akcija mladih

Četvrtak, Kolovoz 4, 2016 00:00 1

Ovo je simboličan čin kojim ukazujemo da će dio mora, obale i primorja biti uzurpiran, rekli su članovi zadarske Akcije mladih, nakon što su jučer ujutro na mulu ispred Maraska parka, uz zvukove hrvatske himne podigli državni stijeg u znak protesta protiv prihvaćanja drugih izmjena i dopuna DPU Maraska Park.

Subota, Listopad 24, 2015 00:00 1

Iz Akcije mladih oglasili su se priopćenjem u kojem pojašnjavaju kako je u 5 do 12 došlo do političke suradnje između njih i Živog zida.

Četvrtak, Ožujak 26, 2015 00:00

Na inicijativu Akcije mladih održat će se tematska sjednica Skupštine zadarske županije o projektu istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na Jadranu, a prvi put će se iznijeti i zahtjevi Kluba nezavisnih vijećnika prema Vladi RH. Upravo to je bio povod za zajedničku konferenciju za novinare Kluba nezavisnih vijećnika s Jadrana i predstavnika Akcije mladih Zadar.

Četvrtak, Studeni 21, 2013 00:00

 Akcija mladih pokrenula je novu inicijativu popunjavanja odbora u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini predstavnicima civilnih udruga. Inicijativu je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji predstavila predsjednica kluba vijećnika u Skupštini Zadarske županije Marjana Botić, naglašavajući kako se u predstavničkim tijelima Grada i Županije vide dvije osnovne značajke političke vlasti.

Četvrtak, Studeni 7, 2013 00:00

Najbolji dokaz da SDP i HDZ surađuju u gradskom vijeću bila je i prekjučerašnja sjednica Gradskog vijeća Zadra. Naime, troje SDP-ovih vijećnika "starije" garde, Omerka Šarić Frantin, Irena Dragić i Željko Mikin, glasovali su protiv prijedloga HSP-a Ante Starčevića o smanjenju prireza i tako podržali gradonačelnika Kalmetu i stav HDZ-a.

Utorak, Listopad 29, 2013 00:00

Osim zdravstvenih tegoba i smanjenja kvalitete života, stanovnicima MO Smiljevac je nanesena i materijalna šteta zbog pada vrijednosti nekretnina, pa bi se oslobađanjem plaćanja komunalne naknade ta šteta barem jednim djelom kompezirala, rekao Rubeša

Petak, Srpanj 19, 2013 00:00

Naša je dužnost i obveza čuvati našu imovinu i suprotstaviti se interesnim skupinama koje su bile na vlasti 16 i osam godina, kaže Rubeša

Subota, Svibanj 25, 2013 00:00 3

Akcija mladih predstavila je jučer svoje kandidate izabrane u predstavnička tijela nakon lokalnih izbora. U Gradu Zadru to su Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač.

Četvrtak, Svibanj 9, 2013 00:00

Kandidati Akcije mladih i članovi njihovih obitelji izloženi su velikim pritiscima i prijetnjama, rečeno im je da su obilježeni i da će im se Kalmeta osvetiti, tvrde čelnici Akcije. A iz HDZ-a im poručuju da je sve to neistina i da će zatražiti sudsku zadovoljštinu

Stranice