priopcenje

Petak, Prosinac 14, 2018 16:56

Zbog većeg interesa javnosti, premda ste više - manje upoznati s kronologijom događanja, šaljem priopćenje iz ureda predsjednice suda, Ane Mišlov,

Denis Klarendić – glasnogovornik suda

Petak, Studeni 30, 2018 19:30

Nakon što je 28. studenog održana 11. sjednica Gradskog vijeća grada Biograda podigle su se tenzije među vijećnicima, poglavito prema gradonačelniku Ivanu Knezu. Vezano uz to, gradski vijećnik Ante Fuzul (MODES) poslao je priopćenje za medije.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Srijeda, Studeni 28, 2018 09:41

Ususret izborima za mjesne odbore svojim priopćenjem obratili su nam se članovi Zadarskog Bloka.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Poštovani,
obraćamo Vam se uoči završetka prvog ciklusa priprema za izbore za mjesne odbore, koji će se održati 09.12.2018. godine. Minulo vrijeme utrošili smo na edukaciju, razgovore s kandidatima na listama Zadarskog Bloka te pripremu programa za svaki Mjesni odbor u kojem se kandidirala lista Zadarskog Bloka.

Četvrtak, Studeni 15, 2018 16:32

Nakon priopćenja načelnika Općine Preko, Jure Brižića, zbog nezadovoljstva spotom i brendiranjem TZ Zadarske županije nije dugo trebalo čekati i na odgovor direktorice TZ Zadarske županije, Mihaele Kadije. Njezino priopćenje također prenosimo u cjelosti.

Poštovani načelniče i kolege iz TZ Preko i Ugljana,

Iskreno žalim što se osjećate zanemareno jer Turistička zajednica Zadarske županije takvo blago kao što su naši otoci ne zanemaruje niti u jednom segmentu.

Ponedjeljak, Srpanj 2, 2018 09:35 1
U voltu na ulazu u Grad uklonjen  je grafit  Corto Maltesea koji  se pitao što je pošlo po zlu u ovom gradu. Dana 13. lipnja   divljački je  pretučena naša sugrađanka, osamnaestogodišnja djevojka, kći poginulog branitelja. Zadarski novinar  divljački je pretučen 24. lipnja, stoji u   priopćenju Socijaldemokratskog Foruma žena  Gradske organizacije  SDP-a Zadar povodom, kako navode,  recentnih slučajeva nasilja kojima  svjedočimo u našem gradu.
 
Srijeda, Prosinac 27, 2017 19:52

Nakon utakmice ABA lige između Cedevite i Zadra u Zagrebu koja je igrana prošle subote, javno se očitovala uprava KK Zadra, o, kako kažu,pretjeranoj uporabi sile od strane policije i redara. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Četvrtak, Travanj 26, 2012 00:00