dina busic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Siječanj 12, 2018 14:13

Koncertni ured Zadar kupio je nedavno koncertni klavir za potrebe Koncertne dvorane Blagoja Berse smještene u Kneževoj palači, koja im je dana na upravljanje. Na javnom natječaju jedinu ponudu za isporuku glasovira dao je poznati distributer glazbenih instrumenata i glazbene opreme Euro-unit Čakovca s iznosom od 350.655,74 kuna.

Srijeda, Listopad 4, 2017 16:40

Nova koncertna sezona Zadar 2017./2018. počinje u ponedjeljak koncertom Simfonijskog orkestra HRT-a u HNK Zadar. Enrico Dindo nastupit će u dvostrukoj ulozi, kao dirigent i violončelist. Prvi je to u nizu koncerata u pretplati Koncertnog ureda Zadar, najavila je na konferenciji za medije Dina Bušić, ravnateljica KUZD-a.

Petak, Srpanj 21, 2017 09:38

Zadar classic open air nastavlja se večeras u 21 sat u atriju palače Cedulin, koncertom dviju zadarskih glazbenica koje nastupaju pod imenom Dina e Mel. Dina Bušić, vokal, inače muzikologinja i Melita Ivković, gitaristica, poznate su svojim sugrađanima po specifičnoj glazbi koju izvode na svoj poseban način. Na festivalu Zadar classic open air nastupaju petu godinu za redom, koliko se Festival i održava.

dina busic
Četvrtak, Travanj 9, 2015 00:00

Privremena ravnateljica Koncertnog ureda Zadar uskoro bi mogla i formalno postati ravnateljica. Naime, jedino je prijava Dine Bušić pristigla na natječaj koji je raspisao Koncertni ured, a čime ova institucija dobiva prvog zaposlenika.

Ponedjeljak, Siječanj 19, 2015 00:00

Gradsko vijeće Grada Zadra donijelo je prošle godine odluku o osnivanju Javne glazbene kulturne ustanove Koncertni ured Zadar.  Sve ono što je dosad djelovalo u sklopu HNK Zadar, kad je riječ o koncertima, prelazi u nadležnost Koncertnog ureda Zadar.

dina busic
Utorak, Listopad 11, 2011 00:00

Voljela bih da publika odgovori na to pitanje kroz svoje dolaske na koncerte i svoju percepciju svega onoga što sam priredila u ovoj koncertnoj sezoni. Ono što sam svakako htjela bio je kvalitetan program. Stoga se prvi kriterij pri odabiru koncerata odnosio na odabir već renomiranih glazbenika