kalelarga

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Lipanj 27, 2018 16:00
Jučer se na Kalelargi, u blizini knjižnice Verbum,  jedna ptica iznenada, u letu, "sudarila" s glavom prolaznice te pala na  pod gdje je ostala bespomoćno ležati.
Srijeda, Lipanj 20, 2018 11:16

Policija je ulovila kradljivca parfema, a tijekom jučerašnjeg dana zabilježili su tešku krađu i nekoliko krađa na zadarskom području. Sve je više krađa u kojima su oštećeni mahom strani državljani, a ukradeni su im novčanici na Kalelargi. Vjerojatno je riječ o već uhodanim džeparima.

Četvrtak, Prosinac 17, 2015 00:00

Gužva je bila u Kazalištu od kada je točno u 8 sati akcija počela. Ljudi su stajali u redu i strpljivo čekali dok je jedan "bodul" pokušao uz pomoć "debele veze" - predsjednika Udruge DDK Kalelarga Vencija Jurina, dati krv preko reda, da mu - "ne pobigne brod"

Utorak, Studeni 24, 2015 00:00

Akciji su se odazvali već znani zadarski restorani Stipe, Skoblar, Malo Misto, Kornat, Bruschetta, Foša, Niko i Pjat, a degustiranje bakalara na bjanko ili u brudetu upotpunjeno je pjesmom Bepa Matešića i Davida Ricova, kao i narodnim plesovima

Srijeda, Studeni 19, 2014 00:00

Priprema za ukrašavanje grada počela je već prije mjesec dana jer se popravaljaju stari i pomalo već dotrajali ukrasi i koliko financijske mogućnosti dozvoljavaju, zamjenjuju se novima.

Utorak, Studeni 18, 2014 00:00

Jučer (i danas ukoliko to dopusti vrijeme) osam panoa s obrađenim temama održivog razvoja Hrvatske postavljeno je duž Kalelarge. Radi se o putujućoj izložbi OraH-a koja je već posjetila Zadar, a predstavlja mogućnosti zapošljavanja u energetici, poljoprivredi, upravljanju otpadom, uzgoju industrijske konoplje i u ribarstvu.

Utorak, Rujan 30, 2014 00:00 2

Nakon što nije uvrštena na dnevni red 10. sjednice Gradskog vijeća Zadra, članovi inicijative "Svi za Kalelargu" zapalili su ispred bazena Kolovare 570 listova s 10.823 potpisa potpore za promjenu naziva Široke ulice u Kalelargu. Papire s potpisima koje nisu prihvatili gradski oci kao želju velikog broja građana da se ulica nazove onim nazivom, kojeg Zadrani ionako upotrebljavaju, zapalili su: Boris Marin zvani Poštar, inicijator akcije Hrvoje Bajlo i Nenad Marčina.

kalelarga
Utorak, Rujan 23, 2014 00:00 2

Promjena naziva Široke ulice u Kalelargu pričekat će još neko vrijeme. Većinom glasova 3:2 na jučerašnjem sastanku Odbora za utvrđivanje prijedloga naziva ulica, trgova, područja te javnih ustanova i trgovačkih društava Grada Zadra odlučeno je da se do kraja provjeri svih 10.823 potpisa prikupljenih za promjenu naziva.

Stranice