arsenal

Subota, Ožujak 16, 2019 18:05

Slatko da slađe teško može biti, započeo je danas 12. Festival vjenčanja Zadar. U organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, u Ilirijinom Arsenalu, ponovo su se okupili obrtnici i poduzetnici, vezani djelom ili u potpunosti za vjenčanja, ove godine njih nešto više od 50, kako bi u dva dana događanja prezentirali svoju ponudu.

"Slatki" program

Subota, Veljača 23, 2019 11:49 1

U prepunom zadarskom Arsenalu, popularna  glumica Anđelka Prpić izvela je monodramu "Šta me snađe", nastalu iz  pera Nebojše Romčevića, dramskog pisca i scenarista, i u režiji proslavljenog glazbenika, glumca i režisera Branka Đurića, Đure.

Petak, Veljača 15, 2019 13:59 1

U gotovo prepunom Arsenalu The Frajle su održale koncert na Valentinovo. Poznata četvorka - četiri vokala i dvije akustične gitare iz Novog Sada otpjevale su svoje najveće hitove u pratnji mnogobrojne publike koja je zdušno pjevala s njima, a na kraju ih je pozvala i na bis. 

Nedjelja, Veljača 10, 2019 13:56 3

U prepunom prostoru zadarskog Aresnala  izveden je dječji  mjuzikl "Mi o vuku" koji je već osvojio simpatije djece diljem Hrvatske  jer gdje god je izveden  sve ulaznice su  bile rasprodane.

Mjuzikl izvode Manuela Svorcan i Bojan Jambrošić, a ako je bilo suditi  po rekcijama i zadarski su mališani bili - oduševljeni.

Srijeda, Prosinac 26, 2018 15:43

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali su još jedan veličanstven, tradicionalni božićni koncert u do posljednjeg mjesta ispunjenom Ilirijinom klubu Arsenal.

Uz svoj već poznati repertoar pjevali su i božićne pjesme.

Kakva je atmosfera bila pogledajte u fotogaleriji.

Subota, Prosinac 15, 2018 19:30

Skoro tri sata zabavljao je u petak navečer gotovo do zadnjeg mjesta pun Ilirijin Arsenal Đani Maršan. Legendi hrvatske estrade  na pozornici su se pridružili i prijatelji glazbenici poput još jednog "veterana" Duška Lokina kao i Amende Stošić, na radost posjetitelja koji  su od samog početka koncerta koji je startao oko 21 sat pa sve do kraja  pred ponoć zajedno s njima pjevali a i plesali.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 23:07

Umirovljeni direktor Tankerske plovidbe Zadar, Stanko Banić, večeras je dobio najveći pljesak okupljenih na dodjeli priznanja "Plava vrpca Vjesnika" u Arsenalu. Ono "legendarni" koje se često veže uz njegovo ime, izgovorili su pozivajući ga i na pozornicu, a isti je epitet ponovio i pomoćnik glavnog tajnika Saveza pomoraca Hrvatske, Vladimir Svalina, uručujući Baniću nagradu.

Utorak, Listopad 23, 2018 12:49

Proteklog vikenda u zadarskom klubu Arsenal održan je koncert klape Cambi i hrvatske glazbene dive Zorice Kondže. Kako se i očekivalo,  i Kambijevci i Zorica učinili su i ovu večer za pamćenje. Pred mnogobrojnim Zadranima održali su izvanredan koncert u kojem su probudili sjećanja, emocije, a sve prisutne napunili pozitivom i dobrim vibracijama.

Klapa Cambi izvela je svoje najpopularnije hitove, ali najveće ovacije izazvali su izvođenjem nekoliko Oliverovih uspješnica.

Ponedjeljak, Svibanj 14, 2018 10:51

Izvedbom pjesme "Sreća" točno u 22 sata Gibonni je počeo svoj koncert u Arsenalu. Uslijedio je niz hitova poput Nisi više moja bol, Hodaj, Ne odustajem, Libar, Bella figura, Bella pitura, Žeđam..., a na nekim duetima kao što su Oprosti i Anđeo u tebi pridružila mu se Ivana Husar. Gibo je predstavio i prateće vokale i sve na bini koji su svirali, a među njima su Nikša Bratović, Hrvoje Rupčić, Mario Ramljak, Marko Reljanović, Dražen Bogdanović...

Četvrtak, Travanj 19, 2018 11:50

Plavi orkestar jedan je od onih bendova čije pjesme znaju svi, od Generacije X (rođeni između 1960. i 1980.) do Generacije Y (1980. i 2000.). Frontmen benda Saša Lošić kaže kako je to vjerojatno zato jer su oni jedan od onih bendova koji su nekako povod da se ljudi okupe i da im bude dobro.

Stranice