gimnazija franje petrica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Svibanj 12, 2018 14:51

Učenici zadarske Gimnazije Frane Petrića u petak navečer održali su u Hrvatskom narodnom kazalištu tradicionalni humanitarni koncert gdje su pokazali svo svoje glazbeno-scensko umijeće.

Nedjelja, Srpanj 12, 2015 00:00 1

Prošla su dva mjeseca otkako je predsjednica zadarskog  SDP-a, Sabina Glasovac, dala ostavku na dužnost pomoćnice ministra u  Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, obrazloživši je željom za povratkom u Zadar. Glasovac se vratila kako bi se mogla više posvetiti stranačkog radu, a izjavila je i kako se veseli povratku na mjesto profesorice  engleskog i njemačkog u Gimnaziji Franje Petrića.

Četvrtak, Svibanj 14, 2015 00:00 1

Iako je u nedavnoj ostavci na dužnost pomoćnice ministra obrazovanja naglasila kako se na ovu odluku odlučila zbog stranačkih aktivnosti u Zadru i povratka na radno mjesto u srednju školu, SDP-ova Sabina Glasovac još uvijek nije zatražila povratak na dužnost profesorice u Gimnaziji Franje Petrića.

Petak, Ožujak 20, 2015 00:00

U Osnovnoj školi Šime Budinića u četvrtak je održano županijsko natjecanje iz biologije za učenike osnovnih škola Zadarske županije.

Natjecao se ukupno 41 učenik iz 20 osnovnih škola u županiji. Iz sedmih razreda natjecalo se 19 učenika, a iz osmih njih 18, dok je četvero učenika natjecanju pristupilo sa samostalnim istraživačkim radovima.

Subota, Lipanj 15, 2013 00:00

Učenici Gimnazije Franje Petrića kraj školske godine obilježili su kostimiranom predstavom Glazbeni vremeplov održanom u dvorištu njihove škole. Idejne začetnice i glavne realizatorice ovog edukativno-zabavnog vremeplova bile su knjižničarka Hajdi Škarica, profesorica hrvatskog jezika Jelena Miloš i profesorica glazbene kulture Nada Smoljan.

Subota, Travanj 27, 2013 00:00

Učenici i profesori Gimnazije Franje Petrića sedmu godinu zaredom organizirali su veliki humanitarni koncert. Koncert je održan u HNK Zadar, a sav prihod od prodaje karata namijenjen je za pomoć maturantici njihove gimnazije koju uskoro očekuje teška operacija.

Akciji su se rado i u velikom broju odazvali bivši i sadašnji učenici, kao i profesori škole.

Utorak, Srpanj 17, 2012 00:00

Svečanost podjele svjedodžbi za 117 maturanata  Gimnazije Franje Petrića,  poznatije kao MIOC, je  održana je u Muzeju antičkog stakla. Prigodnoj  svečanosti, uz učenike, nazočili su i njihovi roditelji,  ravnateljica Blanka Pedišić,  profesori i razrednici, te  bivši ravnatelj Zdravko  Ćurko.

maturalna_2
Subota, Svibanj 19, 2012 00:00

Uz vesele taktove grupe Tempo maturanti Gimnazije Franje Petrića simbolično su se oprostili sa školskim klupama. Uz očekivano odabiranje najljepše maturantice i maturanta, 115 učenika sudjelovalo je i u izvlačenju za atraktivnu nagradu - putovanje u Gardaland za dvije osobe, a birao se i najplesniji par kao i najodjeveniji maturant.

Subota, Listopad 15, 2011 00:00

Stranice