hdz

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Lipanj 19, 2021 10:49

Konstituirajuća sjednica Gradskog Vijeća Zadra održat će se u ponedjeljak, 21. lipnja. Politički akteri, kao i šira javnost, nagađa o tome slijede li Zadru krizna politička vremena koja će u skoroj budućnosti donijeti nove izbore za Gradsko vijeće ili će se izabrani politički akteri uspjeti dogovoriti o suradnji.

Ponedjeljak, Svibanj 31, 2021 09:30

Božidar Longin izabran je za župana Zadarske županije, a Branko Dukić za zadarskoga gradonačelnika. Rezultat je to jučerašnjega drugog kruga lokalnih izbora u kojima je Zadar dobio novog-starog gradonačelnika, isto kao i Zadarska županija župana.
Božidar Longin, kandidat HDZ-a i partnera HSP, SU i HNS Reformisti pobijedio je s osvojenih 26.310 glasova birača, dok je njegov protukandidat i kandidat grupe birača Ivica Žuvela dobio 24.861 glas.

Nedjelja, Svibanj 23, 2021 09:30

Predsjednik zadarskog Gradskog odbora HDZ-a Šime Erlić uputio je priopćenje medijima osvrnuvši se na iznesene tvrdnje Marka Vučetića, SDP-ovog kandidata za gradonačelnika koalicije pet stranaka (SDP, Akcija Mladih, HSS, Centar, GLAS) na jučer održanoj konferenciji na novine, na kojoj je Vučetić izjavio da se u Dalmaciji, pa tako i u Zadru događa, kako je rekao, »dalmatinsko proljeće.«

Petak, Svibanj 21, 2021 09:30

Predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković došao je iskazati potporu županu Božidaru Longinu i gradonačelniku Branku Dukiću uoči drugog kruga lokalnih izbora.

Predsjednik ŽO HDZ-a, Božidar Kalmeta istaknuo je činjenicu da je premijer Plenković tijekom protekle četiri godine više puta bio u Zadru i Zadarskoj županiji nego svi premijeri prije njega ukupno.

Utorak, Svibanj 18, 2021 09:42 1

Rezultati za Gradsko vijeće Zadra donijeli su HDZ-ovoj koalicijskoj listi najveći broj mandata, ali za formiranje buduće gradske vlasti nedostaje im tri vijećnika.

Petak, Svibanj 14, 2021 11:00

S ciljem brige za stanovnike treće životne dobi, u proteklom je razdoblju ostvaren niz projekata u Zadarskoj Županiji. Dovršena je projektna dokumetacija i osigurano financiranje izgradnje hospicija u Babindubu, prošireni su kapaciteti Doma za starije i nemoćne osobe u Zadru za 51 ležaj, a uvedeno je i sufinanciranje smještaja u privatnim domovima za starije i nemoćne s 500 kuna mjesečno.

Četvrtak, Svibanj 13, 2021 11:20

Na nedjeljnim lokalnim izborima, uz kandidate HDZ-a za župana, gradonačelnike i načelnike važno je podržati i pravu listu za županijsku skupštinu, gradska i općinska vijeća.

Upravo je pobjednička lista Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera Hrvatske stranke prava, Stranke umirovljenika i Narodne stranke Reformisti snažan jamac da će Skupština Zadarske županije biti stabilna i nastaviti provoditi sve projekte koji su zacrtani u izbornom programu Sigurno i dalje.

Srijeda, Svibanj 12, 2021 13:30 1

HDZ u Gradu Benkovcu na lokalne izbore izlazi još jednom predvođen predsjednikom Gradskog odbora i aktualnim gradonačelnikom Tomislavom Bulićem. Listu za Gradsko vijeće čine većinom mladi i visokoobrazovani ljudi.
Za vrijeme Bulićeva mandata započeta je realizacija mnogih projekata predvođenih Intervencijskim planom.

Nedjelja, Svibanj 9, 2021 11:42

Kandidati na lokalnim izborima imali su jučer, zadnje subote uoči njihova održavanja puno sreće s vremenom, što je onima koji su se predstavljali Zadranima omogućilo da to učine na svojim štandovima na Narodnom trgu. Svim doista brojnim prolaznicima na štandovima su se nudili promidžbeni materijali, kao i moguća čašica razgovora s predstavnicima političkih stranaka, koalicija i kandidatima za gradonačelnika, župana, Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu.

Četvrtak, Svibanj 6, 2021 08:48

Jučer, simbolično 5. svibnja zadarski župan Božidar Longin i HDZ-ov kandidat za župana na predstojećim izborima predstavio je ispred Muzeja antičkog stakla svoj predizborni program za »čistu peticu« s pet ključnih odrednica: sigurna, snažna, solidarna, pametna i plavo-zelena županija. U predstavljanju Longin je naglasio kako je Zadarska županije i dalje jedan od najrazvijenijih dijelova Hrvatske, a projekti su realizirani i dalje se realiziraju u svim dijelovima županije.

Stranice