sdp

Petak, Travanj 12, 2019 12:11

SDP-ova zastupnica u Europskom parlamentu i kandidatkinja na listi za EU, Biljana Borzan, u Zadru je održala konferenciju za novinare pod nazivom "EU fondovi - ugradnja dizala, dostupnost do stana".

Utorak, Travanj 9, 2019 14:28

Savjet za poljoprivredu SDP-a Zadarske županije održao je konferenciju za novinare pod nazivom "Mjere za korjenite promjene u poljoprivredi"  na kojoj su govorili predsjednica ŽO-a, Renata Sabljar Dračevac, predsjednik Savjeta Goran Perović Mungos te županijska tajnica Radoslava  Gregov.

Petak, Ožujak 29, 2019 12:17

Stranka Naprijed Hrvatska bivšeg predsjednika RH, Ive Josipovića, ovih se dana gasi, postajući time još jedan propali projekt nekad  visokopozicioniranih političara.

Četvrtak, Ožujak 21, 2019 14:31

Nakon nekoliko uzastopnih potresa u stranci, odlazak Siniše  Varge jedan je od onih koji su SDP-u zadali najžešći udarac.

Utorak, Ožujak 5, 2019 19:30

U SDP-u vlada opće rasulo, o čemu svjedoče i najnoviji podaci o tome kako je od 36.000 članova samo njih 8.000 dalo pristanak da  ih stranka ubuduće kontaktira nakon primjene Opće uredbe o zaštiti  osobnih podataka. Najnovija brojka unijela je dodatnu paniku u redove  nekad najjače oporbene stranke koja je pad rejtinga zabilježila i u najnovijem istraživanju javnog mnijenja.

Ponedjeljak, Veljača 25, 2019 15:27

SDP je velika hrvatska stranka i kao takva uvijek je bila jasnog stava o Domovinskom ratu i doprinosu hrvatskih branitelja za slobodu Hrvatske. Zato ne dopuštamo nikome monopol na patriotizam. Hrvatski branitelji se nisu borili za stranku nego za slobodnu i prosperitetnu Hrvatsku, Hrvatsku jednakih šansi, rekao je danas na osnivanju Savjeta za ratne veterane SDP-a Zadarske županije predsjednik Savjeta za ratne veterane SDP-a Vinko Kovačić.

Petak, Veljača 15, 2019 16:23
Subota, Veljača 9, 2019 13:46

Članovi gradskog SDP-a jutros u 10.30 sati na Narodnom trgu izveli su performans ispred zgrade Gradske uprave, te zvižducima željeli ukazati na odgovornost institucija oko sve veće ekskalacije nasilja u Zadru, a koje u zadnje vrijeme naš relativno "miran" grad stavlja u epicentar crne kronike lokalnih i nacionalnih medijskih kuća.

Ponedjeljak, Veljača 4, 2019 17:29

Iako su u županijskom SDP-u zaželjeli dobrodošlicu članovima Naprijed Hrvatske, čini se kako su u Gradskom odboru stranke po  ovom pitanju malo oprezniji. Naime, nedavno smo pisali o tome kako se  bivši predsjednik RH, Ivo Josipović, želi vratiti u SDP, ujedno im dovodeći  i svoje članstvo. Bilo je čak kombinacija po kojima bi se ove dvije stranke  udružile, no statut SDP-a ne poznaje takvu opciju, uz činjenicu da se dijelu članstva SDP-a takva opcija nimalo ne sviđa.

Četvrtak, Siječanj 31, 2019 14:08

Na zadarskoj političkoj sceni uskoro će se dogoditi rijetko  viđena situacija: nakon što je napustio SDP odnoseći i mandat Naprijed  Hrvatskoj, predsjednik zadarskog ogranka Budimir Genda vraća se u -  SDP! 

Stranice