studenti

Utorak, Kolovoz 29, 2017 15:07

- Kraj je kolovoza, vrijeme kad studenti intenzivno traže smještaj, a iznajmljivači nove podstanare. Što se traži, a što i po kojoj cijeni nudi, jasno je iz sadržaja oglasa u novinama, na portalima, u raznim agencijama, na oglasnim pločama Sveučilišta u Zadru, Gradske knjižnice, studentske menze, Facebook stranici Sveučilište u Zadru... Studentima su prioriteti blizina fakulteta, cijena te napomena "da ih ne izbace već 1.

Petak, Kolovoz 25, 2017 18:38

Nakon što su sindikalisti Krešimir Sever i Vilim Ribić upozorili na iskorištavanje studenata kao jeftine radne snage te istaknuli kako treba regulirati zakon o studentskom radu na štetu nezaposlenog stanovništva provjerili smo što o tome misle predstavnici zadarskih studenata i jesu li se susreli s nezakonitostima tijekom rada uz studiranje.

Četvrtak, Srpanj 6, 2017 18:21

Od svog utemeljenja 2002. godine Sveučilište je otvorilo brojne nove studije koji korenspodiraju sa zahtjevima modernog vremena i tržišta rada, pa je tako i ove godine dostupno više atraktivnih jednopredmetnih i dvopredmetnih studija

Utorak, Svibanj 2, 2017 00:00

Udruga studenata arheologije Arheos s brojnim suradnicima po prvi put u Zadru organizirala je projekt "Jarilovo" s ciljem educiranja javnosti o staroslavenskoj/starohrvatskoj kulturi i mitologiji, njegovanju tradicije i prošlosti, pa tako i rekonstrukcije slavenskog mita o dolasku proljeća.

Utorak, Studeni 17, 2015 00:00

U ovom tjednu studenti će posjetiti i Udrugu slijepih Zadarske županije, zadarski azil, osnovne škole... U tjednu će sudjelovati 30-ak stranih studenata

ordinacija_lijecnic
Ponedjeljak, Studeni 9, 2015 00:00

Temeljem dogovora s ravnateljicom Doma zdravlja Zadarske županije, Renatom Bek, dr. med., studentice i studenti koji nisu izabrali svog liječnika mogu se prijaviti u ambulantu opće medicine kod liječnice Katarine Šestan, u ambulanti Varoš na adresi Poljana Pavla Pavlovića bb (blizu Arkade).

porin_elemental
Srijeda, Listopad 14, 2015 00:00

U Q baru u petak će se održati službena brucošijada Sveučilišta u Zadru! Nastupit će grupa Elemental i DJ Bake Junior nakon njih, a upad je besplatan. Ulazi se s narukvicom mogu se dobiti u Studentskom klubu svakog radnog dana od 9 do 21, uz predočenje x-ice.

Uoči brucošijade na terenu ŠRC Franka Lisice u 17 sati održat će se utakmica malonogometne sveučilišne lige. 

Petak, Rujan 25, 2015 00:00

Glavni povod osnivanja Drušva je animirati Hajdukov navijački puk radi učlanjenja, zajedeničkih posjeta i gledanja utakmica, ali i promoviranja kluba i sve njegove vrijednosti na kojima je i osnovan

Četvrtak, Svibanj 21, 2015 00:00

Zadarski studenti novinarstva i odnosa s javnošću Odjela za turizam i komunikacijske znanosti zadarskog Sveučilišta jučer su donacijom uveselili korisnike socijalne samoposluge.

Lucija Zorić, studentica, kazala je kako su tijekom humanitarne akcije koja je trajala tjedan dana prikupili sredstva koja su utrošili za kupnju namirnica za potrebe korisnika socijalne samoposluge u Zadru.

Stranice