hss

Subota, Svibanj 2, 2015 00:00 1

Zadovoljan najnovijim aktivnostima lokalne podružnice, predsjednik HSS-a, Branko Hrg, u četvrtak je u hotelu Kolovare podijelio iskaznice novim članovima. Čak 60 građana iz cijele županije, dosad neučlanjenih u političke stranke, odlučilo se aktivirati u jednoj od najstarijih hrvatskih stranaka.

branko hrg 1
Četvrtak, Travanj 23, 2015 00:00

Lokalni HSS krenuo je u političku ofenzivu. Nakon poduljeg zimskog sna, sve su prisutniji u medijima, sazivaju novinske konferencije i šalju priopćenja o najaktualnijim događajima u gradu i državi. Ali, ne bilo koja, već prije svega ona koja se tiču "malog čovjeka".

Subota, Travanj 18, 2015 00:00

Nakon što smo aktualizirali problem šverca na zadarskoj pijaci, na kojoj brojni lažni OPG-ovci prodaju povrće iz Albanije, Makedonije, Rumunjske i ostalih susjednih zemalja, reklamirajući pri tome te  proizvode kao svoju vlastitu proizvodnju, tražimo od nadležnih institucija da učine sve što je u njihovoj moći kako bi se ovoj velikoj prijevari  svih nas potrošača stalo na kraj.

Srijeda, Ožujak 25, 2015 00:00

Pozivam inspekcije i molim ih da rade svoj posao. Nikoga se ne bojim i spremna sam ići do kraja. Dosta je više šverca jer je na zadarskoj tržnici situacija takva da je tek deset posto stvarnih obiteljsko poljoprivrednih gopodarstava, a u 90 posto slučajeva se pod krinkom i firmom OPG-a - prikriva šverc. Ja prodajem jedino i isključivo svoje proizvode.

kafici_stekati
Srijeda, Ožujak 25, 2015 00:00

Gradski odbor HSS-a za danas je sazvao konferenciju za medije na temu "novih propisa za ugostitelje vezano uz ugostiteljski mobilijar". U pozivu je naglašeno kako se konferencija održava zbog pritužbi  ugostitelja koji se ne žele zamjeriti gradskim vlastima, pa u njihovo ime  progovara HSS,  nastojeći ih zaštititi zbog odluke koja uoči sezone iziskuje i vremena i novca.

Nedjelja, Studeni 2, 2014 00:00

Najava radova na izgradnji crpnih postaja odvodnje Centar 1 i 2, zbog čega će od ponedjeljka biti zatvoren promet Obalom kralja Tomislava i Liburnskom obalom, podigla je na noge dio prodavača na Gradskoj tržnici. Oni strahuju za opstanak tržnice na Poluotoku koji ionako godinama već polagano »umire« u zimskim mjesecima, a u petak su na konferenciji za medije iznijeli i nezadovoljstvo zbog loše komunikacije s odgovornima.

Subota, Prosinac 21, 2013 00:00 1

Zdravko Šarić, donedavni predsjednik Gradskog odbora zadarskog HSS-a, imenovan je za predsjednika Županijske organizacije te stranke. Šarić je bio jedini kandidat za tu poziciju, a izabran je jednoglasno. Među onima koji su mu prvi čestitali i poželjeli uspjeh u vođenju zadarskih radićevaca bio je njegov prethodnik, Josip Zubović, koji je nedavno izabran u predsjedništvo stranke.

Subota, Studeni 30, 2013 00:00

Irena Devčić, dosadašnja potpredsjednica zadarske Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke, u petak je na izbornoj skupštini izabrana za predsjednicu gradske organizacije. Kao jedini kandidat, Devčić je izabrana jednoglasno, kao i dvojica potpredsjednika - Ivica Kostović i Grgo Anzulović. HSS-ovci su izabrali i osam delegata za županijsku skupštinu, pet za gradsku organizaciju stranke, tajnika i blagajnika.

Nedjelja, Svibanj 5, 2013 00:00

Koalicija HSS-HSP-BUZ  predstavila je HSP-ovca dr. Radu Škaricu kao svog kandidata za župana Zadarske županije. Kao što je poznato, Škarica je u pretprošlom mandatu bio zamjenik zadarskog gradonačelnika, a u prošlom gradski vijećnik i potpredsjednik Gradskog vijeća Zadra.

Šef zadarske neurokirurgije najavljuje prioritetno oživljavanje gospodarstva koje će pridonijeti otvaranju novih radnih mjesta.

Četvrtak, Svibanj 2, 2013 00:00

Pripremili smo niz pogodnosti kojima ćemo im olakšati svakodnevni život socijalno potrebitih, poput prava na besplatan autobusni prijevoz i razne subvencije - rekao je Kalac

Stranice