zracna luka zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Rujan 23, 2020 10:51

Zadarska Zračna luka može se pohvaliti da je, unatoč radu u koronakrizi, ostvarila iznimne rezultate, o čemu najbolje kazuje podatak da je po popunjenosti letova čak bolja od - dubrovačke i pulske!
I ne samo to - prema najnovijim podacima Agencije za civilno zrakoplovstvo o prometu u kolovozu za sve hrvatske zračne luke, zadarska ima i - najmanji pad u broju operacija.

Petak, Rujan 4, 2020 15:27

Najnoviji podaci o prometu Zračne luke Zadar kazuju kako se ipak nisu ostvarila očekivanja iz ožujka i travnja kada se činilo da će Zračna luka Zadar biti na financijskoj nuli. Naime, Luka je do 1. rujna ostvarila 16,7 posto prošlogodišnjeg prometa, što će joj ipak osigurati izvjesnu financijsku dobit, za razliku od proljetnih mjeseci kada su bili na potpunoj nuli.

Subota, Kolovoz 29, 2020 15:33

Od 2. rujna Hrvatska ostaje bez zračne linije sa Slovačkom. Zbog porasta broja oboljelih od covida-19 njihova je Vlada Hrvatsku stavila na crvenu listu, no osim nas, na toj su se listi našle i Španjolska, Francuska, Nizozemska, Belgija i Malta. Grčka nije na ovom popisu, ali za nju je izdana važi preporuka da se tamo ne putuje jer je riječ o visokorizičnoj zemlji.

Četvrtak, Srpanj 23, 2020 11:52

Nakon što je Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo istragu protiv bivše direktorice Zračne luke Zadar Irene Ćosić, nazvali smo ju kako bismo čuli i njenu stranu priče s obzirom da je tužiteljstvo objavilo da istragu pokreću zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti i krivotvorenja službene ili poslovne isprave. Kao što je ŽDO objavilo, terete ju da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva od 17. ožujka do 8. kolovoza 2017.

Petak, Srpanj 3, 2020 10:27

Ryanair, najveći europski zračni prijevoznik, danas, 02. srpnja, uspostavio je svoju prvu post-Covid liniju za Zadar. Let iz Bruxellesa označio je početak ljetnog reda letenja Ryanaira za Zadar koji uključuje ukupno 10 linija na odredištima u Austriji, Belgiji, Češkoj, Njemačkoj, Italiji i Poljskoj.

Petak, Srpanj 3, 2020 09:40

Zračna luka Zadar d.o.o. s tvrtkom Trames d.o.o. iz Dubrovnika potpisala je Ugovor o izradi projektne dokumentacije za produljenje Uzletno-sletne staze 13/31. Riječ je o iznimno važnom projektu jer će njegovom realizacijom i konačnim produljenjem piste za dodatnih 700 metara, uz pripadajuće rulne staze, Zračna luka Zadar moći primati i najveće zrakoplove iz najudaljenijih prekooceanskih odredišta.

Četvrtak, Srpanj 2, 2020 09:01

Promet Zračne luke Zadar u travnju i svibnju bio je ravan nuli, no popuštanje mjera u međunarodnom zračnom prometu omogućio je početak sezone letenja, time i pozitivniju poslovnu bilancu. Nakon rekordne 2019. godine koja je donijela izvrstan rezultat od preko 800 tisuća putnika, ovogodišnje će brojke, naravno, biti puno lošije od očekivanih s obzirom da je pandemija onemogućila uobičajeneo kretanje građana.

Srijeda, Srpanj 1, 2020 20:59

Austrijski nacionalni prijevoznik Austrian Airlines ipak će u ovogodišnjem ljetnom redu letenja uvesti liniju Beč - Zadar, koja je bila najavljena od kraja ožujka s jednim letom dnevno.
Kako smo ranije najavili, Austrian trenutačno prometuje iz Beča prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, a uvest će i novu liniju prema Zadru.

Petak, Lipanj 26, 2020 17:29

Poljska nacionalna aviokompanija, LOT i najveća njemačka aviokompanija, Lufthansa objavile su red letenja za srpanj koji donose povratak brojnih starih linija za Hrvatsku, ali i gotovo jednak broj novih linija. Među najvećim dobitnicima je Zračna luka Zadar koja će ukupno dobiti sedam linija, pet iz Poljske i dvije iz Njemačke, javlja Croatian Aviation.

Stranice