hns

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Prosinac 28, 2019 08:00

Zadarsko rukovodstvo HNS-a konačno će dobiti svojega predsjednika. Nakon što su godinu dana bez čelnika Gradskog odbora, na sastanku je ovih dana donesena odluka kako će predsjednika ili predsjednicu birati 15. siječnja iduće godine. Tada će se znati tko će preuzeti zadarsko članstvo koje je, nakon odlaska Kristijana Kovačevića i još pedesetak članova, već godinu dana praktično obezglavljeno.

Subota, Studeni 30, 2019 07:30

Iako su već davno trebali održati izbornu skupštinu za predsjednika gradskog odbora, HNS-ovci je još nisu niti sazvali. Zadarsku organizaciju gotovo godinu dana vodi privremeno rukovodstvo, ali novog predsjednika nema ni na vidiku. Što se događa s HNS-om, odnosno znače li ove brojne odgode izborne skupštine to da ne mogu naći kandidata za predsjednika Gradskog odbora pitali smo šefa županijskog HNS-a, Milana Stojanova.

Srijeda, Listopad 30, 2019 16:39

Ni u najboljim vremenima svoje stranke HNS ne pamti ovoliko aktivnosti. Otkako su u koaliciji s HDZ-om gotovo da i nema TV dnevnika u kojemu ne gostuje netko od vodećih ljudi stranke, što u javnosti ostavlja dojam kako vladajuća stranka praktično ne može ništa bez HNS-a.

Petak, Listopad 4, 2019 10:27 1

Bilo je samo pitanje dana kada će HNS-ov kandidat za Europarlament, Matija Posavec, reći i službeno »zbogom«
stranci. Svi njegovi istupi posljednjih mjeseci ukazivali su na to da će Posavec ipak napustiti stranku, osobito izjava kojom je poručio kako bi HNS trebao raskinuti koaliciju s HDZ-om.

Ponedjeljak, Rujan 9, 2019 12:46

Županijski HNS za idući je tjedan sazvao sjednicu Županijskog odbora na kojoj će se odrediti datumi održavanja izbora u stranačkim podružnicama, ali i odluka koju mnogi očekuju - tko će biti kandidati za predsjedniak Gradskog odbora.

Petak, Kolovoz 30, 2019 14:37

Nakon što je već mjesecima bez rukovodstva, zadarski HNS uskoro bi trebao dobiti novoga predsjednika. Izbori će ujedno biti održani i u svim podružnicama po općinama i gradovima, nakon čega će se birati i rukovodstvo županijske organizacije, potom regionalnih saveza i na kraju predsjednik stranke.

Petak, Kolovoz 9, 2019 17:36

Iako je međimurski župan Matija Posavec bio najizgledniji kandidat za predsjednika HNS-a, njegovu je utrku ovih dana narušio bivši zamjenik ministra gospodarstva u Vladi SDP-a, Alen Leverić. U HNS-u se tako već najavljuje kako je njegova pobjeda već gotova stvar te da ga rukovodstvo već danima priprema za preuzimanje stranke nakon povlačenja aktualnog predsjednika Ivana Vrdoljaka.

Srijeda, Srpanj 31, 2019 13:37

Goran Arula koji je zadarski HNS vodio privremeno nakon odlaska Kristijana Kovačevića, svoju će dužnost uskoro predati novom članu. Naime, HNS-ovci se ovih dana pripremaju za izbornu skupštinu na kojoj će birati novog predsjednika zadarske organizacije koji će je voditi u narednom četverogodišnjem mandatu.

Ponedjeljak, Lipanj 24, 2019 14:13

Vijeće sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora odbilo je zahtjev NK Zadar koji se žalio na odluku o licenci za Drugu HNL, obavio je Hrvatski nogometni savez na svojim službenim stranicama.

Zahtjev NK Zadar za izvanredno preispitivanje odluke Žalbenog tijela za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza od 20. svibnja 2019. godine odbija se kao neosnovan, stoji u rješenju Vijeća sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora.

Nedjelja, Lipanj 16, 2019 10:30

Postoji li za čovjeka ljepši i emotivniji trenutak u životu od rođenja  djeteta? Postoji li na svijetu veća ljubav od one roditelja prema djetetu?  Postoji li za bilo koje ljudsko biće teži i tužniji trenutak od smrti vlastitog djeteta. Složit ćete se, ne postoji.

Stranice