hss

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Lipanj 14, 2019 10:20

Nakon što je predsjednik HSS-a, Krešo Beljak, suspendirao  dugogodišnjeg predsjednika Županijske organizacije, Josipa Zubovića  Pipu, ovaj je napustio stranku. Zubović nam je rekao kako je suspendiran zbog kritika na račun šefa stranke kojega je prozvao zbog loših rezultata na izborima za Europarlament. 

Petak, Lipanj 14, 2019 10:16

Hrvatska seljačka stranka (HSS) jučer je u Zadru osnovala  sveučilišnu organizaciju unutar zadarske podružnice. Jednoglasno je  izabrano rukovodstvo i to Roko Tadin za predsjednika, Davor Vuković i  Stefan Milanović za dopredsjednike, Šime Arula za blagajnika te Matija  Janjić za tajnika Sveučilišne organizacije HSS Zadar.

Utorak, Lipanj 11, 2019 10:55

Jedan od najpoznatijih zadarskih HSS-ovaca, član Glavnog  odbora stranke i prvi Beljakov suradnik iz Zadarske županije, Josip Zubović Pipe, više nije član HSS-a!

Dugogodišnji predsjednik Županijskog odbora koji je vodio do prije  nekoliko godina suspendiran je upravo odlukom predsjednika HSS-a,  Krešimira Beljaka, iako mu je ovaj u županiji bio desna ruka i doveo znatan broj ljudi u HSS.

Subota, Ožujak 30, 2019 16:20 2

Rukovodstvo HSS-a na čelu sa Krešom Beljakom jutros se na Narodnom trgu družilo s građanima kako bi ih upoznali sa svojim programom za EU izbore. Zadranima su se ovom prilikom predstavili i stranački kandidati, ugledni dječji kirurg dr. Zoran Bahtijarević te dr.sc. Damir Novotny.

Kako HSS na EU izbore izlazi sa Amsterdamskom koalicijom, Beljak je naglasio kako je njihova stranka već dugo u kampanji te su došli i u Zadar kako bi predstavili svoju koaliciju:

Petak, Ožujak 1, 2019 13:23

Uoči predstavljanja liste Amsterdamske koalicije za europarlamentarne izbore HSS je doživio još jedno ušminkavanje izvodeći ovoga puta zaokret - ulijevo. Predsjednik stranke, Krešimir Beljak, zbog toga  je donio čak i novi statut koji bi mu omogućio discipliniranje onog dijela  podružnica koje žele koalirati s HDZ-om. Riječ je prije svega o Županijskoj organizaciji Ličko-senjske županije čiji predsjednik Zlatko Fumić  ponovno želi potpisati koaliciju s HDZ-om.

Srijeda, Listopad 31, 2018 08:40

Iz gradskog odbora HSS-a poslali su priopćenje u kojemu navode kako će na izbore za mjesne odbore ići u koaliciji sa strankama pod zajedničkim nazivnikom Zadarski blok u kojemu su Akcija mladih, Most, Modes, HSLS i Nezavisna lista Denisa Brukete.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Petak, Ožujak 23, 2018 20:46

Hrvatska seljačka stranka Zadarske županije je na izbomoj  skupštini izabrala svoje rukovodstvo za naredne četiri godine. Za predsjednika je ponovno izabran Zoran Morović, a za potpredsjednike su izbrani Jole Petričevič, Tino Festini, Slavko Maksan i Igor Blažević. Za tajnika Županijske organizacije je ponovo izabran Josip Lenkić Barać. Svi  kandidati su izabrani uz jednoglasnu podršku svih nazočnih delegata,  stoji u priopćenju županijskog HSS-a. 

Utorak, Kolovoz 8, 2017 15:28

Postavljanjem vijenca u Ulici Stjepana Radića u Zadru,obilježena je 89. obljetnica smrti jednog od najistaknutijih hrvatskih političara. Stjepan Radić preminuo je 8. kolovoza 1928, od posljedica atentata u skupštini u Beogradu. Na njega i ostale hrvatske prvake, hice je ispalio srpski ekstremist i zastupnik Radikalne stranke Puniša Račić. Tog 20. lipnja 1928. Račić najprije ranjava Ivana Pernara i Ivana Granđu, smrtno ranjava Stjepana Radića te usmrćuje Đuru Basaričeka i Pavla Radića.

Četvrtak, Kolovoz 11, 2016 00:00

Predsjednik županijskog HSS-a ovom je odlukom vraćen i na dužnost potpredsjednika stranke s koje je udaljen u travnju ove godine

Četvrtak, Studeni 12, 2015 00:00 3

Loš rezultat na parlamentarnim izborima pokazao je stvarni rejting HSS-a, odnosno činjenicu da će hitno nešto morati poduzeti žele li se oporaviti do lokalnih izbora

Stranice