zadarska zupanija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Veljača 25, 2022 10:58

Raspisan je javni poziv za dodjelu potpora događanjima u turizmu na području Zadarske županije. To je samo jedna u nizu aktivnosti koje Zadarska županija tijekom cijele godine provodi s ciljem podizanja svijesti o našoj županiji kao atraktivnoj turističkoj destinaciji čime se nastoji utjecati na povećanje potražnje za turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i opće potrošnje, a ovo je jedna u nizu aktivnosti.

Petak, Veljača 11, 2022 14:30

Turistička zajednica Zadarske županije udvostručila je sredstva za potpore događanjima, ali i odlukom o njihovoj dodjeli otkrila što od manifestacija možemo očekivati na našem području.

Usmjerenje zadarske turističke regije i TZ k aktivnostima, a što je iskazano i u brendu i brend strategiji (SayYes - Reci DA...) jasno je vidljiva iz ove raspodjele u kojoj su upravo manifestacije sportskih, outdoor i adventure turističkih sadržaja najvidljivije i najznačajnije podržane.

Petak, Veljača 11, 2022 09:15

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za izbor referalnih centara za braniteljske zadruge u 2022./2023. godini. Riječ je o provedbi mjera iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji namijenjenih braniteljskim zadrugama. Kao jedna od županija koje će ući u utrku za središte Regionalnog centra navodi se i Zadarska županija s obzirom da će na nacionalnoj razini djelovati tri ovakva centra.

Četvrtak, Siječanj 13, 2022 09:37

Pozitivni gospodarski pokazatelji u Zadarskoj županiji koji su zabilježeni tijekom cijele prošle godine potvrđeni su i u zadnjem mjesecu 2021. godine. Prema podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, zadnjeg dana prosinca u Zadarskoj županiji imali smo gotovo 57 tisuća zaposlenih (56.960), odnosno 1.755 (3,2 posto) više nego na isti dan godinu ranije kada ih je bilo 55.205.

Srijeda, Siječanj 12, 2022 11:33

Danas je raspisan Pozivni natječaj za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Zadarske županije, koji je objavljen  u dnevnom tisku,  na županijskoj mrežnoj stranici (https://www.zadarska-zupanija.hr/images/dokumenti/324/Pozivni_natjecaj_za_dodjelu_javnih_priznanja_2022.pdf) i ogl

Četvrtak, Prosinac 2, 2021 11:01

Vlatka Vučić-Marasović iz Zadarske županije izabrana je za zamjenicu nove voditeljice Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija (HZŽ) na sjednici koja je održana prije nekoliko dana. Za novu voditeljicu Radne skupine
izabrana je Ivana Gusak Galić iz Osječko-baranjske županije, a za još jednog njenog zamjenika Bernardo Pahor iz Karlovačke županije.

Petak, Studeni 26, 2021 13:13

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije i ove je godine dodijelio gotovo 1.000.000,00 kuna potpora OPG-ima, obrtima, trgovačkim društvima i zadrugama za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Četvrtak, Listopad 28, 2021 10:48

Na posljednjoj sjednici Zadarske županije usvojena je odluka o novom ustroju upravnih odjela Zadarske županije. Dva su novoustrojena upravna tijela – Upravni odjel za zdravstvo i Upravni odjel za hrvatske branitelje, uduge, demografiju i socijalne politike, a više kao takav neće postojati Upravni odjel za povjerene poslove državne uprave, već će se zvati Upravni odjel za opću upravu, a djelokrug raspoređuje i na sve ostale odjele.

Subota, Listopad 2, 2021 12:26

Izaslanstvo prijateljske Južnomoravske regije iz Češke predvođeno zamjenikom župana Františekom Luklom boravi u radnom posjetu Zadarskoj županiji. U Domu Županije primili su ih župan Božidar Longin i njegov zamjenik Šime Vicković sa suradnicima.

Utorak, Rujan 21, 2021 09:25

Hrvatskoj javnosti dobro poznata američka producentica i redateljica Ashley Colburn, velika zaljubljenica u Hrvatsku, snimala je proteklog vikenda od 18. do 19. rujna 2021. godine, niz ljepota Zadarske županije.

Stranice