vodovod zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 16, 2018 10:16

Iz zadarskog Vodovoda obavijestili su potrošače kako će zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Ninu u četvrtak, 17. svibnja, od 8 do 10 sati ujutro bez vode će biti potrošači u istoimenom naselju u Ulici kraljičin put od kućnog broja 1 do kućnog broja 49.

Utorak, Svibanj 15, 2018 08:30

Sve češći nestanci vode u starom dijelu Vinjerca, naselju u Općini Posedarje smještenom na poluotočiću u jugoistočnom dijelu Velebitskoga kanala, uzrokovani kvarovima regulatora tlaka vode u vodovodnim cijevima otvorili su Pandorinu kutiju.

- Prošlo je desetak godina od izgradnje mjesne vodovodne mreže u Vinjercu, međutim Vodovod Zadar još nije preuzeo vodovodnu mrežu, govori načelnik Ivica Klanac.

Srijeda, Travanj 25, 2018 10:07

Nije moroskok usred ceste, nego je na Meladi jutros pukla vodovodna cijev. Na terenu su djelatnici Vodovoda, a kako nam je kratko rekao direrektor Tomislav Matek, uskoro će imati više informacija, je li do puknuća došlo zbog obližnjih radova, kao i koliko će trajati popravak.

Petak, Travanj 13, 2018 10:23

Zadarski Vodovod obavijestio je građane kako su zbog žurnih i neplaniranih radova na vodoopskrbnom sustavu u Posedarju danas, u vremenu od 12 do 15 sati, mogući poremećaji u vodoopskrbi tog naselja. 

Četvrtak, Siječanj 18, 2018 12:54 1

Iz zadarskog Vodovoda obavještavaju potrošače kako je voda zamućena, ali je ispravna za piće.

"Obavještavamo potrošače da je zbog jučerašnjeg prekida u vodooprsbi došlo do zamućenja vode u dijelovima vodoopskrbnog sustava koji se snabdijeva sa crpilišta Dolac - Muškovci.

Osim mutnoće, svi ostali pokazatelji zdravstvene ispravnosti za ljudsku potrošnju sukladni su važećim zakonskim propisima.

Srijeda, Siječanj 17, 2018 10:33

Iz Vodovoda su obavijestili građane Zadra i okolice i cijele Zadarske županije, kao korisnike vodne usluge javne vodoopskrbe da je uslijed prekida dovodnog strujnog voda na srednjenaponskoj mreži koja opskrbljuje strujom vodocrpilište Dolac kao glavno crpilišta vodoopskrbnog područja Vodovoda d.o.o. Zadar, zbog čega se tijekom dana očekuje otežana vodoopskrba na cijelom vodoopskrbnom području Vodovoda d.o.o. Zadar, dok će neka područja ostati potpuno bez vode.

Utorak, Siječanj 2, 2018 12:15

Vijećnik Akcije mladih u Gradskom vijeću Zadra Antonio Baus medijima je poslao pitanje koje zbog vremenskog ograničenja nije stigao postaviti na jednom od aktualnih satova, a odnosi se na poskupljenje vode iduće godine. Naime, u njegovu pitanju stoji:

Ponedjeljak, Prosinac 4, 2017 13:50

Eta Pavić u zadarskom Vodovodu je neprekidno radila gotovo pola stoljeća, u više nego zasluženu mirovinu je otišla s nevjerojatnih 48 godina, sedam mjeseci i šest dana radnog staža.

- U Vodovod sam se zaposlila 1969. s nepunih 17 godina, odmah po završetku stenografskog tečaja i cijeli radni vijek radila u administraciji, kaže friška umirovljenica Eta koja je u mirovinu otišla sa 65 godina.

Ponedjeljak, Prosinac 4, 2017 09:41

Brojni Zadrani koji nemaju ugrađene vodomjere, već potrošnju vode plaćaju po očitanju glavnog vodomjera, zbog svojih susjeda-neplatiša često se nađu u situaciji da im, usprkos tome što svoje obaveze uredno podmiruju, Vodovod Zadar uskrati opskrbu »tekućinom koja život znači« i to - bez upozorenja.

Srijeda, Studeni 8, 2017 15:17

U predavaonici Opće bolnice Zadar potpisan je ugovor između ravnatelja dr. Željka Čuline i direktora Vodovoda Tomislava Mateka o donaciji videokolonoskopa. Ova donacija vrijedna 125 tisuća kuna, kako je rekao ravnatelj Opće bolnice, došla je nakon katastrofalne poplave koja je 11. rujna uništila dosta vrijedne medicinske opreme, a uslijed čega je upućen poziv poduzećima i donatorima za pomoć Općoj bolnici.

Stranice