radovi

Srijeda, Studeni 27, 2019 10:00

Projekt je u cijelosti završen i upravo smo pred potpisivanjem ugovora s izvođačem radova. Ugovor će biti potpisan ovih dana, a što se nas tiče može i - sutra. Nema više nikakvih prepreka da radovi na početku izgradnje Centra za mlade, ne počnu. Dakle, čim se potpiše ugovor i izvođač se uvede u posao, jedino i isključivo o njemu ovisi kad će krenuti. Vjerujem da je i njemu u interesu da to bude što prije jer se rokovi moraju poštivati.

Utorak, Studeni 19, 2019 09:00 1

Početkom 2020. godine trebala bi početi gradnja novoga gradskog groblja u Crnome koje će u konačnici biti veličine 33 hektara. Grad Zadar, koji je i investitor, počeo je s ovim projektom prije desetak godina te je nakon mnogobrojne papirologije, natječaja, arheoloških istraživanja, sukladnosti svim referentnih institucija, odjela i odsjeka, projekt došao nadomak početka radova. Ovog ljeta dobili su građevinsku dozvolu.

Nedjelja, Studeni 17, 2019 12:00

Malo je projekata koji su u sebi nosili toliko veliku dozu sumnje kao što je projekt tzv. Muzeja baštine.

Petak, Studeni 8, 2019 10:00

Na Novom Bokanjcu se danas polaže kamen temeljac nove katoličke osnovne škole s pravom javnosti. Kako je od prije poznato, pola iznosa za izgradnju osigurat će Zadarska nadbiskupija, a Grad Zadar donio je odluku od podizanju kredita za svoju polovicu udjela. Kredit je osiguran kod Zagrebačke banke u iznosu 24,6 milijuna kuna uz kamatu od 0,66 posto. Rok otplate je tri godine s počekom do 2021.

Četvrtak, Studeni 7, 2019 09:45

Upravo danas 7. studenog ove godine, ističe žalbeni rok na postupak javne nabave i ukoliko nema žalbi, potpisat će se Ugovor s izvođem radova i on će se uvesti u posao. Kao što znate, putem elektroničkog oglasnika javne nabave bile su pristigle tri ponude i »na prvu« najpovoljnija ponuda bila je ona tvrtke Krekić Avangard.

Subota, Studeni 2, 2019 11:52

Krajem studenog trebali bi početi radovi na uređenju šetnice i sunčališta u Diklu vrijedni 3 milijuna kuna s kojima bi neugledni dio jednog od najatraktivnijih zadarskih kvartova trebao zasjati u novom sjaju. Kako kažu iz Odjela za graditeljstvo Grada Zadra, po provedenom otvorenom postupku javne nabave male vrijednosti odabrana je, kao ekonomski najpovoljnija, ponuda tvrtke SUB MISSION j.d.o.o.

Utorak, Listopad 29, 2019 09:45

U tijeku je rekonstrukcija šetnice na Bedemu, koju provodi izvođač radova Minigradnja d.o.o., a u projektu izvođenja radova trebaju ukloniti i 10 stabala crnike s Muraja.

Srijeda, Listopad 23, 2019 10:22

Radovi na nadogradnji i proširenju Područne osnovne škole na Ploči u punom su jeku. Na gradilištu su teški strojevi, kamioni, zgrada je gotovo ogoljena do nosivih zidova, a iza nje nazire se konstrukcija buduće škole. Naime, već je nadograđen novi dio u kojem će biti učionice.

Utorak, Listopad 15, 2019 09:38

Iz Hrvatskih cesta - Tehničke ispostave Zadar stigla je obavijest o radovima na novoj dionici Tuđmanove ulice. Nime, Dan nakon objave dovršetka radova u Ulici Franje Tuđmana, koje ovog tjedna izvode Ceste Zadarske županije na potezu od Mesoprometa do Voštarnice, sada se zatvara dio iste prometnice, i to od križanja s Ulicom Ante Starčevića (kolodvor) do križanja s Putom Murvice. Radovi bi trebali trajati od ponedjeljka 14. listopada do nedjelje 20. listopada.

Subota, Listopad 12, 2019 10:30

Pjevanjem hrvatske himne Lijepa naša domovina i nadasve emotivne pjesme "Ako odete s otoka Pašmana, zemlja će biti žedna, a vi ćete na tuđim njivama plakati...", u izvođenju KUD-a Nevijana iz Neviđana, članovi Građanske akcijske grupe Most za otok Pašman na južnoj obali Pašmanskog kanala, na rivi u Pašmanu, započeli su s izgradnjom armirano-betonskih temelja za most Pašman - kopno.
U prvi metar temelja postavljena je i vremenska kapsula s promemorijom.

Stranice