zracna luka zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Srpanj 23, 2020 11:52

Nakon što je Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo istragu protiv bivše direktorice Zračne luke Zadar Irene Ćosić, nazvali smo ju kako bismo čuli i njenu stranu priče s obzirom da je tužiteljstvo objavilo da istragu pokreću zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti i krivotvorenja službene ili poslovne isprave. Kao što je ŽDO objavilo, terete ju da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva od 17. ožujka do 8. kolovoza 2017.

Petak, Srpanj 3, 2020 10:27

Ryanair, najveći europski zračni prijevoznik, danas, 02. srpnja, uspostavio je svoju prvu post-Covid liniju za Zadar. Let iz Bruxellesa označio je početak ljetnog reda letenja Ryanaira za Zadar koji uključuje ukupno 10 linija na odredištima u Austriji, Belgiji, Češkoj, Njemačkoj, Italiji i Poljskoj.

Petak, Srpanj 3, 2020 09:40

Zračna luka Zadar d.o.o. s tvrtkom Trames d.o.o. iz Dubrovnika potpisala je Ugovor o izradi projektne dokumentacije za produljenje Uzletno-sletne staze 13/31. Riječ je o iznimno važnom projektu jer će njegovom realizacijom i konačnim produljenjem piste za dodatnih 700 metara, uz pripadajuće rulne staze, Zračna luka Zadar moći primati i najveće zrakoplove iz najudaljenijih prekooceanskih odredišta.

Četvrtak, Srpanj 2, 2020 09:01

Promet Zračne luke Zadar u travnju i svibnju bio je ravan nuli, no popuštanje mjera u međunarodnom zračnom prometu omogućio je početak sezone letenja, time i pozitivniju poslovnu bilancu. Nakon rekordne 2019. godine koja je donijela izvrstan rezultat od preko 800 tisuća putnika, ovogodišnje će brojke, naravno, biti puno lošije od očekivanih s obzirom da je pandemija onemogućila uobičajeneo kretanje građana.

Srijeda, Srpanj 1, 2020 20:59

Austrijski nacionalni prijevoznik Austrian Airlines ipak će u ovogodišnjem ljetnom redu letenja uvesti liniju Beč - Zadar, koja je bila najavljena od kraja ožujka s jednim letom dnevno.
Kako smo ranije najavili, Austrian trenutačno prometuje iz Beča prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, a uvest će i novu liniju prema Zadru.

Petak, Lipanj 26, 2020 17:29

Poljska nacionalna aviokompanija, LOT i najveća njemačka aviokompanija, Lufthansa objavile su red letenja za srpanj koji donose povratak brojnih starih linija za Hrvatsku, ali i gotovo jednak broj novih linija. Među najvećim dobitnicima je Zračna luka Zadar koja će ukupno dobiti sedam linija, pet iz Poljske i dvije iz Njemačke, javlja Croatian Aviation.

Utorak, Lipanj 23, 2020 08:00

Poljski nacionalni avioprijevoznik PLL LOT u najnovijem redu letenja najavio je ponovno pokretanje linija za Hrvatsku od 1. srpnja 2020. godine, izvijestila je direktorica Predstavništva HTZ-a u Poljskoj Agnieszka Puszczewicz.
Riječ je o letovima koji će dva puta tjedno povezivati Varšavu sa Splitom i Dubrovnikom, dok će let iz Varšave za Zadar prometovati jednom tjedno.

Utorak, Lipanj 9, 2020 17:58

Zračni prijevoznik Ryanair najavio je u utorak da od 1. srpnja počinje ponovo letjeti za Zadar i to s deset linija u sklopu ljetnog reda letenja.

U najavi ponovnih letova za Zadar, iz Ryanaira su poručili da time, a s obzirom da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, potiču turiste da počnu planirati ljetne odmore.

Utorak, Lipanj 9, 2020 16:05

Puštanjem u promet podvožnjaka koji će gostima omogućiti brži dolazak u Ravne kotare općinu Zemunik učinit će turistički atraktivnijom, no projekt na kojemu već rade uvrstit će ovo mjesto na - vodeće turističke karte Europe!

Stranice