nk zadar

Četvrtak, Kolovoz 29, 2019 19:32

Na Stanovima je održana konferencija za novinare povodom početka nove sezone u Trećoj HNL jug. Kao što je poznato NK Zadar je na isteku prošle sezone administrativnim putem zbog neispunjenja uvjeta o licenciranju izbačen u niži rang natjecanja. HNS nije imao sluha za, prvenstveno probleme s infrastrukturom i svi napori bivšeg čelništva klub na čelu kojeg je bio Svetko Ćustić pali su u vodu.

Nedjelja, Kolovoz 4, 2019 09:49

Mjesec dana nakon velikog »potresa« koji je zahvatio Stanove sigurno je samo jedno: Grad Zadar je prvi put nakon dugo, dugo vremena preuzeo potpunu kontrolu nad Nogometnim klubom Zadar. A time napokon i punu odgovornost za sve ono što će se u budućnosti s klubom, čiji su igrači proslavili ovaj grad u cijelom svijetu.

Ponedjeljak, Srpanj 15, 2019 20:32

Današnjim okupljanjem i prozivkom igrača započele su pripreme nogometaša Zadra za novu sezonu. Kao što je poznato Zadar će u sezoni 2019./20. igrati u Trećoj HNL jug nakon što je administrativno, zbog neispunjavanja uvjeta, izbačen iz Druge HNL, tj. nije ishodio licencu za taj rang. Prije otprilike dva tjedna Nadzorni odbor je smijenio dotadanjeg direktora Svetka Ćustića, a na njegovo mjesto je postavljen Damir Knežević, člana NO-a.

Srijeda, Srpanj 10, 2019 12:18 1

Nogometni klub Zadar izabrao je novog trenera, na klupu trećeligaša sa Stanova sjest će Marko Pinčić, direktor Škole nogometa. Pinčić će tako na trenerskoj poziciji zamijeniti Mislava Karoglana koji se, nakon što je Zadar ostao bez licence za Drugu HNL, sporazumno rastao s klubom, a ta pozicija ostala je upražnjena. Podsjetimo, prije tjedan dana Nadzorni odbor NK Zadra većinom glasova (3:2) smijenio je dotadašnjeg direktora Svetka Ćustića, a na njegovo mjesto postavio Damira Kneževića.

Srijeda, Srpanj 3, 2019 16:05 1

Svetko Ćustić više nije direktor Nogometnog kluba Zadar. Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora koja je u jutarnjim satima održana u klupskim prostorijama na Stanovima izglasano je nepovjerenje direktoru Ćustiću i to većinom glasova članova 3:2. U nastavku sjednice isti taj NO je većinom glasova 3:2 za novog direktora postavio Damira Kneževića koji je ujedno i član tog istog odbora. Dapače, upravo taj Knežević sam je digao ruku za svoje imenovanje što je svojevrsni nonsens.

Srijeda, Srpanj 3, 2019 13:24 1

Na Facebook stranici NK Zadar osvanula je vijest kako je na sjednici Nadzornog odbora NK Zadar Svetko Ćustić smijenjen  s mjesta direktora kluba, odlukom trojice predstavnika Grada Zadra u NO-u.

Za novog direktora instantno je imenovan je Damir Knežević, koji je i sam predstavnik Grada u NO-u.

Gradonačelnik Branko Dukić, navodno je  poručio Svetku Ćustiću: "Meni je svejedno jesi li u NK Zadru ti ili Reno Sinovčić." (nk zadar)

Utorak, Srpanj 2, 2019 13:00

Mislav Karoglan više nije trener Nogometnog kluba Zadar. Kako doznajemo u klubu sa Stanova Karoglan i NK Zadar sporazumno su se razišli na zamolbu trenera koji je sljedeću sezonu odlučio provesti bliže obitelji u Zmijavcima. Karoglan je momčad Zadra preuzeo u drugom dijelu prošle sezone u Drugoj HNL te je, nakon početnih problema, uspio posložiti stvari i Zadar je u završnici prvenstva igrao vrlo lijep, kvalitetan pa i efikasan nogomet.

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 09:48

Nogometni klub Zadar ima vrlo neizvjesnu budućnost.  Možda i nikada neizvjesniju. Čak bi se u ovome trenutku mogli zapitati  hoće li se u sljedećim danima i ugasiti, tj. proglasiti stečaj. Nadajmo se da  neće jer je tada pred zadarskim nogometom vrlo težak i neizvjestan put  povratka i ozdravljenja.

Četvrtak, Lipanj 27, 2019 09:51

Nogometni klub Zadar sljedeće sezone definitivno neće  igrati u Drugoj HNL što je rezultatom klub sa Stanova i izborio u netom  završenom prvenstvu. Jučer je u klub stigla i definitivna potvrda da Hrvatski olimpijski odbor, tj. njegovo Vijeće sportske arbitraže nije usvojilo  njegov zahtjev za preispitivanje odluke HNS-a po kojoj Zadru nije izdana  licenca za sezonu 2009./10. za nastupanje u Drugoj HNL.

Stranice