upisi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Srpanj 22, 2018 20:53

Navala na MIOC, Gimnaziju Franje Petrića, već je aktualna nekoliko godina unatrag i još raste. Međutim, nevjerojatno je koliko se iz godine u godinu na upisima povećava broj odlikaša čime se pomiče i sam bodovni prag pa je postalo gotovo nemoguće upasti se osim ako nisi imao sve petice od 5. do 8. razreda, a pogotovo iz predmeta koji se boduju na upisu (poput matematike, hrvatskog i engleskog jezika i sl.)

Nedjelja, Srpanj 15, 2018 07:27

Na Sveučilištu u Zadru ove je godine moguće upisati sveučilišni preddiplomski studij sestrinstva. Za sve atraktivnije zvanje prvostupnika i prvostupnice sestrinstva, nakon kojeg je moguće upisati diplomski studij, može se prijaviti 30 europskih državljana i dvoje izvaneuropskih.

Petak, Lipanj 1, 2018 06:20

 Iako su upisi, odnosno prijave u prve razrede srednjih škola zapravo tek počele od 26. lipnja i traju zaključno sa 10. srpnja ove godine, već sada se vidi kako se povijest uporno ponavlja i kako je najveći pritisak na zadarske gimnazije.

Ponedjeljak, Srpanj 31, 2017 15:59

Nakon upisa studenata u prvu godinu redovitih i izvanrednih preddiplomskih sveučilišnih studija na Sveučilištu u Zadru u ljetnom roku, ostalo je slobodnih mjesta za upis pojedinih programa u drugom, jesenskom roku.

Četvrtak, Srpanj 13, 2017 20:00

Od redovitih studija, koji se upisuju na trošak Ministarstva, na Sveučilištu u Zadru još uvijek ima mjesta na studijima Njemački jezik i književnost, Talijanski jezik - prevoditeljski smjer, Grčki jezik i književnost te Latinski jezik i rimska književnost

Četvrtak, Srpanj 6, 2017 18:21

Od svog utemeljenja 2002. godine Sveučilište je otvorilo brojne nove studije koji korenspodiraju sa zahtjevima modernog vremena i tržišta rada, pa je tako i ove godine dostupno više atraktivnih jednopredmetnih i dvopredmetnih studija

Ponedjeljak, Lipanj 26, 2017 00:00

Svaki dan me zovu ljudi, obrtnici, vlasnici tvrtki i pitaju imam li učenike koji bi došli raditi u građevini, na postavljanju klima uređaja, elektroinstalatere - ravnatelj "Vice Vlarkovića" Tihomir Tomčić

Subota, Rujan 5, 2015 00:00

I u Strukovnu školu Vice Vlatkovića pojedini učenici ostali su neupisani nakon jesenskog roka. Sada im samo preostaje slati molbe u Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i zatražiti da im se odobri naknadni upis

Petak, Srpanj 31, 2015 00:00

Nakon prvog, ljetnog upisnog roka, u srednjim školama Zadarske županije ostalo je ukupno 132 slobodna mjesta.

Kad je riječ o zadarskim školama slobodnih mjesta je ostalo u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića, ukupno pet.

Četvrtak, Srpanj 23, 2015 00:00

Jučer su na Sveučilištu u Zadru počeli upisi pristupnika na prvu godinu dvopredmetnih preddiplomskih sveučilišnih studija koji su u ljetnom roku ostvarili pravo upisa unutar upisne kvote. Upisi će trajati do 28. srpnja.

Stranice