radovi

Srijeda, Ožujak 4, 2020 22:20

Jedan od simbola Zadra, zvonik katedrale sv. Stošije ovih dana je u radovima. Naime, tijekom cijeloga dana mogu se vidjeti i čuti užurbani radnici kako izvode brojne građevinske zahvate u zvoniku. Doznajemo kako je riječ o radovima na obnovi i održavanju zvonika.

Petak, Veljača 21, 2020 16:00

TKON/PAŠMAN - Aglomeracija za područje bivše općine Biograd pod nazivom »Razvoj vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Biograda na Moru, Pašman i Tkon«, provodi se kroz tri EU projekta. Kopneni obuhvaća Grad Biograd na Moru i općine Pakoštane i Sveti Filip i Jakov, a dok otočni obuhvaća dva EU projekta na području otoka Pašman, odnosno općine Tkon i Pašman.

Ponedjeljak, Veljača 17, 2020 09:00 1

Strateški investicijski projekt Vlade Republike Hrvatske za područje bivše općine Biograd pod nazivom »Razvoj vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Biograda na Moru, Pašman i Tkon«, ima dva dijela, kopneni i otočni.

Subota, Veljača 15, 2020 13:30

Ovdje smo danas kako bismo građanima poručili da planirano dovesti kanalizaciju u svaki gradski kvart, a što ćemo ostvariti kroz četiri godine. Moram istaknuti kako je natječaj za Sinjoretovo gotov i vjerujem da će uskoro biti potpisani ugovori i krenuti radovi. Osim toga, kreću i radovi na Bokanjcu.

Petak, Veljača 7, 2020 14:00

 Nakon dugih 13 godina, jednom od najdugovječnijih zadarskih projekata - Centru Mocire, konačno se nazire završetak. Jučer smo obišli gradilište u društvu Darka Kasapa, resornog pročelnika Upravnog odjela za prostorno planiranje i graditeljstvo Grada Zadra i Tonija Dujića, voditelja projekta. Radi se užurbano, »punom parom«, a radnici su na gradilištu po cijeli dan.

Ponedjeljak, Veljača 3, 2020 09:00

Nakon četiri mjeseca radova prošetali smo zadarskim Murajom te razgovarali sa Šimom Erlićem, pročelnikom gradskog UO za EU fondove, koji je nadležan za projekt obnove bedema i njihovo pretvaranje u modernu urbanu šetnicu i zelenu oazu u staroj gradskoj jezgri.

Petak, Siječanj 24, 2020 13:00

U Dragama su jučer započeli radovi na uređenju obalnog pojasa u luci za javni promet lokalnog značaja Drage Dugovača koji zajednički provode Županijska lučka uprava i Općina Pakoštane. Obred blagoslova je predvodio don Ivan Jordan, župnik.

Subota, Siječanj 18, 2020 10:30

Dijana Vican, rektorica Sveučilišta u Zadru i Marko Pavić, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, ubacivanjem prvih lopata betona na kamen temeljac kojega su položili studenti, označili su početak dugoočekivanih radova na Studentskom domu i restoranu Sveučilišta u Zadru.

Subota, Prosinac 28, 2019 13:00

U povodu božićno-novogodišnjih blagdana predstavnici čelništva Općine Sv. Filip i Jakov i ravnateljica osnovne škole obišli su veliko gradilište na Rabatinu gdje se za 24 POS-ova stanova, 60 stambenih objekata i osnovnu školu radi komunalna infrastruktura. Prethodno su u Sv. Petru kod škole službeno otvorili novoizgrađeno dječje igralište.

Petak, Studeni 29, 2019 08:00

Ovih dana počeli su radovi na iskapanju rupe za postavljanje podzemnih kontejnera na rivi pored hotela Zagreb, što zadarska Čistoća ima u planu već nekoliko godina. Radnicu su iskopali veliku rupu u zemlji te su završili s betoniranjem prostora u koji će se smjestiti kontejneri.

Stranice