sdp

Subota, Kolovoz 24, 2019 08:44

Duško Polovina Lungo, poznati zadarski SDP-ovac koji se 2015. kandidirao za predsjednika ove stranke na nacionalnoj razini, oglasio se nakon što je šef gradske organizacije Antun Novoselović dao ostavku.

Utorak, Kolovoz 20, 2019 19:03

Kako se ovih dana, u nekim zadarskim »medijima«, vodi organizirana, konstantna i zlonamjerna hajka na obiteljsku tvrtku ‘’Lav Zaštita d.o.o.’’, mene osobno i zaposlenike s ciljem kriminalizacije zakonskog poslovanja s kojim se tvrtka bavi, a posebno zbog medijskog izlaganja i progona ljudi koji su iskazali namjeru, kod eventualnog dobivenog posla na javnom natječaju, raditi za tvrtku, osjećam odgovornost reagirati, stoji u priopćenju gradskog vijećnika SDP-a i šefa zadarskog SDP-a Antuna Novo

Ponedjeljak, Kolovoz 12, 2019 13:21 1

Iako je gradski vijećnik postao tek početkom ove godine, SDP-ovac Daniel Radeta jedan je od vijećnika koji najviše »vadi mast« gradskoj vlasti. Naime, za razliku od dijela oporbe koja za govornicu izlazi samo zato da bi ih se vidjelo, ali se njihovo djelovanje često svodi samo na kritiku radi kritike, Radeta u javnosti istupa uvijek sa konkretnim prolemima.

Utorak, Kolovoz 6, 2019 14:07

U Zadru su nažalost korupcijska ponašanja pravilo i ona obuhvaćaju političke, ugovaračke i nepotističke odnose.

Subota, Lipanj 22, 2019 18:19

U povodu Dana antifašističke borbe Udruga antifašističkih boraca i antifašista grada Zadra, predstavnici SDP-a i HSS jučer su na Gradskom groblju Zadar položili vijence na Spomenik palim borcima NOB-a i palim antifašistima.

Subota, Lipanj 22, 2019 18:09

Članovi SDP-a Radoslava Gregov, Josip Tičić i Robert Pelicarić održali su jučer u stranačkim prostorijama konferenciju za novinare, a povod je bila, kako su rekli, činjenica da je pressica jedina mogućnost da kažu što misle o nekim problemima u Zadarskoj županiji s obzirom na to da kao županijski vijećnici tu mogućnost nemaju na mjestu gdje bi trebali imati, a to je Županijska skupština.

Četvrtak, Lipanj 20, 2019 12:30

Zoran Milanović konačno je obznanio kandidaturu za predsjednika. Ono o čemu se već šuška dulje vrijeme dobilo je i službenu potvrdu u Milanovićevom prvom obraćanju javnosti nakon duge šutnje. Naime, bivši SDP-ov premijer ovoga je ponedjeljka najprije na svojoj Facebook stranici jasno poručio:

Četvrtak, Travanj 25, 2019 16:27

Bivši predsjednik Naprijed Hrvatske, Ivo Josipović, potpisao  je pristupnicu za SDP, vraćajući se bivšoj stranci s kojom je ostvario najveću političku karijeru. Neki kalkuliraju kako se SDP-u zapravo vratio samo zbog kandidature za predsjednika RH, dok drugi smatraju kako je zaključio da je Naprijed Hrvatska samo propali projekt koji na nacionalnoj  političkoj sceni nije nije imao apsolutno nikakvih šansi.

Stranice