radovi

Četvrtak, Travanj 4, 2019 13:22

I jučer su u redakciju Zadarskog lista, kao i obično, pristizali  brojni pozivi građana koji nam svakodnevno ukazuju na probleme koji  ih muče. U zadnje vrijeme najčešće kritike i primjedbe idu na račun zakrčenih prometnica na kojima se, po mišljenju mnogih, već predugo izvode radovi, a prizori tih gradilišta nerijetko djeluju prazno, bez radnika i  mehanizacije. Samo prepreke i znakovi zabrane prometa na izrovanim  površinama.

Utorak, Travanj 2, 2019 16:58

Gradonačelnik sa suradnicima danas je obišao radove na izgradnji zgrade Mjesnog odbora Novi Bokanjac.

Radovi teku prema planu, započeli su 20. ožujka, a predviđen rok do završetka je 180 dana. Izvođač radova je tvrtka Credo Ing, cijena izgradnje je 1.144.097,00 kn +PDV. Za projektiranje i nadzor zadužena je tvrtka Structural Art d.o.o.

Ponedjeljak, Travanj 1, 2019 16:57

Sutrašnjim danom službeno počinju radovi na uređenju  obalnog zida uvale i lučice Jazine.

Investitor je Županijska lučka uprava, a izvođač splitska tvrtka Akropolis koja se uvodi u posao. Da bi radovi mogli započeti potrebno je zatvoriti cijelo parkiralište na Branimirovoj obali, ispred Ljepotice.

Ponedjeljak, Travanj 1, 2019 15:14

Obavještavaju se građani da će od 3.travnja stupiti na snagu nova jednosmjerna regulacija prometa na dijelu Ulice Nikole Šopa i to  u smjeru od raskrižja s Ulicom Ante Topića Mimare do prilaza „veletržnici“.

Utorak, Ožujak 26, 2019 10:04

Dugo najavljivani i isčekivani radovi na Centru za kreativne industrije vrijednom 24 milijuna kuna na prostoru nekadašnje Tekstilne škole, konačno su započeli. Radnici su krenuli punom parom. Srušena je školska zgrada, a ruši se i objekt uz nju u kojem je donedavno bila autoškola.

Za budući Centar za kreativne industrije 20 milijuna kuna osigurano je iz EU fondova, a preostalih 17 posto ukupne vrijednosti projekta financirat će Zadarska županija.

Nedjelja, Ožujak 24, 2019 20:20

Jedna od Falkensteinerovih turistički perjanica ove sezone,  bit će i autokamp Borik. Vlasnici Falkensteiner Michaeler Tourism  Group su usvojili dugoročan plan investiranja u turističko naselje Borik  tzv. Master plan koji predviđa nove investicijske projekte u nekoliko faza u vrijednosti preko 50 milijuna eura. Kako nam su rekli u Upravi Borika d.o.o, vrijednost investicije u novi kamp Borik će iznositi 77 milijuna kuna odnosno 10,5 milijuna eura.

Ponedjeljak, Ožujak 18, 2019 14:52

U srijedu 20.3.2019. od 11 sati, zbog izgradnje javnog sustava odvodnje prema projektu: "Mješovita odvodnja u Ugljanskoj ulici u Zadru", zatvara se za sav promet dio Ugljanske ulice od križanja s ulicom Put Stanova do križanja s ulicom Premudski prilaz.

Promet će se odvijati sukladno privemenoj regulaciji prometa.

Predviđeni završetak radova je 1.6.2019.

Četvrtak, Ožujak 7, 2019 14:52

Veslački dom u Zadru nakon gotovo punih 40 godina dobiva  novo ruho. Naručitelj Grad Zadar priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti za predmet nabave: Sanacija izolacije u  prostorijama Veslačkog doma u Zadru.

Saniranje terase, izolacije svlačionica i sanitarnog čvora

Ponedjeljak, Ožujak 4, 2019 19:00

Zbog radova na obnovi kolnika koje će izvoditi Ceste zadarske županije d.d., zatvara se za promet dio Ulice Stjepana Radića  u obuhvatu od raskrižja s Ulicom dr. F. Tuđmana do raskrižja s Hebrangovom (do novog rotora kod Čistoće).

Početak radova je u srijedu 6.ožujka 2019.god. u 8:30 sati, a planirano trajanje je do 18. ožujka 2019. godine.

Mole se građani za strpljenje i poštivanje znakova privremene regulacije prometa.

Četvrtak, Veljača 28, 2019 16:03

Nakon što su uredili prostor nekadašnje Fizikalne, u Domu  za stare i nemoćne počeli su radovi na uređenju soba u depadansi.

Naime, tamo se trenutno ruše pregradni zidovi te se priprema teren za  buduće radove na uređenju novih soba.

Stranice