viktor prtenjaca

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
polaca_3
Subota, Veljača 13, 2010 00:00 3

S 51 glas "za" i jednim suzdržanim glasom, Viktor Prtenjača ostaje predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a Polača. U svom opširnom izvješću Prtenjača je ponovio niz nepravilnosti na račun Bobanovića koji je u svom također opširnom izvješću sve Prtenjačine navode negirao.

danopcinepolaca0909_prtenjaca
Utorak, Veljača 9, 2010 00:00 4

Za sukob s Radom Bobanovićem, članom Županijskog odbora HDZ-a, vijećnikom Županijske skupštine u kvoti HDZ-a i prvog čovjeka zadarske Financijske policije, javnost je po prvi puta doznala prije tri-četiri godine, neposredno pred održavanja konjičkih utrka ali i tijekom održavanja degustacije vina, što zbog "hoće-neće" općinske financijske potpore ovim projektima, što zbog nejasnoća poput "tko je tu zapravo glavni - Bobanović ili Općina (Prtenjača)

danopcinepolaca0909_prtenjaca
Subota, Veljača 6, 2010 00:00 2

rade_bobanovic
Petak, Veljača 5, 2010 00:00 1

Ne želim komentirati ono na čemu nisam uopće sudjelovao, rekao je Radoslav Bobanović nakon javnih prozivki Viktora Prtenjače da opstruira rad općine, unosi razdor u HDZ i podržava oporbu.

- Pogotovu ne želim komentirati izjave koje nisam čuo a upućene su od čovjeka, uz dužno poštovanje, s  kojim na ovaj ili onaj način ne pričam već tri godine. Zaista ne znam što to Prtenjaču zapravo muči. Nije mi uopće jasno, rekao je Bobanović o cijeloj novonastaloj situaciji  u Polači.

viktor_prtenjaca
Četvrtak, Veljača 4, 2010 00:00 5

Nakon što je već 10 godina u čak pet mandata predsjednik Općinskog odbora HDZ Polača Viktor Prtenjača, načelnik općine Polača, dao je svoj mandat na raspolaganje svojoj stranci. Ukoliko članovi općinskog izvršnog odbora HDZ-a u subotu, odnosno skupština HDZ-a općine Polača idućeg tjedna prihvate njegovu ostavku načelnik Prtenjača će zajedno u paketu s donačelnikom Markom Bobanovićem podnijeti neopozivu ostavku na mjesto čelnog čovjeka Polače.

danopcinepolaca0909_prtenjaca
Ponedjeljak, Rujan 28, 2009 00:00

Općina Polača svoj dan slavi na blagdan Sv. Kuzme i Damjana, a obilježila ga je svečanom sjednicom u prostorijama OŠ "Polača". Sjednici je prethodilo polaganje vijenaca na centralnom križu ispred crkve Sv. Kuzme i Damjana

Svečana sjednica održana je u nazočnosti saborskog zastupnika Ive Grbića, dožupana Đanija Bunje i Stanka Zrilića, predstavnika Karlovačke županije i Grada Ogulina te brojnih mještana Polače.

nkpolaca0509_7
Ponedjeljak, Lipanj 8, 2009 00:00

Već su nas upozorili da u Trećoj ligi nema nikakvih odgoda plaćanja onoga što je obveza svakog kluba. Ako ne platiš letiš van, nema odgađanja - kaže Prtenjača

uzelac_polaca4
Petak, Siječanj 16, 2009 00:00

Na područje Općine Polače vratilo se između 100 i 150 hrvatskih građana srpske nacionalnosti. Točan broj povratnika nažalost nije poznat ali se zna da je na području općine obnovljeno 19 kuća povratnika te su u proceduri još 40 zahtjeva za obnovom, rekao je za vrijeme današnjeg posjeta potpredsjednika Vlade RH Slobodana Uzelca Općini Polača njen načelnik Viktor Prtenjača.

polaca
Subota, Rujan 27, 2008 00:00 1

Ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta i polački načelnik Viktor Prtenjača jučer su na samom kraju svečane sjednice Općinskog vijeća održane u povodu Dana općine Polače i blagdana Sv. Kuzme i Damjana, potpisali ugovor o izgradnji dječjeg vrtića vrijedan sedam milijuna kuna. Istovremeno su obznanili kako je prije nekoliko dana s ministrom regionalnog razvoja Petrom Čobankovićem potpisan ugovor o izradi projektne dokumentacije za višenamjensku sportsku dvoranu u Polači.

primat
Nedjelja, Srpanj 6, 2008 00:00

Rok izgradnje ugovorene infrastrukture je osam mjeseci od uvođenja u posao, odnosno sredina ožujka iduće godine