hss

Utorak, Kolovoz 8, 2017 15:28

Postavljanjem vijenca u Ulici Stjepana Radića u Zadru,obilježena je 89. obljetnica smrti jednog od najistaknutijih hrvatskih političara. Stjepan Radić preminuo je 8. kolovoza 1928, od posljedica atentata u skupštini u Beogradu. Na njega i ostale hrvatske prvake, hice je ispalio srpski ekstremist i zastupnik Radikalne stranke Puniša Račić. Tog 20. lipnja 1928. Račić najprije ranjava Ivana Pernara i Ivana Granđu, smrtno ranjava Stjepana Radića te usmrćuje Đuru Basaričeka i Pavla Radića.

Četvrtak, Kolovoz 11, 2016 00:00

Predsjednik županijskog HSS-a ovom je odlukom vraćen i na dužnost potpredsjednika stranke s koje je udaljen u travnju ove godine

Četvrtak, Studeni 12, 2015 00:00 3

Loš rezultat na parlamentarnim izborima pokazao je stvarni rejting HSS-a, odnosno činjenicu da će hitno nešto morati poduzeti žele li se oporaviti do lokalnih izbora

Petak, Srpanj 3, 2015 00:00

Predsjednica Gradskog odbora Hrvatske seljačke stranke Zadar, Irena Devčić, nakon nekoliko prosvjeda na Gradskoj tržnici na kojima je HSS podržao zviždačicu Dritu Dunatov, poslala je gradonačelniku Kalmeti dopis u kojem ga poziva na sastanak.

branko hrg 1
Utorak, Svibanj 5, 2015 00:00 1

Predsjednik HSS-a, Branko Hrg, ovih je dana održao vrlo uvjerljiv govor pred lokalnim članstvom, najavljujući HSS-u konačno jednu "situ godinu". Situaciju u stranci usporedio je s biblijskih sedam gladnih godina, vjerujući kako im dolazi političko blagostanje.

Subota, Svibanj 2, 2015 00:00 1

Zadovoljan najnovijim aktivnostima lokalne podružnice, predsjednik HSS-a, Branko Hrg, u četvrtak je u hotelu Kolovare podijelio iskaznice novim članovima. Čak 60 građana iz cijele županije, dosad neučlanjenih u političke stranke, odlučilo se aktivirati u jednoj od najstarijih hrvatskih stranaka.

branko hrg 1
Četvrtak, Travanj 23, 2015 00:00

Lokalni HSS krenuo je u političku ofenzivu. Nakon poduljeg zimskog sna, sve su prisutniji u medijima, sazivaju novinske konferencije i šalju priopćenja o najaktualnijim događajima u gradu i državi. Ali, ne bilo koja, već prije svega ona koja se tiču "malog čovjeka".

Subota, Travanj 18, 2015 00:00

Nakon što smo aktualizirali problem šverca na zadarskoj pijaci, na kojoj brojni lažni OPG-ovci prodaju povrće iz Albanije, Makedonije, Rumunjske i ostalih susjednih zemalja, reklamirajući pri tome te  proizvode kao svoju vlastitu proizvodnju, tražimo od nadležnih institucija da učine sve što je u njihovoj moći kako bi se ovoj velikoj prijevari  svih nas potrošača stalo na kraj.

Srijeda, Ožujak 25, 2015 00:00

Pozivam inspekcije i molim ih da rade svoj posao. Nikoga se ne bojim i spremna sam ići do kraja. Dosta je više šverca jer je na zadarskoj tržnici situacija takva da je tek deset posto stvarnih obiteljsko poljoprivrednih gopodarstava, a u 90 posto slučajeva se pod krinkom i firmom OPG-a - prikriva šverc. Ja prodajem jedino i isključivo svoje proizvode.

Stranice