sdp

Srijeda, Listopad 9, 2019 15:08

Najava održavanja promocije knjige "Pobačaj - drama savjesti" Tončija Matulića na zadarskom Sveučilištu u srijedu, 9. listopada, izazvala je reakciju i negodovanje jednog dijela Zadranki. Što o tome misle javnim priopćenjem iznijele su članice Foruma žena SDP-a Zadar pod naslovom "Muka po Sveučilištu", ali i aktivistkinje koje su ipak odlučile ostati anonimne.

Srijeda, Listopad 2, 2019 12:13

Privede li Silvano Hrelja svoj plan do kraja, bit će to jedno od najvećih iznenađenja parlamentarnih izbora. Veliki projekt objedinjavanja umirovljeničkih stranaka već je u fazi pregovora, a umirovljenici bi trebali koalirati čak sa - SDP-om!

Ponedjeljak, Rujan 23, 2019 12:21

Stranački povjerenik za zadarsku organizaciju SDP-a, Nikša Vukas, sve do unutarstranačkih izbora vodit će Gradski odbor - ovo je jedan od zaključaka sjednice održane ovoga petka sa zadarskim članstvom. Vukas će tako organizaciju voditi iz Zagreba, a kako je obećao, često će dolaziti i u Zadar, saznajemo nakon sjednice koja je trajala satima.

Petak, Rujan 20, 2019 16:30 2

Socijaldemokratski foruma žena SDP-a Hrvatske i Socijaldemokratski forum žena SDP-a Zadar poslali su jučer priopćenje u povodu napada Jose Nekića, pročelnika Grada Zadra za školstvo i obrazovanje, na gradsku vijećnicu SDP-a Jelenu Jelavić, na sjednici Gradskog vjeća održanoj u četvrtak.

Srijeda, Rujan 18, 2019 09:55

Zadarski SDP-ovci iz vrha stranke dobili su poziv »na sastanak koji će se održati ovog petka, 20. rujna, u 18 sati u prostorijama Gradske organizacije«. Poziv im je poslao nedavno imenovani povjerenik GO-a, Nikša Vukas, koji će članstvo u petak uputiti u daljnje postupanje vezano za unutarstranačke izbore.

Utorak, Rujan 17, 2019 09:36

Dok zadarsko rukovodstvo SDP-a smjenu privremenih predsjednika Gradske organizacije, Daniela Radete i Irene Dragić, smatra nepravednom, u središnjici stranke pak tvrde drugačije. Glavni tajnik stranke, Nikša Vukas, nedavno imenovan za povjerenika zadarske organizacije, u jučerašnjem razgovoru za naš list otvoreno iznosi niz kritika na račun rukovodstva stranke u Zadru.

Petak, Kolovoz 30, 2019 15:12

Hoće li zadarska organizacija dobiti povjerenika ili će ga do predsjedničkih izbora voditi netko u statusu vršitelja dužnosti, odnosno hoće li u rujnu ipak raspisati izbore za novog predsjednika, odlučuje ovih dana Predsjedništvo stranke u Zagrebu. Naime, stanje u Zadru nakon ostavke Antuna Novoselovića nije baš najbolje te će se o njemu raspravljati i na sjednici Predsjedništva.

Četvrtak, Kolovoz 29, 2019 13:50

Iako u priopćenju kojim obrazlaže ostavku na mjesto predsjednika zadarskog SDP-a pomalo teatralno poručuje kako njegov »profesionalni i politički put ovime ne staje«, jasno je da je politička karijera Antuna Novoselovića gotova. Da je postojala i najmanja šansa da zadrži svoju fotelju, itekako bi je zadržao umjesto što je podnio jednu od najekspresnijih ostavki na lokalnoj političkoj sceni.

Subota, Kolovoz 24, 2019 08:44

Duško Polovina Lungo, poznati zadarski SDP-ovac koji se 2015. kandidirao za predsjednika ove stranke na nacionalnoj razini, oglasio se nakon što je šef gradske organizacije Antun Novoselović dao ostavku.

Utorak, Kolovoz 20, 2019 19:03

Kako se ovih dana, u nekim zadarskim »medijima«, vodi organizirana, konstantna i zlonamjerna hajka na obiteljsku tvrtku ‘’Lav Zaštita d.o.o.’’, mene osobno i zaposlenike s ciljem kriminalizacije zakonskog poslovanja s kojim se tvrtka bavi, a posebno zbog medijskog izlaganja i progona ljudi koji su iskazali namjeru, kod eventualnog dobivenog posla na javnom natječaju, raditi za tvrtku, osjećam odgovornost reagirati, stoji u priopćenju gradskog vijećnika SDP-a i šefa zadarskog SDP-a Antuna Novo

Stranice