sdp

Subota, Studeni 11, 2017 16:27

Ukoliko se zadarski mostovci odluče na odlazak u stranku Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović - Neovisni za Hrvatsku na lokalnoj političkoj sceni doći će do pomalo nesvakidašnjeg preslagivanja. Nagli zaokret Mosta, a koji se često voli prikazivati i strankom lijeve provenijencije, pogotovo kada se bori za radnička prava, zasigurno će utjecati i na situaciju u Gradskom vijeću Zadra i Županijskoj skupštini.

Četvrtak, Studeni 9, 2017 10:37 1

Iako su ga, nakon informacije o njegovoj kandidaturi za šefa zadarskog SDP-a, neki mediji već nazvali "gubitnikom sljedećih lokalnih izbora" Antun Novoselović za naš list kaže kako je motiv njegove kandidature upravo zbijanje redova SDP-a. Poznato je da je Gradski odbor u ovom trenutku u teškoj situaciji jer ih predsjednica Sabina Glasovac već više od pola godine nije okupila. Novoselović pak vjeruje kako zadarski SDP opet može biti jaka snaga, što mu je i bio motiv kandidature:

Četvrtak, Listopad 12, 2017 11:53 2

Predsjednica zadarskog SDP-a Sabina Glasovac nije se pojavila na već tri sjednice Gradskog vijeća, a zadnji sastanak Gradskog odbora održan je uoči lokalnih izbora! Ovo je poražavajući rezime najnovije situacije u zadarskoj organizaciji SDP-a koji se nakon loših rezultata na izborima ne uspijeva konsolidirati.

Subota, Rujan 30, 2017 20:11

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u subotu je dobio jednoglasnu potporu članova Glavnog odbora stranke, uz četiri suzdržana glasa i niti jednog protiv, a glasanje je bilo javno.

Subota, Rujan 2, 2017 15:16

 Ne stišavaju se strasti oko povećanja naknada vijećnicima Županijske skupštine, te neki od njih zazivaju i na javno sučeljavanje o porijeklu imovine. Do napete situacije na zadnjoj sjednici Skupštine došlo je zbog HDZ-ova prijedloga o povećanju naknada predsjedniku Željku Lončaru, njegovim zamjenicima i vijećnicima.

Nedjelja, Srpanj 23, 2017 09:38

Ustavni sud RH odbio je još jednu tužbu SDP-a u predmetu  koji se vodio za poslovni prostor u Biogradu. Tako je ova stranka, koja je  pravni sljednik bivše SKH pa tako i njene  imovine,  ostala bez još jedne  nekretnine za koju je, kao i za sve ostale, na sudu dokazivala da im pripada temeljem Zakona o vlasništvu. Pritom je zanimljivo da se njihova  bivša kolegica, Zadranka  Ingrid Antičević-Marinović, kao sutkinja Ustavnog suda izuzela iz ovog  predmeta.

Subota, Svibanj 6, 2017 00:00

Moramo voditi računa da na čelo ključnih institucija u kulturi i turizmu ne dođu profesionalni političari nego zaista profesionalci. Prvo jamstvo koje nudimo su pošteni javni natječaji, rekla je Glasovac

Utorak, Svibanj 2, 2017 00:00

Zadarski SDP, u povodu Međunarodnog praznika rada, radnicama i radnicima koji su na ovaj dan radili, dijelio je karanfile kao simbol borbe za radnička prava.

Subota, Travanj 22, 2017 00:00 1

Enio Meštrović u svom je stilu došao na Trg sa šatorom u ulozi vidovitog Gradonačelnika kod kojeg su na proricanju budućnosti bili svi kandidati, a u prikupljanju potpisa potpore Ninu Dellaviji pomagao je i malo kojem Zadraninu nepoznati Boris Marin zvani Bore Poštar

Ponedjeljak, Siječanj 2, 2017 00:00 1

Predsjednik županijske organizacije HNS-a Milan Stojanov rekao je kako je zasad prioritet SDP kao HNS-ov stalni koalicijski partner, ali sve su opcije još uvijek otvorene. S druge strane, HSU primjerice već zna s kim će u koaliciju

Stranice