vodovod zadar

Ponedjeljak, Prosinac 4, 2017 13:50

Eta Pavić u zadarskom Vodovodu je neprekidno radila gotovo pola stoljeća, u više nego zasluženu mirovinu je otišla s nevjerojatnih 48 godina, sedam mjeseci i šest dana radnog staža.

- U Vodovod sam se zaposlila 1969. s nepunih 17 godina, odmah po završetku stenografskog tečaja i cijeli radni vijek radila u administraciji, kaže friška umirovljenica Eta koja je u mirovinu otišla sa 65 godina.

Ponedjeljak, Prosinac 4, 2017 09:41

Brojni Zadrani koji nemaju ugrađene vodomjere, već potrošnju vode plaćaju po očitanju glavnog vodomjera, zbog svojih susjeda-neplatiša često se nađu u situaciji da im, usprkos tome što svoje obaveze uredno podmiruju, Vodovod Zadar uskrati opskrbu »tekućinom koja život znači« i to - bez upozorenja.

Srijeda, Studeni 8, 2017 15:17

U predavaonici Opće bolnice Zadar potpisan je ugovor između ravnatelja dr. Željka Čuline i direktora Vodovoda Tomislava Mateka o donaciji videokolonoskopa. Ova donacija vrijedna 125 tisuća kuna, kako je rekao ravnatelj Opće bolnice, došla je nakon katastrofalne poplave koja je 11. rujna uništila dosta vrijedne medicinske opreme, a uslijed čega je upućen poziv poduzećima i donatorima za pomoć Općoj bolnici.

Ponedjeljak, Rujan 11, 2017 11:56

Povodom grmljavinskog nevremena praćenog obilnim oborinama koje je jutros zahvatilo grad Zadar i zadarsko područje Stožer civilne zaštite Grada Zadra održao je hitan sastanak na kojem su doneseni sljedeći zaključci:

Četvrtak, Kolovoz 17, 2017 16:22

Djelatnici zadarskog Vodovoda riješili su jučer kvar zbog kojeg je tvrtka Liburnija d.o.o. posljednja dva mjeseca imala velike gubitke i posljedično višestruko veće račune za vodu nego inače. Radilo se o puknuću cijevi veličine 20-ak centimetara, a otkriven je na dijelu između terasa dvaju ugostiteljskih objekata na Autobusnom kolodvoru.

Nedjelja, Srpanj 23, 2017 09:42

Nakon što smo već pisali o krađama vode koje su učestale tijekom ljetnih mjeseci na zadarskom području, a na koju su nas upozorili iz zadarskog Vodovoda, u petak smo dobili informaciju kako su na gradilištu jednog trgovačkog centra na Putu Bokanjca uhvatili kradljivce i na djelu.

Utorak, Travanj 24, 2012 00:00

Pokušat ćemo riješiti pitanje krađe, ali prije toga moramo obaviti razgovore s lokalnim općinskim čelnicima, njihovim komunalnim redarima, pa i s policijom. Vidite, mi stavimo plombu na hidrant, a kradljivci je prstom skinu. Policija samo dođe i izvrši očevid da je plomba skinuta

Ponedjeljak, Veljača 6, 2012 00:00

Po logici Upravnog suda svako komunalno poduzeće moglo bi tako sve svoje podatke, uključujući i godišnje izvještaje o radu, proglasiti tajnim, što je opasan presedan - upozoravaju pravni stručnjaci