medicinska skola

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Ožujak 5, 2022 11:30

Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar natjecala se u projektu »Čitanjem do zvijezda« te su se dvije učenice plasirale na državno natjecanje. Učenice Lana Jurić i Tara Lovretić osvojile su 1. i 2. mjesto u županiji. Natjecanje »Čitanjem do zvijezda« je nacionalni projekt za poticanje čitanja i promicanja kulture čitanja. Projekt se održava u Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj i Sloveniji.

Petak, Studeni 26, 2021 12:13

Znanstveni simpozij »Dvjesto godina od početka rada primaljske škole u Zadru« održan je jučer u knjižnici Medicinske škole Ante Kuzmanića u Zadru. Na simpoziju je bilo govora o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti primaljstva na čiji razvoj u Zadru je uvelike utjecao sam Ante Kuzmanić. Simpozij se održava povodom Dana grada Zadra, a organizator je, u suradnji s Medicinskom školom Ante Kuzmanića, Hrvatski liječnički zbor Podružnica Zadar čiji se predsjednik, dr.

Četvrtak, Rujan 9, 2021 11:32

Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar prva je škola u Hrvatskoj koja je u sve prostorije postavila pročišćivače zraka. Kako nam otkriva Anita Basioli, ravnateljica Medicinske škole, ovo je nešto što bi i inače bilo odlično postaviti u prostorije u kojima boravi više ljudi, a u trenutku pandemije je - neprocjenjivo.

Ponedjeljak, Srpanj 6, 2020 15:41

Ja uskoro idem u penziju, ali ne i u mirovinu jer sigurno neću mirovati, govori nam odlučno s osmijehom Davor Vidaković, dugogodišnji ravnatelj Medicinske škole Ante Kuzmanića, s kojim smo imali priliku razgovarati o odlasku u mirovinu, ali i o minulom radu.

Utorak, Lipanj 30, 2020 23:38

Projekti usmjereni na razvoj i unaprjeđenje obrazovanja Strukovne škole Vice Vlatkovića i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar dobit će preko 136 milijuna kuna ukupno, iz četiri natječaja.

Četvrtak, Svibanj 14, 2020 13:01

Zadarskoj Medicinskoj školi Ante Kuzmanića Zadar odobreno je 30 milijuna kuna iz europskih fondova za uspostavu centra kompetentnosti iz područja zdravstva.
Odlukom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije školi su odobrena bespovratna sredstva za financiranje projektnog prijedloga "Unaprjeđenje infrastrukture Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar - regionalnog centra kompetentnosti u sektoru zdravstva".

Ponedjeljak, Ožujak 9, 2020 20:45

Na osam lokacija u Zadarskoj županiji posljednjih pet dana odvija se završnica sportskih državnih prvenstava u badmintonu i košarci u kojima sudjeluje oko 1300 djece i njihovih voditelja iz cijele Hrvatske, a trajat će sve do 11. ožujka.

Četvrtak, Rujan 5, 2019 13:23

Jučtros je u Maloj vijećnici Doma Zadarske županije potpisan ugovor o osnivanju prava građenja između Zadarske županije i Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar kao nositelja prava građenja. Riječ je, naime, o zgradi nekadašnjeg Srednjoškolskog đačkog doma na predjelu Relje, s dvorištem i pomoćnim objektom, a koju Zadarska županija opterećuje pravom građenja u korist Medicinske škole Ante Kuzmanića kao nositelja prava građenja u svrhu njene rekonstrukcije, obnove i uređenja.

Subota, Listopad 6, 2018 14:16

Drago nam je da ćemo sada mi, moći ugostiti drage kolege i sad već i prijatelje iz Latvije, Belgije i Rumunjske, a u Zadar nam ukupno dolazi 14 nastavnika i 17 učenika iz te tri zemlje koji će kod nas boraviti od 6. do 13. listopada.

Nedjelja, Ožujak 18, 2018 08:24

Svako putovanje obogaćuje čovjeka, pa je tako i naš put i boravak u Rumunjskoj bio jedno neprocjenjivo iskustvo. Tamo smo se družili s kolegama i pokušali upoznati njihov odgojno-obrazovni sustav od vrtića do srednje škole.

Stranice