zracna luka zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Lipanj 9, 2020 16:05

Puštanjem u promet podvožnjaka koji će gostima omogućiti brži dolazak u Ravne kotare općinu Zemunik učinit će turistički atraktivnijom, no projekt na kojemu već rade uvrstit će ovo mjesto na - vodeće turističke karte Europe!

Ponedjeljak, Lipanj 8, 2020 17:35

Na inicijativu predstavnika Ryanaira - Richarda Owensa i Zacha O’Mahoneyja ovih dana smo održali videokonferencijski sastanak na kojem je, uz njih dvojicu, sudjelovao i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i njegova suradnica Ivana Curić Čabraja. Predstavnici Ryanaira obavijestili su nas o planovima za pokretanje ljetne sezone letenja, rekla je direktorica Turističke zajednice Zadarske županije Mihaela Kadija koja je također nazočila ovom videokonferencijskom sastanku.

Petak, Lipanj 5, 2020 15:18

Unatoč globalnoj pandemiji koronavirusa koja još uvijek snažno utječe na međunarodna turistička kretanja, Hrvatska se zbog odlične epidemiološke situacije na međunarodnom tržištu dodatno pozicionirala kao sigurna i poželjna turistička destinacija. Navedeno potvrđuju i brojne najave aviolinija koje će tijekom glavnih ljetnih mjeseci povezivati hrvatske destinacije s ključnim emitivnim tržištima.

Četvrtak, Lipanj 4, 2020 21:00

Kako smo ranije najavili, Lufthansa će od kraja lipnja letjeti na linijama iz Frankfurta prema Dubrovniku i Puli. U najnovijem priopćenju kompanija je objavila modificirani red letenja u kojem ima nekoliko novosti vezano uz destinacije u Hrvatskoj prema kojima Lufthansa inače prometuje u ljetnom redu letenja, piše Croatian aviation.

Srijeda, Svibanj 27, 2020 20:48

Direktor Zračne luke Zadra, Josip Klišmanić, na vrhuncu pandemije korona virusa najavio je kako će se zbog gospodarskih posljedica možda morati ići na smanjenje plaće, o čemu će se više znati sredinom svibnja. Dotad u Luci nisu dirali u primanja djelatnika, smanjujući im tek ona materijalna prava poput otpremnina, regresa ili jubilarnih nagrada, kako bi na taj način umanjili štetu nastalu od potpune obustave zračnog prometa.

Nedjelja, Svibanj 24, 2020 10:58

Irski niskocjenovni zrakoplovni prijevoznik, Ryanair, odradio je dodatne izmjene u svom ljetnom redu letenja i značajno reducirao broj polazaka prema destinacijama u Hrvatskoj. Od 1. srpnja ova će kompanija ponovno letjeti svega 40 posto planiranih letova, a posljedično je došlo do značajnih redukcija prema hrvatskim zračnim lukama.

Srijeda, Svibanj 20, 2020 09:53

Na zračnim lukama u ožujku je bilo 44 posto manje operacija zrakoplova nego u ožujku 2019., dok je broj putnika pao za 61,5 posto, na 133 tisuće, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji potvrđuju negativni utjecaj pandemije covida-19 na zračni promet.

Srijeda, Travanj 8, 2020 21:40

Zračna luka Zada ove je godine trebala ostvariti još jedan rekord u prometu putnika, no zbog koronavirusa rezutati će im, kao i svim zračnim lukama u Hrvatskoj i svijetu, biti daleko manji. Naime, zadarska Luka očekivala je promet od milijun putnika zbog izvrsnih rezultata prethodnih godina, međutim početkom epidemije već u ožujku su ostali bez letova. Prošle su godine ostvarili izvrstan rezultat od preko 800 tisuća putnika, a najavljeno je i četrdesetak novih letova te ukupno 70 linija.

Petak, Ožujak 20, 2020 22:39

Zračna luka Zadar značajna je »žrtva« coronavirusa jer od početka letova u ožujku nema ništa, i travanj je cjelokupno više nego upitan, a od ovogodišnje baze Ryanaire nema ništa. Nakon lanjskog iznimnog rekorda sa preko 800.000 prevezenih putnika i čak 40-tak najavljenih novih letova Zračna luka Zadar sa preko 70 linija očekivala je »kao od šale« premašiti milijun putnika, a što je sad sve više nego upitno.

Srijeda, Ožujak 4, 2020 09:30

Budući da je koronavirus i dalje aktualan te se svakodnevno pojavljuju medijski natpisi o novoj mogućoj zarazi, kontaktirali smo službenika za informacije Zračne luke Zadar, Nikolu Baraća, koji nam je potvrdio kako Zračna luka odgovorno djeluje prema svim mjerodavnim uputstvima.

Stranice