akcija mladih

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Siječanj 5, 2018 12:50

Kako su ranije najavili županijski i gradski vijećnici Akcije mladih odrekli su se vijećničkih naknada za prosinac u ukupnom iznosu nešto većem od sedam tisuća kuna. Za taj su iznos kupili neophodne potrepštine i namirnice za socijalno ugrožene građane, korsinike socijalne samoposluge.

Utorak, Kolovoz 22, 2017 14:00 1

Bilo je samo pitanje dana kada će "puknuti" između Mosta i Akcije mladih. Naime, sukob ove dvije političke opcije u Zadarskoj županiji ovih je dana kulminirao toliko da je Most osnovao vlastiti Klub vijećnika!

Subota, Travanj 22, 2017 00:00 1

Enio Meštrović u svom je stilu došao na Trg sa šatorom u ulozi vidovitog Gradonačelnika kod kojeg su na proricanju budućnosti bili svi kandidati, a u prikupljanju potpisa potpore Ninu Dellaviji pomagao je i malo kojem Zadraninu nepoznati Boris Marin zvani Bore Poštar

Četvrtak, Kolovoz 4, 2016 00:00 1

Ovo je simboličan čin kojim ukazujemo da će dio mora, obale i primorja biti uzurpiran, rekli su članovi zadarske Akcije mladih, nakon što su jučer ujutro na mulu ispred Maraska parka, uz zvukove hrvatske himne podigli državni stijeg u znak protesta protiv prihvaćanja drugih izmjena i dopuna DPU Maraska Park.

Subota, Listopad 24, 2015 00:00 1

Iz Akcije mladih oglasili su se priopćenjem u kojem pojašnjavaju kako je u 5 do 12 došlo do političke suradnje između njih i Živog zida.

Četvrtak, Ožujak 26, 2015 00:00

Na inicijativu Akcije mladih održat će se tematska sjednica Skupštine zadarske županije o projektu istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na Jadranu, a prvi put će se iznijeti i zahtjevi Kluba nezavisnih vijećnika prema Vladi RH. Upravo to je bio povod za zajedničku konferenciju za novinare Kluba nezavisnih vijećnika s Jadrana i predstavnika Akcije mladih Zadar.

Četvrtak, Studeni 21, 2013 00:00

 Akcija mladih pokrenula je novu inicijativu popunjavanja odbora u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini predstavnicima civilnih udruga. Inicijativu je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji predstavila predsjednica kluba vijećnika u Skupštini Zadarske županije Marjana Botić, naglašavajući kako se u predstavničkim tijelima Grada i Županije vide dvije osnovne značajke političke vlasti.

Četvrtak, Studeni 7, 2013 00:00

Najbolji dokaz da SDP i HDZ surađuju u gradskom vijeću bila je i prekjučerašnja sjednica Gradskog vijeća Zadra. Naime, troje SDP-ovih vijećnika "starije" garde, Omerka Šarić Frantin, Irena Dragić i Željko Mikin, glasovali su protiv prijedloga HSP-a Ante Starčevića o smanjenju prireza i tako podržali gradonačelnika Kalmetu i stav HDZ-a.

Utorak, Listopad 29, 2013 00:00

Osim zdravstvenih tegoba i smanjenja kvalitete života, stanovnicima MO Smiljevac je nanesena i materijalna šteta zbog pada vrijednosti nekretnina, pa bi se oslobađanjem plaćanja komunalne naknade ta šteta barem jednim djelom kompezirala, rekao Rubeša

Stranice