liga protiv raka zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Siječanj 10, 2018 21:01

U ponedjeljak,  15. siječnja,  u 20:00 sati u HNK Zadar u okviru akcije Smijeh kao lijek - smijehom protiv raka, u suradnji s teatrom Binocular, Liga protiv raka Zadar organizira izvedbu predstave  "Jezične varijacije".

Predstavu će izvesti glumci Davor Svedružić i Antonija Stanišić, režiser je: Borna Armanini, a cijena ulaznice: 50,00 kn

Srijeda, Prosinac 13, 2017 20:45

Središnji događaj višednevnog obilježavanja jubilarne 50. obljetnice rada zadarske Lige protiv raka održan je u srijedu u dvorani Hrvatskog narodnog kazališta Zadar. Svečana Skupština ove dugovječne i uspješne zadarske humanitarne udruge okupila je mnoge članove Lige, ali i sudionike humanitarnih akcija kojima je Liga kroz pet desetljeća postojanja dala nemjerljivi doprinos u poboljšanju zdravstvene skrbi stanovništva na zadarskom području, prije svega onkoloških bolesnika.

Utorak, Prosinac 12, 2017 11:20

Na prijedlog Liga protiv raka Zadar na pročelje zgrade u Ulici Frederica Grisogona bit će postavljena kamena spomen ploča veličine 70x50 centimetara.

- U toj se zgradi nalazi stan koji su za potrebe liječenja oboljelih od malignih bolesti ovoj udruzi ostavili naši pokojni sugrađani Franjo i Dobrila Švelec. Ploča je spomen na njih i izraz je duboke zahvalnosti, rekla je Irena Dragić u ime Odbora, nakon čega je odluka jednoglasno prihvaćena.

Ponedjeljak, Studeni 6, 2017 20:50

Čak sedamdeset posto svojih nastupa zadarska klapa „Donat“ daruje u humanitarne svrhe, a takav će biti i predstojeći koncert koji će 30. studenoga održati povodom 50. obljetnice zadarske Lige protiv raka, ali i 45. godišnjice od svoga osnivana. Jubilarna polustoljetna obljetnica zadarske Lige tako je još jedna prilika da ova zadarska klapa pokaže svoje humano lice i, kako kaže njen predsjednik dr. Ivica Žuvela, veliko srce.

Subota, Listopad 21, 2017 15:36

Liga protiv raka Zadar ove godine obilježava 50. godina svog postojanja i rada. U ovoj godini imali smo i situaciju da je Predsjednik lige protiv raka Zadar, gospodin Branko Dukić, dr.med., bio i stranački kandidat za mjesto gradonačelnika grada Zadra.

Nedjelja, Rujan 10, 2017 10:03

U Gradskoj loži otvorena je izložba renomiranog hrvatskog slikara Duška Šibla pod nazivom Figure u vremenu i pokretu. Izložbu humanitarnog karaktera organizira Liga protiv raka u suradnji s Narodnim muzejem Zadar, a može se razgledati do kraja mjeseca. Tim povodom smo razgovarali s autorom izložbe.

Diplomirali ste komparativnu književnost i povijest umjetnosti, a tek potom ste se ozbiljnije počeli baviti umjetnošću?

Srijeda, Rujan 2, 2015 00:00

U organizaciji Lige protiv raka Zadar u četvrtak će u Gradskoj loži biti otvorena humanitarna prodajna izložba poznatog hrvatskog slikara Petra Parca Dalmate. Riječ je o još jednoj u nizu humanitarnih akcija iz područja umjetnosti i kulture koju organizira zadarska Liga protiv raka s ciljem prikupljanja sredstava za poboljšanje uvjeta onkološkog liječenja u zadarskoj Općoj bolnici i pomoći pacijentima oboljelima od malignih bolesti.

Utorak, Lipanj 30, 2015 00:00

U prostorijama Lige protiv raka Zadar jučer je održan radni sastanak Liga protiv raka Zadra i Čakovca, na kojemu su uz predstavnike dviju Liga bili prisutni i predstavnici Zavoda za javno zdravstvo iz ova dva grada. Glavna tema sastanka bila je razmjena iskustava u provođenju Nacionalnih programa ranog otkrivanja raka dojke i raka debelog crijeva, a riječ je o prvome posjetu međimurske Lige zadarskim kolegama.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

Rezultati koje smo proveli i obradili na Odjelu za sociologiju Sveučilišta u Zadru među 313 ispitanika, učenika osnovnih škola na području koje administrativno pokriva Grad Zadar - nisu tako alarmantni.

Stranice