vodovod

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Siječanj 28, 2019 15:55 1

Stanari Ulice Put Petrića na broju 43 neugodno su se iznenadili ove subote kada im je oko 22 sata prvo potekla onečišćena, zemljana voda, a nakon toga su ubrzo pipe ostale potpuno suhe.

Normalno je da u zgradi i infrastrukturi sagrađenoj početkom 80-ih godina prošlog stoljeća pokoji put puknu vodovodne cijevi, koje djelatnici tvrtke Vodovod po dojavi dosta brzo saniraju, no problem je kada se to dogodi vikendom, i to kao u navedenom primjeru, sa subote na nedjelju.

Ponedjeljak, Siječanj 21, 2019 10:28

Iako sve donedavno na Općinskom državnom odvjetništvu  nije bilo kaznene prijave za "curenje informacija", saznajemo kako ju je  direktor Vodovoda Zadar, Tomislav Matek, ipak podnio. Prijavu protiv  svojih djelatnika najavio je još u listopadu prošle godine, no očito je nije  odmah poslao, a možda nije ni namjeravao poslati.

Nedjelja, Siječanj 20, 2019 15:17

U posljednje vrijeme u redakciju Zadarskog lista počele su  stizati učestale pritužbe građana o brojnim puknućima vodovodnih cijevi. Slijedom toga, razgovarali smo s direktorom Vodovoda Tomislavom  Matekom o problemima zadarskih cjevovoda te planu njihove zamjene i  popravaka.

Srijeda, Siječanj 9, 2019 15:26

Nakon što su radnici gradske tvrtke Vodovod na adrese čak  pet institucija poslali prijave protiv svojega direktora Tomislava Matekaa, provjerili smo hoće li one uopće reagirati na njih i pokrenuti izvide.  Podsjetimo, prijave su poslane Policijskom nacionalnom uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK-u), Ministarstvu finanija, Poreznoj upravi, načelniku zadarske policije i predsjedniku  Županijskog suda.

Nedjelja, Prosinac 23, 2018 19:11

Puknuta vodovodna cijev prouzročila u nedjelju rano poslijepodne pucanje kolnika na središnjem dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana u Zadru i podizanje asfalta za desetak centimetara. Ubrzo nakon puknuća obaviještene su sve nadležne službe. Radnici Vodovoda brzo su počeli s radovima na popravku kako bi se opskrba vodom opet vratila u normalu.

 

Četvrtak, Prosinac 13, 2018 20:15

U redakciju Zadarskog lista jučer se javila jedna Zadranka (podaci poznati redakciji) i požalila se na problem s kojim ona i sustanari u ulazu u Vukovarskoj ulici nikako da izađu na kraj. Naime, kako nam je rekla, u utorak su iz Vodovoda isključili vodu cijelom ulazu u kojem je 10 stanova i to, kako je rekla bez najave i bez osigurane cisterne za vodu.

Četvrtak, Prosinac 6, 2018 19:15

Radnici gradske komunalne tvrtke Vodovod dobit će božićnice u iznosu od 1000 kuna, dar u iznosu od 600 kuna po djetetu, a uz to, zaposlenici s najmanjim plaćama dobit će i povišicu od 600 do 1000 kuna, izvjestio je Vedran Uranija, pravni zastupnik Teritorijalnog ureda SSSH Zadar na jučerašnjoj konferenciji za medije na kojoj su nazočili i sindikalna povjerenica, odnosno predstavnik Radničkog vijeća u Vodovodu Marica Iglić i Josip Gospić te Žan Glavurtić, predsjednik Sindikata branitelja kao s

Četvrtak, Prosinac 6, 2018 12:29

U prijavama Policijskom nacionalnom uredu za suzbijanje  korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK-u), Ministarstvu finanija, Poreznoj upravi, načelniku zadarske policije i predsjedniku Županijskog suda protiv direktora Vodovoda Tomislava Mateka djelatnici su  naglasili kako prijave šalju "na znanje Gradu Zadru i na ruke gradonačelnika Branka Dukića".

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 12:20

Teritorijalni ured Saveza samostalnih sindikata Hrvatske  Zadar na čelu s pravnim zastupnikom Vedranom Uranijom ovoga tjedna nastavlja kolektivne pregovore u gradskim tvrtkama Vodovod, Odvodnja i Liburnija. I dok u Liburniji sve teče prilično glatko te pregovori s  direktorom Edvinom Šimunovim nailaze na razumijevanje i kompromis na dobrobit radnika, u Vodovodu su se nagomilali brojni problemi,  a komunikacija s direktorom Tomislavom Matekom, kažu u SSSH, dovela je do zida.

Petak, Studeni 30, 2018 15:05

U jednoj od prijava protiv direktora Vodovoda, Tomislava  Mateka, koje su djelatnici ovih dana poslali PNUSKOK-u, PU zadarskoj,  Županijskom sudu, Ministarstvu financija i Poreznoj upravi, navodi se i  dug od 4,5 milijuna kuna kojih je Matek navodno oprostio gradskoj tvrtki  Odvodnja. S obzirom da je je riječ o vrlo visokoj svoti, direktora Odvodnje pitali smo je li istina da Vodovodu duguju 4,5 milijuna kuna te da im  je taj račun oprošten?

Stranice