hns

Nedjelja, Lipanj 16, 2019 10:30

Postoji li za čovjeka ljepši i emotivniji trenutak u životu od rođenja  djeteta? Postoji li na svijetu veća ljubav od one roditelja prema djetetu?  Postoji li za bilo koje ljudsko biće teži i tužniji trenutak od smrti vlastitog djeteta. Složit ćete se, ne postoji.

Četvrtak, Ožujak 21, 2019 14:36

Goran Arula imenovan je za predsjednika Izbornog stožera  HNS-a za izbore za Europski parlament, što znači da će i voditi gradsku  organizaciju do imenovanja povjerenika.

Naime, zadarski su narodnjaci ostali bez rukovodstva nakon ostavke  Kristijaan Kovačevića koji je otišao u nezavisne gradske vijećnike. Uz pomoć čelnika Županijskog odbora, Milana Stojanova, Arula će voditi  Gradski odbor i pripremiti ga za prve izbore koji ih čekaju, one za EU  parlament.

Srijeda, Ožujak 20, 2019 13:16

Iako nova ravnateljica NP Krka, Nella Slavica, u medijima  poriče kako je istodobno bila članica HDZ-a i HNS-a, predsjednik  Županijskog odbora HNS-a, Milan Stojanov, jučer nam je potvrdio kako  je Slavica ipak bila njihova članica.

Utorak, Ožujak 19, 2019 15:22

Međimurski župan Matija Posavec na HNS-ovoj novinskoj  konferenciji predstavljen je kao najuspješniji hrvatski župan i stoga nositelj stranačke liste za EU parlament. Posavec u svojoj sredini doista ima  zavidnih rezultata te je o njemu pisao čak i Financial times, no zanimalo  nas je koliko njegov rejting uopće može pomoći stranci koja bi bez koalicije s vladajućim HDZ-om zacijelo bila ispod izbornog praga.

Nedjelja, Ožujak 17, 2019 16:22

Na temu izbora za Europski parlament, Županijska organaizacija HNS-a jučer je održala novinsku konferenciju kojoj su nazočili  Matija Posavec, župan Međimurske županije, Ruža Kovačević Bilić, potpredsjednica Središnjeg odbora HNS-a i zamjenica gradonačelnka Trogira, Ivan Gulam, potpredsjdenik HNS-a i načelnik općine Pirovac te Milan Stojanov, predsjednik ŽO-a HNS-a, koji je kao domaćin predstavio  stranačke kandidate za EU parlament. 

Subota, Ožujak 9, 2019 15:46

Odlazak predsjednika Gradskog odbora HNS, Kristijana Kovačevića,  u redove nezavisnih vijećnika zadalo je velik udarac stranci jer  je Kovačević bio gradski vijećnik i to vrlo aktivan. Za razliku od Darka Vrdoljaka koji je odlaskom iz SDP-a vratio mandat stranci, Kovačević se na  to, poput većine vijećnika i saborskih zastupnika, nije odlučio.

Njegovoj bivšoj stranci sada ostaje hitno rekuperavanje kako bi se  odlazak čelnika zadarske organizacije što manje osjetio.

Utorak, Ožujak 5, 2019 10:25

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis kandidata za prve dvije kvalifikacijske utakmice za Euro 2020., u kojima će svjetski doprvaci 21. ožujka ugostiti Azerbajdžan na Maksimiru, a 24. ožujka igrati protiv Mađarske u Budimpešti. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić uvrstio je braniče Marina Leovca i Bornu Barišića te vratara Simona Slugu na popis 24 kandidata.

Četvrtak, Siječanj 24, 2019 14:59

Drugi dan rada Svjetskog kongresa međunarodnog udruženja sportskih novinara (AIPS), koji se održava u  Lauseanni, ostat će zapamćen po prvoj dodjeli nagrada AIPS Sport Media Awards i pozornosti koju je dobio glavni savjetnik predsjednika FIFA-e Zvonimir Boban.

Ponedjeljak, Prosinac 24, 2018 17:00

U ovim postizbornim danima stvaraju se koalicije za mjesne  odbore kako bi kvartovska vlast počela što prije funkcionirati. No jedna  od zadarskih stranaka pokupit će, slikovito rečeno, tek mrvice sa stola  nadajući se da će joj koalicijski partner pak dati pokoje mjesto.

Srijeda, Prosinac 12, 2018 14:42

Predsjednik HNS-ove županijske organizacije, Milan Stojanov, na zadnjoj je sjednici Županijske skupštine mnoge iznenadio podižući ruku za HDZ-ov proračun. Ne bi to bilo ništa čudno, osobito ako  je proračun kvalitetan, da Stojanov svojedobno nije napustio SDP-ov  klub zbog upravo njihova podizanja ruku za HDZ-ove prijedloge. 

Stranice