hss

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Lipanj 11, 2019 10:55

Jedan od najpoznatijih zadarskih HSS-ovaca, član Glavnog  odbora stranke i prvi Beljakov suradnik iz Zadarske županije, Josip Zubović Pipe, više nije član HSS-a!

Dugogodišnji predsjednik Županijskog odbora koji je vodio do prije  nekoliko godina suspendiran je upravo odlukom predsjednika HSS-a,  Krešimira Beljaka, iako mu je ovaj u županiji bio desna ruka i doveo znatan broj ljudi u HSS.

Subota, Ožujak 30, 2019 16:20 2

Rukovodstvo HSS-a na čelu sa Krešom Beljakom jutros se na Narodnom trgu družilo s građanima kako bi ih upoznali sa svojim programom za EU izbore. Zadranima su se ovom prilikom predstavili i stranački kandidati, ugledni dječji kirurg dr. Zoran Bahtijarević te dr.sc. Damir Novotny.

Kako HSS na EU izbore izlazi sa Amsterdamskom koalicijom, Beljak je naglasio kako je njihova stranka već dugo u kampanji te su došli i u Zadar kako bi predstavili svoju koaliciju:

Petak, Ožujak 1, 2019 13:23

Uoči predstavljanja liste Amsterdamske koalicije za europarlamentarne izbore HSS je doživio još jedno ušminkavanje izvodeći ovoga puta zaokret - ulijevo. Predsjednik stranke, Krešimir Beljak, zbog toga  je donio čak i novi statut koji bi mu omogućio discipliniranje onog dijela  podružnica koje žele koalirati s HDZ-om. Riječ je prije svega o Županijskoj organizaciji Ličko-senjske županije čiji predsjednik Zlatko Fumić  ponovno želi potpisati koaliciju s HDZ-om.

Srijeda, Listopad 31, 2018 08:40

Iz gradskog odbora HSS-a poslali su priopćenje u kojemu navode kako će na izbore za mjesne odbore ići u koaliciji sa strankama pod zajedničkim nazivnikom Zadarski blok u kojemu su Akcija mladih, Most, Modes, HSLS i Nezavisna lista Denisa Brukete.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Petak, Ožujak 23, 2018 20:46

Hrvatska seljačka stranka Zadarske županije je na izbomoj  skupštini izabrala svoje rukovodstvo za naredne četiri godine. Za predsjednika je ponovno izabran Zoran Morović, a za potpredsjednike su izbrani Jole Petričevič, Tino Festini, Slavko Maksan i Igor Blažević. Za tajnika Županijske organizacije je ponovo izabran Josip Lenkić Barać. Svi  kandidati su izabrani uz jednoglasnu podršku svih nazočnih delegata,  stoji u priopćenju županijskog HSS-a. 

Utorak, Kolovoz 8, 2017 15:28

Postavljanjem vijenca u Ulici Stjepana Radića u Zadru,obilježena je 89. obljetnica smrti jednog od najistaknutijih hrvatskih političara. Stjepan Radić preminuo je 8. kolovoza 1928, od posljedica atentata u skupštini u Beogradu. Na njega i ostale hrvatske prvake, hice je ispalio srpski ekstremist i zastupnik Radikalne stranke Puniša Račić. Tog 20. lipnja 1928. Račić najprije ranjava Ivana Pernara i Ivana Granđu, smrtno ranjava Stjepana Radića te usmrćuje Đuru Basaričeka i Pavla Radića.

Četvrtak, Kolovoz 11, 2016 00:00

Predsjednik županijskog HSS-a ovom je odlukom vraćen i na dužnost potpredsjednika stranke s koje je udaljen u travnju ove godine

Četvrtak, Studeni 12, 2015 00:00 3

Loš rezultat na parlamentarnim izborima pokazao je stvarni rejting HSS-a, odnosno činjenicu da će hitno nešto morati poduzeti žele li se oporaviti do lokalnih izbora

Petak, Srpanj 3, 2015 00:00

Predsjednica Gradskog odbora Hrvatske seljačke stranke Zadar, Irena Devčić, nakon nekoliko prosvjeda na Gradskoj tržnici na kojima je HSS podržao zviždačicu Dritu Dunatov, poslala je gradonačelniku Kalmeti dopis u kojem ga poziva na sastanak.

Stranice