hns

Subota, Ožujak 31, 2018 17:31

Unatoč lošem vremenu i kiši, zadarski HNS-ovci u subotu su ujutro na Narodnom trgu građanima dijelili uskrsne pogače i pisanice. 

Srijeda, Ožujak 28, 2018 16:34

Gradski i županijski vijećnici HNS-a u srijedu ujutro, povodom Uskrsa, organizirali su tradicionalno druženje s građanima te im besplatno podijelili tonu i pol svježih srdela. Ukupno 60 kašeta podijelili su  na Branimirovoj obali, kraj Gradskog mosta, ali nisu zaboravili ni žitelje  u ostalim dijelovim Zadarske županije već su 40 kašeta rasporedili u  općinama Stankovci, Novigrad, Galovc, Sv. Filip i Jakov i Pakoštane.  

Četvrtak, Prosinac 28, 2017 23:00

Redakcija Zadarskog lista zaprimila je kuvertu punu isječenih iskaznica i s njima poruku "Ćaća se vratio, ali bez nas". Na iskaznicama se ne vide imena članova, ali se vidi da je riječ o iskaznicama zadarske podružnice, a vidljiva je i godina učlanjenja iz koje se vidi da ima i onih učlanjenih prije desetak godina. 

Utorak, Prosinac 5, 2017 10:49

Izvršni odbor Nogometnog saveza Zadarske županije, podržao je sinoć kandidaturu Darija Šimića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Sastanku je nazočilo sedam od ukupno devet članova IO-a koji su jednoglasno donijeli odluku za promjene u vođenju hrvatskog nogometa. Kako je rekao dopredsjednik ŽNS-a Viktor Prtenjača, izvršni odbor nije htio donijeti naprečac odluku, odmah nakon što su Šimić, Pletikosa i Stanić prošlog tjedna posjetili Zadar.

Subota, Studeni 4, 2017 19:28

Na redovitoj izbornoj skupštini Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, održanoj u petak, izabrano je novo rukovodstvo na čijem čelu ostaje dosadašnji predsjednik Milan Stojanov.

Srijeda, Listopad 18, 2017 18:45

Zadarski HNS sutra će održati izvještajnu skupštinu na kojoj će se glasovati o povjerenju aktualnom predsjedniku Kristijanu Kovačeviću. On pak vjeruje kako će dobiti povjerenje članova te nastaviti s mandatom službeno započetim prije pola godine.

Izbornu skupštinu, naime, nisu htjeli organizirati jer je ona održana prije nekoliko mjeseci, te je odlučeno da se ide samo na njegovo podnošenje izvještaja koji se onda daje na glasovanje:

Utorak, Rujan 5, 2017 18:29

V. d. predsjednika HNS-a Predrag Štromar dolazi u posjet  gradskoj i županijskoj organizaciji u Zadru. Razlog posjeta je priprema  za unutarstranačke izbore koje lokalnu organizaciju očekuju krajem listopada i studenog.

Naime, do 20. listopada moraju se održati izbori u svim podružnicama  Županijskog odbora HNS-a, a do 20. studenog izbori za čelništvo ŽO-a.  Milan Stojanov, koji županijski HNS vodi već dva mandata, kaže kako su  upravo započeli s pripremama za izbore u stranci.

Utorak, Kolovoz 29, 2017 16:10

Potpredsjednik Vlade HNS-ovac Predrag Štromar komentirao je u utorak HOS-ovu ploču u Jasenovcu s ustaškim pozdravom Za dom spremni poručivši kako "ploče braniteljima trebaju biti, ali ne s fašističkim obilježjima" te da ne žele u javnim prostorima Hrvatske "takav poklič" kakav je na ploči u Jasenovcu.

Dodao je i kako je rješavanje tog pitanja dogovoreno s premijerom Andrejom Plenković koji će "to učiniti ne zbog sebe ili stranke već zbog svih građana".

Petak, Lipanj 23, 2017 00:00 1

Ispisalo se 25 članova, ali imamo i nekoliko novih, tako da situacija uopće nije alarmantna kako se očekivalo - Kristijan Kovačević

Srijeda, Ožujak 15, 2017 00:00

I sam Dukić je nedavno u izjavama za medije izrazio zabrinutost zbog nedostatka liječnika u zadarskoj Općoj bolnici, a sada se i sam sprema na odlazak, upozorava Kristijan Kovačević

Stranice