zracna luka zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Studeni 18, 2020 13:30

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair iz prodaje je povukao čak 15 međunarodnih linija prema Hrvatskoj za ljeto 2021. godine. Radi se o linijama prema Puli, Rijeci, Zadru i Splitu.
Ryanair je revidirao svoj red letenja za ljetnu sezonu 2021. godine te je obustavio prodaju na brojnim međunarodnim linijama, uključujući njih čak 15 prema i iz hrvatskih zračnih luka - Pule, Rijeke, Zadra i Splita!

Utorak, Studeni 17, 2020 16:06

SAS Scandinavian Airlines, višenacionalna aviokompanija s prometnim čvorištima u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj i vodeći avioprijevoznik u skandinavskim zemaljama, u ljetnom redu letenja sljedeće godine planira uvesti jednu novu liniju prema Hrvatskoj.
Radi se o liniji Kopenhagen - Zadar koja je originalno trebala prometovati ovog ljeta, no zbog izbijanja globalne pandemije kompanija je odustala od njenog pokretanja.

Srijeda, Listopad 28, 2020 16:41

Jet2, niskotarifna leisure aviokompanija koja nudi brojne redovne i charter letove iz Velike Britanije prema turističkim destinacijama u Europi, objavila je određene operativne promjene za ljetni red letenja 2021. godine. Ukinute su i linije prema hrvatskim zračnim lukama.

Utorak, Listopad 27, 2020 17:13

Unatoč poslovanju u otežanim uvjetima koronavirusa, u Zračnoj luci Zadar zadovoljni su ostvarenim prometom. Usporedba brojki s nekim drugim zračnim lukama tako kazuje da su po popunjenosti letova bili bolji čak i od dubrovačke i pulske.

Utorak, Listopad 6, 2020 15:46

Iako su neki mediji objavili kako je njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa, zbog pandemije koronavirusa obustavila letove iz Muenchena za Zadar i Pulu, u Zračnoj luci Zadar saznajemo kao u njihovu slučaju nije riječ niti o kakvoj obustavi letova, već o uobičajenom prestanku letova.

Srijeda, Rujan 23, 2020 10:51

Zadarska Zračna luka može se pohvaliti da je, unatoč radu u koronakrizi, ostvarila iznimne rezultate, o čemu najbolje kazuje podatak da je po popunjenosti letova čak bolja od - dubrovačke i pulske!
I ne samo to - prema najnovijim podacima Agencije za civilno zrakoplovstvo o prometu u kolovozu za sve hrvatske zračne luke, zadarska ima i - najmanji pad u broju operacija.

Petak, Rujan 4, 2020 15:27

Najnoviji podaci o prometu Zračne luke Zadar kazuju kako se ipak nisu ostvarila očekivanja iz ožujka i travnja kada se činilo da će Zračna luka Zadar biti na financijskoj nuli. Naime, Luka je do 1. rujna ostvarila 16,7 posto prošlogodišnjeg prometa, što će joj ipak osigurati izvjesnu financijsku dobit, za razliku od proljetnih mjeseci kada su bili na potpunoj nuli.

Subota, Kolovoz 29, 2020 15:33

Od 2. rujna Hrvatska ostaje bez zračne linije sa Slovačkom. Zbog porasta broja oboljelih od covida-19 njihova je Vlada Hrvatsku stavila na crvenu listu, no osim nas, na toj su se listi našle i Španjolska, Francuska, Nizozemska, Belgija i Malta. Grčka nije na ovom popisu, ali za nju je izdana važi preporuka da se tamo ne putuje jer je riječ o visokorizičnoj zemlji.

Četvrtak, Srpanj 23, 2020 11:52

Nakon što je Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo istragu protiv bivše direktorice Zračne luke Zadar Irene Ćosić, nazvali smo ju kako bismo čuli i njenu stranu priče s obzirom da je tužiteljstvo objavilo da istragu pokreću zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti i krivotvorenja službene ili poslovne isprave. Kao što je ŽDO objavilo, terete ju da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva od 17. ožujka do 8. kolovoza 2017.

Stranice