hns

Ponedjeljak, Prosinac 24, 2018 17:00

U ovim postizbornim danima stvaraju se koalicije za mjesne  odbore kako bi kvartovska vlast počela što prije funkcionirati. No jedna  od zadarskih stranaka pokupit će, slikovito rečeno, tek mrvice sa stola  nadajući se da će joj koalicijski partner pak dati pokoje mjesto.

Srijeda, Prosinac 12, 2018 14:42

Predsjednik HNS-ove županijske organizacije, Milan Stojanov, na zadnjoj je sjednici Županijske skupštine mnoge iznenadio podižući ruku za HDZ-ov proračun. Ne bi to bilo ništa čudno, osobito ako  je proračun kvalitetan, da Stojanov svojedobno nije napustio SDP-ov  klub zbog upravo njihova podizanja ruku za HDZ-ove prijedloge. 

Srijeda, Studeni 28, 2018 14:02

"Izađi i biraj bolji kvart" slogan je pod kojim se okupila koalicija SDP-HNS za predstojeće izbore za mjesne odbore Grada Zadra. Kako je u uvodu tiskovne konferencije rekao predsjednik zadarskog SDP-a Antun Novoselović, ova koalicija smatra da su izbori za mjesne odbore iznimno važni kao oblik neposrednog sudjelovanja građana u odlučivanju o lokalnim poslovima od svakodnevnog utjecaja na živote građana u pojedinim gradskim kvartovima.

Petak, Studeni 9, 2018 18:15

GO SDP Zadar poslao je priopćenje povodom predstojećih izbora za članove Vijeća Mjesnih odbora Grada Zadra. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Subota, Rujan 22, 2018 21:19 1

ZADAR – Rivu s najljepšim zalaskom sunca na svijetu od jučer krasi i jedna crvena klupa s raznobojnim otiscima otvorenih dlanova i porukama protiv nasilja nad ženama na hrvatskom i engleskom jeziku. Unikatnu i prvu u Hrvatskoj takvu klupu tamo su uz dopuštenje gradskih vlasti postavile članice Ženske inicijative Hrvatske narodne stranke (HNS) Zadra i Zadarske županije povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se u Hrvatskoj obilježava 22.

Subota, Rujan 22, 2018 08:00

U povodu obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama Ženska inicijativa HNS-a Zadra i Zadarske županije održava danas konferenciju za medije u 11,00 sati na rivi (Obala kralja Petra Krešimira IV, Zadar) pored hotela Zagreb.

Srijeda, Rujan 12, 2018 14:00

Uoči dolaska predsjednika stranke Ivana Vrdoljaka ovoga petka u Zadar, Županijski odbor HNS-a radi na pripremi članstva za parlamentarne izbore. Stožer je već osnovan i sada se radi na izradi političkog programa na način da on obuhvati sve dijelove IX. izborne jedinice.

Utorak, Lipanj 26, 2018 17:10

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) sa 13.000 švicarskih franaka zbog nekoliko incidenata naših navijača za vrijeme utakmice protiv Argentine.

FIFA je kaznila HNS zbog sudjelovanja naših navijača u tučnjavi, te zbog bacanja predmeta na teren. Osim novčane kazne HNS je dobio i upozorenje pa bi novi incidenti sasvim sigurno donijeli i veću kaznu.

Subota, Travanj 14, 2018 15:30

U prostorijama HNS-a u Zadru danas je održana konferencija za medije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata na kojoj se raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji u Zadarskoj županiji i Hrvatskoj.

Subota, Ožujak 31, 2018 17:31

Unatoč lošem vremenu i kiši, zadarski HNS-ovci u subotu su ujutro na Narodnom trgu građanima dijelili uskrsne pogače i pisanice. 

Stranice