gimnazija franje petrica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 30, 2019 10:29

Nakon Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole, Tehničke škole, Ekonomsko, birotehničke i trgovačke, Gimnazije Vladimira Nazora, Pomorske škole Zadar i Obrtničke škole Gojka Matuline, Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar te Poljoprivredno prehrambene i veterinarske škole i Medicinske škole Ante Kuzmanića, neslužbeni oproštaj od srednjoškolskih klupa, dugo iščekivanu maturalnu zabavu proslavila je i generacija 2018./2019. Gimnazije Franje Petrića.

Srijeda, Svibanj 15, 2019 16:36

U utorak je u Hrvatskom narodnom kazalištu održan humanitarni koncert Gimnazije Franje Petrića, 13. po redu, za rehabilitaciji teško bolesnog osmogodišnjeg dječaka Davida. Na koncertu su pjevali, svirali i plesali učenici spomenute gimnazije kao i njihovi gosti.

Utorak, Travanj 9, 2019 14:39

Košarkaši Gimnazije Franje Petrića (MIOC-a) kao aktualni  prvaci Hrvatske iz 2018. godine zaslužili su odlazak na Svjetsko prvenstvo srednjih škola koje se održava od 12. – 20. travnja na grčkom otoku  Kreti u Heraklionu. Na turniru sudjeluju 24 momčadi, a košarkaši Zadrani su u skupini s prvacima Latvije, Turske i Rumunjske.

Subota, Prosinac 8, 2018 16:55

Razgovor s profesoricom Aidom Vlainić, razgovori s učenicima koji su osvojili važna natjecanja: Noelom Lakićem, Marinom Varivodom i Markom Miočićem, reportaža iz Camina de Santiaga i članak  o nasilju nad ženama, samo su neke od tema novog broja časopisa  "Mikročip", jučer predstavljenog u školi koja ga izdaje - Gimnaziji Franje Petrića.

Nedjelja, Srpanj 22, 2018 20:53

Navala na MIOC, Gimnaziju Franje Petrića, već je aktualna nekoliko godina unatrag i još raste. Međutim, nevjerojatno je koliko se iz godine u godinu na upisima povećava broj odlikaša čime se pomiče i sam bodovni prag pa je postalo gotovo nemoguće upasti se osim ako nisi imao sve petice od 5. do 8. razreda, a pogotovo iz predmeta koji se boduju na upisu (poput matematike, hrvatskog i engleskog jezika i sl.)

Subota, Svibanj 12, 2018 14:51

Učenici zadarske Gimnazije Frane Petrića u petak navečer održali su u Hrvatskom narodnom kazalištu tradicionalni humanitarni koncert gdje su pokazali svo svoje glazbeno-scensko umijeće.

Nedjelja, Srpanj 12, 2015 00:00 1

Prošla su dva mjeseca otkako je predsjednica zadarskog  SDP-a, Sabina Glasovac, dala ostavku na dužnost pomoćnice ministra u  Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, obrazloživši je željom za povratkom u Zadar. Glasovac se vratila kako bi se mogla više posvetiti stranačkog radu, a izjavila je i kako se veseli povratku na mjesto profesorice  engleskog i njemačkog u Gimnaziji Franje Petrića.

Četvrtak, Svibanj 14, 2015 00:00 1

Iako je u nedavnoj ostavci na dužnost pomoćnice ministra obrazovanja naglasila kako se na ovu odluku odlučila zbog stranačkih aktivnosti u Zadru i povratka na radno mjesto u srednju školu, SDP-ova Sabina Glasovac još uvijek nije zatražila povratak na dužnost profesorice u Gimnaziji Franje Petrića.

Petak, Ožujak 20, 2015 00:00

U Osnovnoj školi Šime Budinića u četvrtak je održano županijsko natjecanje iz biologije za učenike osnovnih škola Zadarske županije.

Natjecao se ukupno 41 učenik iz 20 osnovnih škola u županiji. Iz sedmih razreda natjecalo se 19 učenika, a iz osmih njih 18, dok je četvero učenika natjecanju pristupilo sa samostalnim istraživačkim radovima.

Subota, Lipanj 15, 2013 00:00

Učenici Gimnazije Franje Petrića kraj školske godine obilježili su kostimiranom predstavom Glazbeni vremeplov održanom u dvorištu njihove škole. Idejne začetnice i glavne realizatorice ovog edukativno-zabavnog vremeplova bile su knjižničarka Hajdi Škarica, profesorica hrvatskog jezika Jelena Miloš i profesorica glazbene kulture Nada Smoljan.

Stranice