spot

Nedjelja, Rujan 24, 2017 21:05

Dječji zbor Libretići iz Zadra objavio je kako je svjetlo dana ugledao njihov novi video uradak, snimljen za skladbu "Moj tata voli rock and roll".

Autori glazbe i teksta su Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, aranžman potpisuje Renato Babić dok je snimateljski i produkcijski dio posla preuzeo Ivan Grancarić.

Ponedjeljak, Studeni 30, 2015 00:00

Zuhra je održao stand-up nastup, svojim šalama već uobičajeno dobro zapalivši publiku, a predhodila mu je promocija novog video spota/ pjesme Marine Tomašević "Nisam ti bila na prvom mjestu"

Utorak, Studeni 24, 2015 00:00

- Spot sam htjela napraviti što jednostavnije. U njemu glume moji prijatelji, mladi šarmantni Denis Perkušić i Nevena Torbarina iz Zadra, koji glume moju životnu priču iz prošlosti, kaže Tomašević

Ponedjeljak, Studeni 16, 2015 00:00

Glazbu je sama napisala, kao i tekst, na gitari je bila Elisa Ribeiro, a na instrumentu afričke djembe, koji se također može čuti, Ismaila Commi Balde

Petak, Listopad 2, 2015 00:00

Pjesmom "Ne znaš ti" Ivan Županović i Calypso band osvojili su publiku na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Spot su snimali kraj turske utvrde Kličevica kod Benkovca pred sam zalazak sunca

Petak, Svibanj 1, 2015 00:00

Zadarski bend Postolar Tripper predstavili su novi spot i singl za pjesmu "Igre na nesreću2.

- Životne igre ili igre na nesreću u svakom kolu imaju sigurne dobitnike, zato smo im odlučili posvetiti pjesmu - kaže Davor Valčić o novom singlu benda. Članovi benda istaknuli su kako će im svi prihodi od autorskih prava ići za djecu s poteškoćama u razvoju.

Četvrtak, Veljača 5, 2015 00:00

Duje Miliša se bacio u glazbene vode te je prije nekoliko dana objavljen njegov prvi singl, ali i spot za pjesmu "Misliš da je lako".

Četvrtak, Listopad 30, 2014 00:00

„Garifule lipi cvite moj, za koga si ovako procvita?", pitaju se članovi klape Niko u autorskoj pjesmi Garifule čiji je spot predstavljen jučer u restoranu Niku na Puntamici. Radi se o prvom spotu ove klape, a autorski rad je nešto s čime će nastaviti i dalje, budući da će upravo od vlastitih pjesama biti sastavljen njihov CD s kojima planiraju izaći u javnost kroz nekoliko mjeseci, najavio je Davor Pekota, solist klape.

Ponedjeljak, Listopad 27, 2014 00:00

Novi je Supermen u gradu, doduše ne leti, ne posjeduje nadnaravne moći, no šarma mu ne nedostaje, a ni glasa. Kao i njegov slavni imenjak u potrazi je za srodnom dušom jer dobro zna da "ona zna". A ona je mlada nada hrvatskog glumišta Barbara Bilić, dok je on mlada nada hrvatske pop-rock glazbene scene - Filip Dizdar.

Utorak, Veljača 26, 2013 00:00

Ivana Radovniković jučer je završila snimanje videospota za svoju aktualnu pjesmu "Tako rijetko si tu", pjesmu koja je u nepuna dva tjedna zauzela 2. mjesto na nacionalnoj listi najslušanijih pjesama - HR TOP40.

Pjesma je i bez snimljenog spota do sata na YouTubeu poslušana gotovo 4.000 puta.

Stranice