opća bolnica zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 8, 2020 10:52

Trinaesti dan za redom nema novooboljelih osoba od koronavirusa na području Zadarske županije, a broj ozdravljenih popeo se na 72. Do sada je testirano 1983  uzoraka, a tijekom jučerašnjeg dana  59 uzoraka.

Na COVID odjelu zadarske Opće bolnice i dalje je  hospitalizirana  samo jedna osoba koja je danas u planu otpusta.

Aktivni nadzor provodi se nad  808 stanovnika , a istekao je za 2770  osoba.

Petak, Travanj 24, 2020 10:50

Kako je Županijski stožer civilne zaštite i najavio na novinskoj konferenciji ove srijede, u Zadru s radom započinje takozvana drive in ambulanta. Ovakav način rada uveden je kako bi se ubrzalo testiranje na COVID-19, a najavio je ravnatelj Opće bolnice Zadar, dr. Željko Čulina, napominjući kako će se uzorci uzimati i izvan COVID-1 odjela, u ‘drive in’ ambulanti.

Srijeda, Listopad 9, 2019 15:58

Zadarski list ovih je dana dobio informaciju kako je na Odjelu oftalmologije teško obaviti pregled vidnog polja. S druge strane, ukoliko se ode u neku od privatnih oftalmoloških klinika, tamo je pregled moguć. Također, u zadnje vrijeme nam se požalilo nekoliko roditelja kako moraju jako dugo čekati na određene specijalističke pretrage pa se tako, primjerice, na pregled kod neuropedijatra čeka oko osam do deset mjeseci, a slično je i za ultrazvuk srca.

Petak, Rujan 27, 2019 12:24

Udruga bivših zaposlenika «Solidarnost» Zadar poslala je jučer priopćenje u kojem navode kako je ovih dana u hrvatskim sredstvima informiranja objavljeno kako bolnice Zadar, Ugljan i Biograd ukupno duguju 110 milijuna kuna.

Ponedjeljak, Svibanj 27, 2019 15:15

Iako je ugovor o izgradnji i opremanju dnevne bolnice Odjela za pulmologiju, onkologiju, infektologiju i dermatologiju potpisan još  početkom svibnja, izvođač još uvijek nije uveden u radove, niti se išla  počelo raditi.

Unatoč dugogodišnjem čekanju ugovor je potpisan proje dvadesetak  dana i tada su svi bili zadovoljni.

Petak, Listopad 19, 2018 11:23

U posljednjih pet mjeseci spašeno je dvadesetak života zahvaljujući darivateljima organa i timu za eksplantaciju u Općoj bolnici Zadar koji je prošao edukaciju u ožujku ove godine. Posljednju eksplantaciju obavili su prije četiri dana, tri u kolovozu i jednu u svibnju. Od petero donora, dvoje su bili strani državljani koje je nesretna sudbina zatekla baš u našem gradu, dok su ostalih troje sa zadarskog područja.

Nedjelja, Listopad 14, 2018 11:00

Na poziv Opće bolnice Zadar za radove na rušenju postojeće zgrade Zaraznog odjela te izgradnju nove zgrade u kojoj će biti smješteno više odjela u petak je pristiglo pet ponuda.

Utorak, Rujan 25, 2018 17:07

U svrhu podizanja i unapređenja kvalitete medicinske usluge, Erste banka uručila je donacije Ligi protiv raka Zadar i Općoj bolnici Zadar, ukupne vrijednosti 200.000 kuna, odnosno svakoj po 100.000 kuna. Donacijom Ligi protiv raka Zadar, banka se priključila akciji "Protiv raka u dva koraka", a kojom Liga prikuplja sredstva potrebna za kupnju linearnog akceleratora, aparata za zračenje onkoloških pacijenata Zadarske županije, a za koji je do sada prikupljeno preko 1.156.109 kuna.

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 14:32 4

Opća bolnica Zadar ima novu internetsku stranicu. Na domeni http://www.bolnica-zadar.hr/ osvanule su nove, modernije i preglednije web stranice na kojima korisnici mogu lakše pretraživati sadržaje i doći do informacija. Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Utorak, Srpanj 31, 2018 13:38 2

Iz Opće bolnice Zadar prethodnih je dana otišao dr. med. Ante Anić, specijalist kardiolog. To je potvrdilo i Ravnateljstvo dostavljenim odgovorima na nekoliko pitanja Zadarskoga lista, a koje je odgovore potpisao dr. med. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja.

- Možemo potvrditi da je Ante Anić, dr. med. 25. srpnja 2018. podnio zahtjev za sporazumnim raskidom radnog odnosa u našoj ustanovi. Dr. Anić zaključio je Ugovor o radu dana 24. listopada 2015. godine.

Stranice