hsls

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Joso Knez
Ponedjeljak, Kolovoz 1, 2016 00:00

Zadarsko Gradsko vijeće na jednoj od idućih sjednica zasjedat će u drugačijem sastavu jer HSLS smjenjuje svojega vijećnika Josu Kneza i na njegovo mjesto šalje predsjednicu gradske organizacije, Marinu Marić.

Petak, Veljača 20, 2015 00:00

Troje delegata Županijskog odbora HSLS-a idućeg će tjedna nazočiti skupštini središnjice u Zagrebu. Riječ je o vršitelju dužnosti predsjednika ŽO-a Mati Radoviću, te članovima Marku Klancu i Patriciji Jureško.

Ponedjeljak, Siječanj 19, 2015 00:00

U lokalnom HSLS-u tvrde kako je u stranci sve u redu i kako  imaju dovoljno zainteresiranih za dužnost predsjednika Županijskog odbora HSLS-a, no činjenica je da su unutarstranački izbori ovih dana još  jednom odgođeni.

Mate Radović, predsjednik ŽO-a, kaže nam kako nije problem u kandidatima, čija imena ipak ne želi otkriti, kao ni datum održavanja izbora  za novo rukovodstvo županijske podružnice.

Nedjelja, Prosinac 7, 2014 00:00 1

Gradski ogranak HSLS-a u petak je u hotelu Kolovare održao izbornu skupštinu na kojoj su birali novo rukovodstvo.

Skupština je uslijedila nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika Jose Kneza koji ju je do novih izbora vodio samo kao vršitelj dužnosti, ne pristajući na još jednu kandidaturu.

joso knez
Srijeda, Studeni 26, 2014 00:00

Predsjednik zadarskog HSLS-a, Joso Knez, kaže kako za petnaestak dana idu na izbore za Gradski odbor stranke, nakon čega će pripremati i one za Županijsku organizaciju.

Time bi se konačno održali unutarstranački izbori koji su već dvaput odgađani, jer je na kraju rukovodstvo stranke u Zadru zaključilo kako je izbore najbolje održati nakon onih za vijeća mjesnih odbora.

Četvrtak, Studeni 28, 2013 00:00

Zagovornici nadolazećeg referenduma o ustavnoj definiciji braka kao zajednici muškarca i žene ne shvaćaju da čine lošu stvar za Hrvatsku te da se prava nacionalnih i svih drugim manjina ne mogu derogirati, kazao je Joso Knez, predsjednik zadarskog HSLS-a koji je zajedno sa zadarskim pomlatkom te stranke Marinom Marić i Markom Girom  sazvao konferenciju za novinare.

Ponedjeljak, Ožujak 11, 2013 00:00

Dobro bi bilo da Zadar izgubi ružni epitet bastiona HDZ-a i za to postoje realni razlozi. Ta stranka stvara sliku strašno uspješnog grada Zadra, predstavlja ga kao vodećeg u Hrvatskoj što apsolutno nije istina. To je bilo točno 80-ih godina kada smo imali razvijenu industriju. Danas su ljudi, prvenstveno mladi, bez posla i na rubu egzistencije, istaknuo je Knez

Utorak, Prosinac 18, 2012 00:00

Preko 90 posto objekata koji bi se trebali legalizirati imaju struju, vodu i do njih je izgrađen pristupni put. Dakle, nema neke prepreke za legalizaciju, kao što je to kod objekata koji su izgrađeni u zaštićenom obalnom pojasu - Joso Knez

Subota, Prosinac 1, 2012 00:00

Zadarske „Liberalke", članice Ženske inicijative HSLS-a,  dužile su se s građankama i građanima u subotu na Narodnom trgu.

Stranice