sdp

Srijeda, Lipanj 20, 2018 20:29

Renata Sabljar Dračevac odgovorila je o traženju smjene vlastitih kolega, a njen odgovor prenosimo u integralnom obliku, kako je i tražila.

"Izrazito mi je drago što ste pokazala interes za unutarstranačke izbore u SDP-u.

Srijeda, Lipanj 20, 2018 09:15

Branko Dukić, gradonačelnik Grada Zadra žurno je odgovorio na priopćenje Foruma mladih SDP-a te njegovu reakciju prenosimo u cijelosti.

Srijeda, Lipanj 20, 2018 09:10

Gradski odbor Foruma mladih SDP-a poslao nam je priopćenje u kojemu su se osvrnuli na događaj u kojem je 31-godišnji D.K. premlatio 18-godišnju djevojku u kafiću na Meladi te se pitaju podsjeća li Hrvatska na divlji zapad i nerazvijene zemlje.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Nedjelja, Lipanj 10, 2018 16:27

Na jučerašnjim izborima za predsjedništvo Županijskog odbora SDP-a Renata Sabljar Dračevac još jednom je dobila povjerenje birača koji su joj osigurali treći mandat. Sudeći po broju glasova, nova-stara predsjednica po županiji je uvjerljivo pobijedila ostale kandidate, gradskog vijećnika Erola Gašija i člana stranke Dušana Polovinu Lunga, dok je Gaši odnio veliku pobjedu u Zadru sa čak 70 posto glasova.

Srijeda, Travanj 11, 2018 21:00

SDP-ova Danijela Vukoša iznijela je na Aktualnom satu inicijativu za uvođenje građanskog odgoja u osnovne škole.

Utorak, Ožujak 20, 2018 20:26

Nakon Dejana Hartmana iz Gradskog odbora SDP-a, aktualna predsjednica Županijske organizacije, Renata Sabljar-Dračevac, dobila je još jednog protukandidata.

Naime, jedan od najpoznatijih gradskih vijećnika, Erol Gaši, na sjednici Gradske organizacije obznanio je svoju kandidaturu i dobio veliku podršku kolega za unutarstranačke izbore koji bi se trebali održati za oko  mjesec i pol dana. 

Utorak, Ožujak 20, 2018 20:20 1

Dok čekamo priopćenje Splićanina Jerka Trogrlića, PR maga  Branka Dukića, koji će odlazak OTP banke iz Zadra u Split zasigurno proglasiti najvećim uspjehom zadarskog gradonačelnika i za to uzeti mjesečnih 14 tisuća kuna, značajan projekt grada Zadra odlazi u ruke netom  osnovanoj firmi, navodi se u priopćenju SDP-a Zadar.

Utorak, Ožujak 13, 2018 11:08

Članica Foruma mladih SDP-a Zadar Helena Mikulandra i njegov potpredsjednik Andrija Jurčević sudjelovali su prošlog vikenda u prvom dijelu Regionalne političke akademije, u organizaciji Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) i Zaklade za europske progresivne studije (FEPS), koja je održana u Podgorici.

Petak, Prosinac 15, 2017 15:10

Zbog nezadovoljstva radom Savjeta mladih, zadarski SDP održao je konferenciju za medije na kojoj je upozorio na "izrečene laži od strane gradskih vijećnika" o radu ovog Savjeta. Konferenciji su nazočili predsjednik Gradskog odbora, Antun Novoselović, te član Predsjedništva GO-a i Savjeta mladih, Jure Zubčić.

Nedjelja, Studeni 26, 2017 20:03

 Kao jedini kandidat za predsjednika zadarske organizacije SDP-a Antun Novoselović je na izbornoj skupštini izabran na ovu dužnost. Iako je skupštini nazočilo tek šezdesetak članova i atmosfera je u hotelu Kolovare djelovala pomalo otužno, Novoselović kaže kako nije riječ ni o kakvom bojkotu članova, navodeći kako su ga neki članovi osobno nazvali i ispričali svoj nedolazak zauzetošću ili lošim vremenom.

Stranice