orah

Utorak, Travanj 21, 2015 00:00

Ako Zadar postane ugodno mjesto za život, logično je da će biti ugodan i za kratkotrajni boravak pa prema tome kod planiranja turističkog razvoja prvenstveno treba misliti na stanovnike grada, izjavio je predsjednik zadarskog ORaH-a Ivan Guina, opisujući misao vodilju lokalne inicijative „Prijedlog strategije razvoja turizma Zadra i okolice" koja je predstavljena u hotelu Kolovare.

Petak, Siječanj 2, 2015 00:00

Otkako je stranka Mirele Holy dospjela u sam vrh popularnosti domaće političke scene, i njene su aktivnosti po cijeloj državi sve  veće.

Zadarski ogranak ORaH-a tako ovih dana sprema prijedlog plana gospodarenja otpadom u Zadarskoj županiji. Gradska organizacija stranke,  kaže nam njen predsjednik Ivan Guina, već je imala jedan projekt prijedloga plana gospodarenja otpadom u našoj županiji, a ovaj novi objavit  će u siječnju.

Utorak, Studeni 18, 2014 00:00

Jučer (i danas ukoliko to dopusti vrijeme) osam panoa s obrađenim temama održivog razvoja Hrvatske postavljeno je duž Kalelarge. Radi se o putujućoj izložbi OraH-a koja je već posjetila Zadar, a predstavlja mogućnosti zapošljavanja u energetici, poljoprivredi, upravljanju otpadom, uzgoju industrijske konoplje i u ribarstvu.

Utorak, Listopad 14, 2014 00:00 2

Za dva tjedna zadarska podružnica ORaH-a znat će tko im je predsjednik. Na toj je dužnosti sada Ivan Guina, a najvjerojatnije će i ostati, obzirom da se nitko drugi nije kandidirao za ovo mjesto.

Njegovo imenovanje tek treba biti verificirano na stranačkim izborima 26. listopada kada će se u ORaH-u održati unutarstranački izbori. Obzirom da je Guina jedini kandididat, članovima ostaje izabrati ga na ovu dužnost jer će podružnica ostati bez predsjednika i neće moći funkcionirati.

Nedjelja, Rujan 28, 2014 00:00

Zahvaljujući podatku kojega svaka oporbena stranka želi, a taj je da po popularnosti pretekne vladajući SDP, ORaH Mirele Holy ovih je dana dospio u središte javnosti.

Za njih povijesni podatak, onaj da su u anketama dospjeli na drugo mjesto, dosad rezervirano za SDP, stranci je ojačao rejting i učinio je partnerom izuzetno poželjnim za koaliranje.

Srijeda, Listopad 30, 2013 00:00

Drago Čulina, jedan je od 208 suosnivača najnovije hrvatske političke stranke ORaH, no kaže kako se još neko vrijeme neće uključiti u politički rad iako drži kako je ovakva politička opcija potrebna Hrvatskoj

Četvrtak, Siječanj 12, 2012 00:00

Biblija je već u samom svom uvodnom poglavlju orašaste plodove stavila uz žitarice i voće te među idealnu prehranu koju je Bog namijenio čovjeku