sudjenje

marihuana_trava
Četvrtak, Svibanj 5, 2016 00:00

Zbog nedolaska okrivljenika Ivana Pervana (35) iz Brnaza kod Sinja na glavnu raspravu, kojega se tereti za posjedovanje i  preprodaju nešto manje od 4 kilograma marihuane, jučer je odgođeno ročište na Općinskom sudu u Zadru. Sutkinja Sandra Radanović je kazala kako je okrivljeniku istražni zatvor zamjenjen  novčanim jamstvom te da njegov nedolazak treba biti opravdan ili  će uslijediti njegovo privođenje na sljedeće ročište.

Srijeda, Listopad 7, 2015 00:00

Jurica Kvartuč, odvjetnik koji po službenoj dužnosti zastupa Čudinu, najavio je kako će u istom postupku dokazati da njegov branjenik nije ugrozio živote ljudi niti njihovu imovinu

Četvrtak, Rujan 24, 2015 00:00

Oliver Begović je negirao da s paljevinom ima bilo kakve veze, a njegov odvjetnik tražio je i da se provede vještačenje kojim bi se utvrdilo Grgasovo stanje u trenutku kad je ispitivan od strane policije, a potom i pred državnim odvjetnikom

Petak, Rujan 11, 2015 00:00

Felber je Galića predsjedniku TZG Zadra, gradonačelniku Božidaru Kalmeti, prijavio za uzimanje mita, što je ovaj shvatio kao klevetu

dom zdravlja_hitna pomoc
Ponedjeljak, Rujan 7, 2015 00:00

Gašpar se trenutno nalazi na godišnjem odmoru do 27. rujna, no nakon toga ne napušta ustanovu, već nastavlja raditi do okončanja radnih sporova

Utorak, Srpanj 28, 2015 00:00 1

Više od četiri sata svjedočila su četiri svjedoka u nastavku  suđenja bivšem dožupanu Stanku Zriliću zbog klevete za koju ga je još  prije tri godine tužio njegov prezimenjak, tadašnji i sadašnji župan Stipe  Zrilić. Na  klupu za svjedoke prvi je sjeo sam Stipe Zrilić kao oštećenik i  sutkinji Ani Brkić ispričao što ga je to tako jako povrijedilo.

Utorak, Srpanj 14, 2015 00:00

Dvojica vještaka medicinske struke - Zagrepčanin dr. Davor  Mayer i Zadranin dr. Robert Karlo, ostali su svaki pri svom stajalištu i nakon sučeljavanja jučer u sudnici Općinskog suda u Zadru. Stoga je sutkinja Sandra Radanović naložila i  treće vještačenje, kojim bi se trebalo utvrditi je li optuženi za nedozvoljenu proizvodnju i promet drogama Domagoj Jelenković (36) prilikom uhićenja ozlijedio policajca Josu Bubnjara ili nije.

Utorak, Lipanj 9, 2015 00:00

Ajme sutkinjo, što sad opet odgoda?! Od prvog miseca sam  ode u zatvoru ni kriv, ni dužan, prokomentirao je Joško Kokan, prvooptuženi u grupi s još četvoricom zbog dilanja heroina, odluku sudskog vijeća Općinskog suda u Zadru kojim predsjeda sutkinja Jasna Ančić da se  suđenje odgađa kako bi se optuženici mogli izjasniti o rješenju koje im je  jučer uručeno.

policija_prostitutka_prostitucija
Utorak, Lipanj 9, 2015 00:00

Zbog nedolaska pozvanih svjedokinja sutkinja Ana Mišlov  odgodila je suđenje Slobodanu Dubajiću Dabiju, 61-godišnjem Zagrepčaninu rodom iz Bjelovara, optuženom zbog podvođenja i organiziranja međunarodne prostitucije.

Srijeda, Lipanj 3, 2015 00:00

Najpoznatiji bjegunac iz zadarskog zatvora, 23-godišnji Ivan Makijenko, koji je uhvaćen nakon spektakularnog bijega s prvog kata zadarske bolnice, u utorak je s lisičinama na rukama i nogama doveden iz Remetinca u sudnicu Općinskog suda u Zadru. Mladiću s očitim poremećajem u ponašanju i posljedično već podebljim dosjeom pred sudskim vijećem za mladež kojim predsjeda sutkinja Ana Mišlov nastavljeno je suđenje zbog razbojničke pljačke od 20. travnja 2013.

Stranice