hss

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Listopad 31, 2018 08:40

Iz gradskog odbora HSS-a poslali su priopćenje u kojemu navode kako će na izbore za mjesne odbore ići u koaliciji sa strankama pod zajedničkim nazivnikom Zadarski blok u kojemu su Akcija mladih, Most, Modes, HSLS i Nezavisna lista Denisa Brukete.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Petak, Ožujak 23, 2018 20:46

Hrvatska seljačka stranka Zadarske županije je na izbomoj  skupštini izabrala svoje rukovodstvo za naredne četiri godine. Za predsjednika je ponovno izabran Zoran Morović, a za potpredsjednike su izbrani Jole Petričevič, Tino Festini, Slavko Maksan i Igor Blažević. Za tajnika Županijske organizacije je ponovo izabran Josip Lenkić Barać. Svi  kandidati su izabrani uz jednoglasnu podršku svih nazočnih delegata,  stoji u priopćenju županijskog HSS-a. 

Utorak, Kolovoz 8, 2017 15:28

Postavljanjem vijenca u Ulici Stjepana Radića u Zadru,obilježena je 89. obljetnica smrti jednog od najistaknutijih hrvatskih političara. Stjepan Radić preminuo je 8. kolovoza 1928, od posljedica atentata u skupštini u Beogradu. Na njega i ostale hrvatske prvake, hice je ispalio srpski ekstremist i zastupnik Radikalne stranke Puniša Račić. Tog 20. lipnja 1928. Račić najprije ranjava Ivana Pernara i Ivana Granđu, smrtno ranjava Stjepana Radića te usmrćuje Đuru Basaričeka i Pavla Radića.

Četvrtak, Kolovoz 11, 2016 00:00

Predsjednik županijskog HSS-a ovom je odlukom vraćen i na dužnost potpredsjednika stranke s koje je udaljen u travnju ove godine

Četvrtak, Studeni 12, 2015 00:00 3

Loš rezultat na parlamentarnim izborima pokazao je stvarni rejting HSS-a, odnosno činjenicu da će hitno nešto morati poduzeti žele li se oporaviti do lokalnih izbora

Petak, Srpanj 3, 2015 00:00

Predsjednica Gradskog odbora Hrvatske seljačke stranke Zadar, Irena Devčić, nakon nekoliko prosvjeda na Gradskoj tržnici na kojima je HSS podržao zviždačicu Dritu Dunatov, poslala je gradonačelniku Kalmeti dopis u kojem ga poziva na sastanak.

branko hrg 1
Utorak, Svibanj 5, 2015 00:00 1

Predsjednik HSS-a, Branko Hrg, ovih je dana održao vrlo uvjerljiv govor pred lokalnim članstvom, najavljujući HSS-u konačno jednu "situ godinu". Situaciju u stranci usporedio je s biblijskih sedam gladnih godina, vjerujući kako im dolazi političko blagostanje.

Subota, Svibanj 2, 2015 00:00 1

Zadovoljan najnovijim aktivnostima lokalne podružnice, predsjednik HSS-a, Branko Hrg, u četvrtak je u hotelu Kolovare podijelio iskaznice novim članovima. Čak 60 građana iz cijele županije, dosad neučlanjenih u političke stranke, odlučilo se aktivirati u jednoj od najstarijih hrvatskih stranaka.

branko hrg 1
Četvrtak, Travanj 23, 2015 00:00

Lokalni HSS krenuo je u političku ofenzivu. Nakon poduljeg zimskog sna, sve su prisutniji u medijima, sazivaju novinske konferencije i šalju priopćenja o najaktualnijim događajima u gradu i državi. Ali, ne bilo koja, već prije svega ona koja se tiču "malog čovjeka".

Stranice