zadarska zupanija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Prosinac 19, 2019 14:00

Likovni i literarni radovi djece iz vrtića i škola sa svih strana županije jučer su ispunili Edukativnu dvoranu Kneževe palače u okviru natječaja Narodnog muzeja, »Na Božić kod nas«. Djeca, njihove obitelji i mentori uključili su se u istraživanja i izvedbu umjetničkih dijela kako bi prenijeli običaje slavljenja Božića u svojim domovima, a i podsjetili na to kako su ove blagdane obilježavali ranije njihovi djedovi i bake.

Srijeda, Prosinac 18, 2019 09:00

Svaki put kad dođe ministar državne imovine posebno mi je veselje i radost jer svaki put nešto donese, a kako je vrijeme darivanja - najbolje vrijeme, ni ovog puta nije došao prazanih ruku. Zaista nemam riječi kojima bih se zahvalio za rad ovog ministarstva kroz cijeli ovaj mandat i mi sve što smo zatražili, to smo i dobili.

Srijeda, Studeni 20, 2019 08:15

Zadranka Jasminka Adžić Sikirić, koordinatorica Stranke Ivana Pernara za Zadarsku županiju, sudjelovala je na 1. Rusko- balkanskom samitu narodne diplomacije u Voronježu. Skup je održan 15., 16. i 17. studenog s ciljem uspostave dobrih odnosa između Rusije i naroda srednje i južne Europe, tj.

Subota, Listopad 26, 2019 20:30

Ovih dana na Cresu su dodijeljene najnovije oznake Hrvatskog otočnog proizvoda - HOP koji označava kvalitetu proizvoda. Na dodjeli su bili i brojni proizvođači Zadarske županije, odnosno zadarskih otoka koji su dobili priznanja za inovativne i zanimljive proizvode. Od 78 dobitnika iz Zadarske županije bilo je njih čak 28.

Petak, Listopad 25, 2019 15:44

Povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, jutros je u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije održan tradicionalni svečani prijam jubilarnih darivatelja.

Četvrtak, Listopad 24, 2019 23:01

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima i predstavnici OTP banke koja je sudionik ovog projekta, obišli su novo postavljenu punionicu električnih automobila na Branimirovoj obali. Grad Zadar zajedno s Hrvatskom elektroprivredom d.d. Zagreb i OTP bankom d.d., a temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji na razvojnom projektu za izgradnju infrastrukture za punjenje elektromotornih vozila, postavio je drugu ELEN punionicu elektromotornih vozila.

Ponedjeljak, Listopad 14, 2019 20:12

U radnom posjetu Zadru i županiji danas je bio ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Marko Pavić. Cilj posjeta ovoga je puta bila dodjela ugovora za koje je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije osiguralo nacionalna i europska sredstva. Susret je otvorio župan Božidar Longin, izražavajućio zadovoljstvo brojnim projektima koji će na ovaj način biti sufinancirani sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije:

Nedjelja, Listopad 13, 2019 12:24

Zadarska županija do sada je isplatila gotovo 2 milijuna kuna pomoći za opremu novorođenog djeteta u 2019. godini za ukupno 786 djece sukladno 766 važeća zahtjeva, podaci su koje smo dobili iz Zadarske županije. U ukupnom broju zahtjeva bilo je 188 djece koji su bili treće ili svako sljedeće novorođeno dijete u obitelj i 20 blizanaca.

Utorak, Listopad 1, 2019 14:44

Zadarska županija započela je 1. 1. 2019. provedbu projekta »PRIZEFISH« - Piloting of eco - innovative fishery supply - chains to market added - value Adriatic fish products. Projekt PRIZEFISH financiran je iz Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Italija – Hrvatska 2014. - 2020. Ukupni proračun projekta iznosi 3,12 milijuna eura.

Stranice