promet

Četvrtak, Prosinac 27, 2018 09:56

Proteklog vikenda ( 21. – 23. prosinca 2018.godine), policijski službenici PU zadarske su tijekom provođenja akcije Vikend kontrolirali 488 vozila i vozača, a poduzeli su 122 represivnih mjera.

Ponedjeljak, Studeni 12, 2018 09:26

Danas, s početkom u 11 sati u sportskoj dvorani OŠ „Vladimira Nazora“ Škabrnja, na adresi Put Marinovaca 9, provodit će se preventivne aktivnosti u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa „Poštujete naše znakove“. Ovu akciju Ministarstva unutarnjih poslova i partnera provodit će PU zadarska uz podršku Ravnateljstva policije, a ciljana skupina su učenici nižih razreda osnovne škole i djeca predškolskog uzrasta Dječjeg vrtića „Maruškica“ u Škabrnji.

Ponedjeljak, Listopad 29, 2018 09:27

Iz Županijskog centra 112 obavještavaju kako je DHMZ izdao upozorenje za danas, noć i sutra. Vrijeme će biti umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, mjestimice i pljuskovima s grmljavinom. U gorskoj Hrvatskoj, unutrašnjosti Dalmacije i na Jadranu mjestimice će biti obilne oborine, osobito krajem dana kada je mjestimice moguće i grmljavinsko nevrijeme. Najviše suha vremena očekuje se na istoku zemlje.

Subota, Rujan 22, 2018 14:18

Nedovoljna dužina biciklističkih staza, nesigurnost biciklista u prometu, skupe autobusne karte, neobilježene autobusne stanice te nepouzdanost voznog reda, nametnuli su se kao kao primarni problemi s kojima se Zadar i njegovi stanovnici susreću govoreći o uređenju javnog prijevoza te povećanju mobilnosti građana i održivih te ekološki prihvatljivih načina vožnje.

Petak, Kolovoz 31, 2018 14:23

U ponedjeljak, 3. rujna, započinje nova školska godina pa će policijski službenici PU zadarske, u skladu s Nacionalnim programom sigurnosti cestovnog prometa, tijekom rujna, provesti akciju „Poštujte naše znakove“.

Akcija je usmjerena na zaštitu djece, osobito najmlađe, koja po prvi put samostalno sudjeluju u prometu.

Četvrtak, Kolovoz 16, 2018 08:59

Zbog nesuglasica u prometu jučer su se oko 14 na cesti u Budaku "zakačila" trojica muškaraca.

Utorak, Srpanj 24, 2018 09:10

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirane su tri teške krađe, pet krađa, 13 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena te narušavanje javnog reda i mira, a kako saznajemo iz PU zadarske radi se o nervozi u prometu.

- Ženska osoba vozila je na D8 te je htjela pretjecati pri čemu ju je druga osoba verbalno napala. Događaj se nalazi u obradi, rekla je Sonja Šimurina, policijska službenica za odnose s javnošću iz PU zadarske.

Nedjelja, Srpanj 15, 2018 07:17

Povodom odigravanja finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, Hrvatska - Francuska, i održavanja javnog prijenosa utakmice na Forumu, 15. srpnja bit će uspostavljena privremena regulacija prometa u pravcu Poluotoka.

Ponedjeljak, Svibanj 21, 2018 11:44

U hrvatskim morskim lukama u prva tri mjeseca ove godine bilo je nešto manje prometa brodova, putnika i robe nego u isto lanjsko vrijeme, dok je u zračnim lukama promet putnika bio veći za 19,7, a tereta za 52,3 posto, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS).

Utorak, Ožujak 13, 2018 21:10

Iako se krajem prošlog tjedna najavljivala privremena regulacija prometa i zatvaranje dijela prometnice na ulazu na Poluotok, kod zgrade Pegla, na Obali kralja Tomislava, jučer ujutro su zbog gužvi u tom dijelu grada posla imali i djelatnici Obala i lučica, ali i prometni policajci.

Do zatvaranja prometa kod "Pegle" došlo je zbog radova koji će se izvoditi na toj prometnici do Gradskog mosta, odnosno Liburnske obale gdje se radovi izvode već nekoliko mjeseci.

Stranice