akcija mladih

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Veljača 16, 2021 09:40

Gradski odbor SDP-a Zadar donio je Odluku o kandidaturi prof.dr.sc. Marka Vučetića, sveučilišnog profesora, za kandidata za gradonačelnika te kandidaturi Daniela Radete za zamjenika gradonačelnika u kampanji za nadolazeće lokalne izbore u svibnju.

Utorak, Rujan 24, 2019 15:24

Ante Rubeša optužio je vladajuće da su neki od njihovih članova najveći dileri droge na zadarskom području, Marijana Botić je zatražila raspuštanje Skupštine koja - "nema smisla", a Marko Pupić Bakrač je naglasio da ni on kao najinteligentniji vjećnik - nema dovoljno vremena za proučavanje materijala.

Ponedjeljak, Ožujak 18, 2019 16:34

Jedno od nekoliko pitanja na koje je danas neposredno odgovorio zadarski župan Božidar Longin, a koje je bilo postavljeno na prethodnoj, prekinutoj sjednici Skupštine Zadarske županije odnosilo se na  pitanje izgradnje postrojenja za preradu  grita iz brodogradnje, na što je  župan odgovorio kako Županija brine o kvaliteti života svakog svog stanovnika te isto tako i žitelja s područja Jasenica i Obrovca.

Ponedjeljak, Veljača 18, 2019 13:55 1

U cijelosti prenosimo javno obraćanje Akcije mladih i Mosta, s podrškom ministrici neka iskoristi ovaj slučaj i uvede pravednije odnose u osnovnim i srednjim školama i dokine faraonsku poziciju ravnatelja koji ne odgovaraju za svoj rad:

Petak, Prosinac 7, 2018 19:40

Ususret nadolazećim izborima za mjesne odbore priopćenje je poslala i Marjana Botić iz Zadarskog Bloka.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Budući da zadnjih mjesec dana primjećujem mnoge inicijative koje pored Zadarskog bloka pozivaju sugrađane na predstojeće izbore za mjesne odbore, željela bih naglasti koliko je neodgovorno da vladajući HDZ o njima javno uopće ne govore iz čistog straha za svoju budućnost ukoliko se izborima odazove neki znatniji broj ljudi.

Srijeda, Rujan 26, 2018 16:12

Uoči početka sjednice Županijske skupštine, vijećnici Akcije mladih održali su i  konferenciju za novinare zbog preslagivanja unutar Kluba. Marjana Botić se seli u  Županijsku skupštinu, a Kristijan Kotlar u Gradsko vijeće jer, kako je objasnio Marko  Pupić Bakrač, Marjana bolje poznaje problematiku Županije, a Kristijan je "bliži Gradu".

Petak, Lipanj 8, 2018 18:38

Nakon članka objavljenog u Zadarskom listu o poskupljenju računa za odvoz smeća građanima koji žive u zgradama, priopćenjem za medije reagirala je gradska vijećnica Akcije mladih Marjana Botić. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti:

Srijeda, Travanj 18, 2018 19:17 1

Rudolf Dvorski iz stranke MODES, Marko Pupić Bakrač iz  Akcije Mladih i Mladen Malta, nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću  Zadra održali su konferenciju za medije na Narodnom trgu, a tema je ponovno bila koncesija Gaženice.

Subota, Ožujak 31, 2018 22:34

Nekolicina članova Akcije mladih okupila se u subotu u 22 sata ispred sjedišta HDZ-a u Medulićevoj u molitvenom bdijenju u uskrsnoj noći. Upalili su svijeće i molili krunicu te nisu davali nikakve izjave za medije. 

U pozivu, kojim su najavili bdijenje, naveli su kako su se na ovo odlučili „budući je zadnji čin konačne pljačke i predaje Zadra vladajuća partija koncentrirala u Velikom tjednu.“ 

Srijeda, Ožujak 21, 2018 21:17

Dajemo svoj hrvatski teritorij, luku Gaženicu, koja je u potpunosti izgrađena uz minimalnu naknadu, "ključ u ruke", a izračun je kako se neće isplatiti za 253 godine, kazao je Rudolf Dvorski vijećnik stranke MODES u Županijskoj skupštini Zadarske županije, na konferenciji za medije održanoj na Narodnom trgu, ispred zgrade zadarske Gradske uprave. Naime, odluka o izboru koncesionara, koji će pružati usluge u luci Gaženica, donesena je 17.

Stranice