htz

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Srpanj 12, 2022 14:52

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) početkom srpnja pokrenula je kampanju na američkom tržištu promovirajući turističke proizvode, doživljaje i destinacije za kojima američki turisti pokazuju najveće zanimanje, a kampanju će provoditi do sredine listopada ove godine, izvijestili su u srijedu iz HTZ-a.

Srijeda, Srpanj 6, 2022 09:30

Hrvatska turistička zajednica i METRO, službeni partner Michelina za Hrvatsku na imanju Maškovića Han u Vrani blizu Zadra sinoć su uručili Michelinova priznanja hrvatskim restoranima odabranima u Michelinov vodič za 2022. godinu.

Četvrtak, Lipanj 9, 2022 13:44

Hrvatska turistička zajednica i Predstavništvo HTZ-a u Austriji u prekrasnom ambijentu palače Palais Pálffy smještene u središtu Beču organizirali su predstavljanje hrvatske turističke ponude za najutjecajnije austrijske medije te susret s najvažnijim partnerima, turoperatorima i agencijama s ovog tržišta koje se tradicionalno nalazi među top tri tržišta za hrvatski turizam.

Utorak, Svibanj 17, 2022 11:38

Sukladno Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, odnosno na temelju odluke Turističkog vijeća HTZ-a s posljednje 10. sjednice, Hrvatska turistička zajednica danas je objavila Natječaj za izbor i imenovanje direktora/direktorice Hrvatske turističke zajednice. Natječaj će biti otvoren 30 dana, točnije do 16. lipnja do kraja dana.

Srijeda, Svibanj 4, 2022 13:45

Nacionalna turistička kampanja za promociju ruralnog turizma "Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!" nastavlja se i ove godine te će do kraja srpnja isticati raznolikost, zanimljivosti i ponudu ruralnih područja, izvijestili su u srijedu iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Petak, Veljača 18, 2022 14:45

Nastavljajući predstavljati novine s kojim ovdašnje lokacije dočekuju novu turističku sezonu na osvrt na Dugi otok usmjerava nas činjenica da je nakon velikog lučkog zahvata u Tkonu u Salima označeno i najavljeno temeljito rekonstruiranje luke. Dugi otok svakako jedan od najčudesnijih na Jadranu sa lepezom prirodnih i stečenih ljepota ovdašnji je biser čiji potencijal ni izdaleka nije iskorišten.

Srijeda, Kolovoz 25, 2021 12:50

S ciljem promocije cikloturizma na domaćem tržištu, Hrvatska turistička zajednica (HTZ) pokrenula je promotivnu kampanju »Bicikliraj, istraži i uživaj!« koja je, između ostalog, fokusirana na EuroVelo 8 rutu koja obuhvaća cijelu hrvatsku obalu, od Istre do Dubrovnika. Aktivnosti u sklopu kampanje provodit će se narednih mjesec dana, na online i offline kanalima komunikacija.

Petak, Srpanj 30, 2021 10:38

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Stanišić sa svojim je suradnicima u četvrtak boravio u Zadarskoj županiji. Na sastanku s vodstvom Turističke zajednice Zadarske županije, koji se održao u Petrčanima, razgovarao je o tijeku turističke sezone, kao i planovima za posezonu.

Petak, Svibanj 7, 2021 14:28

Prvosvibanjski vikend bio je povod Hrvatskoj turističkoj zajednici za objavu rezultata u turizmu. Istom metodologijom, sustava eVisitor, sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnim i nekomercijalnim objektima te nautičkom charteru (eCrew), podatke je objavila i Turistička zajednica Zadarske županije.​

Utorak, Travanj 20, 2021 14:45

Američki časopis Forbes uvrstio je Istru u 50 spektakularnih destinacija za postkorona putovanje, izvijestila je direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u SAD-u Ina Rodin, dodavši kako posljednjih dana brojni prestižni američki mediji pišu o aktualnim uvjetima ulaska u Hrvatsku.

Stranice