zracna luka zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Srpanj 1, 2020 20:59

Austrijski nacionalni prijevoznik Austrian Airlines ipak će u ovogodišnjem ljetnom redu letenja uvesti liniju Beč - Zadar, koja je bila najavljena od kraja ožujka s jednim letom dnevno.
Kako smo ranije najavili, Austrian trenutačno prometuje iz Beča prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, a uvest će i novu liniju prema Zadru.

Petak, Lipanj 26, 2020 17:29

Poljska nacionalna aviokompanija, LOT i najveća njemačka aviokompanija, Lufthansa objavile su red letenja za srpanj koji donose povratak brojnih starih linija za Hrvatsku, ali i gotovo jednak broj novih linija. Među najvećim dobitnicima je Zračna luka Zadar koja će ukupno dobiti sedam linija, pet iz Poljske i dvije iz Njemačke, javlja Croatian Aviation.

Utorak, Lipanj 23, 2020 08:00

Poljski nacionalni avioprijevoznik PLL LOT u najnovijem redu letenja najavio je ponovno pokretanje linija za Hrvatsku od 1. srpnja 2020. godine, izvijestila je direktorica Predstavništva HTZ-a u Poljskoj Agnieszka Puszczewicz.
Riječ je o letovima koji će dva puta tjedno povezivati Varšavu sa Splitom i Dubrovnikom, dok će let iz Varšave za Zadar prometovati jednom tjedno.

Utorak, Lipanj 9, 2020 17:58

Zračni prijevoznik Ryanair najavio je u utorak da od 1. srpnja počinje ponovo letjeti za Zadar i to s deset linija u sklopu ljetnog reda letenja.

U najavi ponovnih letova za Zadar, iz Ryanaira su poručili da time, a s obzirom da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, potiču turiste da počnu planirati ljetne odmore.

Utorak, Lipanj 9, 2020 16:05

Puštanjem u promet podvožnjaka koji će gostima omogućiti brži dolazak u Ravne kotare općinu Zemunik učinit će turistički atraktivnijom, no projekt na kojemu već rade uvrstit će ovo mjesto na - vodeće turističke karte Europe!

Ponedjeljak, Lipanj 8, 2020 17:35

Na inicijativu predstavnika Ryanaira - Richarda Owensa i Zacha O’Mahoneyja ovih dana smo održali videokonferencijski sastanak na kojem je, uz njih dvojicu, sudjelovao i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i njegova suradnica Ivana Curić Čabraja. Predstavnici Ryanaira obavijestili su nas o planovima za pokretanje ljetne sezone letenja, rekla je direktorica Turističke zajednice Zadarske županije Mihaela Kadija koja je također nazočila ovom videokonferencijskom sastanku.

Petak, Lipanj 5, 2020 15:18

Unatoč globalnoj pandemiji koronavirusa koja još uvijek snažno utječe na međunarodna turistička kretanja, Hrvatska se zbog odlične epidemiološke situacije na međunarodnom tržištu dodatno pozicionirala kao sigurna i poželjna turistička destinacija. Navedeno potvrđuju i brojne najave aviolinija koje će tijekom glavnih ljetnih mjeseci povezivati hrvatske destinacije s ključnim emitivnim tržištima.

Četvrtak, Lipanj 4, 2020 21:00

Kako smo ranije najavili, Lufthansa će od kraja lipnja letjeti na linijama iz Frankfurta prema Dubrovniku i Puli. U najnovijem priopćenju kompanija je objavila modificirani red letenja u kojem ima nekoliko novosti vezano uz destinacije u Hrvatskoj prema kojima Lufthansa inače prometuje u ljetnom redu letenja, piše Croatian aviation.

Srijeda, Svibanj 27, 2020 20:48

Direktor Zračne luke Zadra, Josip Klišmanić, na vrhuncu pandemije korona virusa najavio je kako će se zbog gospodarskih posljedica možda morati ići na smanjenje plaće, o čemu će se više znati sredinom svibnja. Dotad u Luci nisu dirali u primanja djelatnika, smanjujući im tek ona materijalna prava poput otpremnina, regresa ili jubilarnih nagrada, kako bi na taj način umanjili štetu nastalu od potpune obustave zračnog prometa.

Nedjelja, Svibanj 24, 2020 10:58

Irski niskocjenovni zrakoplovni prijevoznik, Ryanair, odradio je dodatne izmjene u svom ljetnom redu letenja i značajno reducirao broj polazaka prema destinacijama u Hrvatskoj. Od 1. srpnja ova će kompanija ponovno letjeti svega 40 posto planiranih letova, a posljedično je došlo do značajnih redukcija prema hrvatskim zračnim lukama.

Stranice