direktora Vodovoda, Tomislava  Mateka, koje su djelatnici ovih dana poslali PNUSKOK-u, PU zadarskoj,  Županijskom sudu, Ministarstvu financija i Poreznoj upravi, navodi se i  dug od 4,5 milijuna kuna kojih je Matek navodno oprostio gradskoj tvrtki  Odvodnja. S obzirom da je je riječ o vrlo visokoj svoti, direktora Odvodnje pitali smo je li istina da Vodovodu duguju 4,5 milijuna kuna te da im  je taj račun oprošten?

Četvrtak, Studeni 29, 2018 19:00

Policijskom nacionalnom uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK-u), Ministarstvu finanija, Poreznoj  upravi, načelniku zadarske policije i predsjedniku Županijskog suda zaposlenici Vodovoda Zadar poslali su tri prijave protiv direktora Tomislava Mateka!

Prijavu nam je potvrdila zamjenica glasnogovornika Policijske uprave  zadarske, Sonja Šimurina.

Četvrtak, Studeni 29, 2018 15:07

S obzirom da je prije nešto više od sat vremena opet došlo do puknuća vodovodne cijevi na istoj lokaciji o kojoj smo nedavno pisali u Zadarskom listu, u Ulici Mate Ujevića, predsjednik MO Ričine i gradski vijećnik, Kristijan Kotlar poslao je priopćenje za medije.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Poštovani,

Četvrtak, Studeni 29, 2018 10:12

Ovih dana javili su nam se stanari uličice Valerije de Ponte na Mocirama s viješću kako konstantno imaju problema s pucanjem cjevovoda zbog čega im je ulica i nekoliko puta mjesečno poplavljena, a i gube se velike količine vode.

Utorak, Studeni 27, 2018 15:01

Došlo je do nevjerojatnog raspleta situacije u zadarskom Vodovodu. Nakon što je prije dva mjeseca javno izjavio da je podnio dvije  kaznene prijave zbog iznošenja dokumenata iz tvrtke, direktor ove tvrtke  Tomislav Matek danas ne zna je li podnio te prijave! Upravo to je kazao  jučer nakon što smo ga pitali je li podnio te prijave, s obzirom da su nam  u Općinskom državnom odvjetništvu rekli da ih nije podnio.  

Stranice