drustvene mreze

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Ožujak 25, 2019 10:00

Kako doznajemo iz PU zadarske prošli tjedan 37-godišnjakinja je putem društvenih mreža stupila u kontakt s osobom, koja se lažno predstavila kao američki vojnik u mirovnoj misiji, te zatražila od iste da na njegovo ime uplati više tisuća kuna, a zauzvrat će joj poštom poslati novac i zlato.

Utorak, Rujan 19, 2017 12:51

Zaseok Josići u Kruševu, a u njemu baba Maša upravo gleda nove objave na Facebooku... nekima je teta, nekima baba, a mnogima mama i prababa. Pitamo tetu Mašu što ima novog u zemlji i svijetu.

- A, svašta ti ode ima srićo moja. I lipog i ružnog, a mene jadnu ovako staru, dušo moja, virovala ili ne, najviše poj'de politika, uzdahne teta Maša onako iz dubine duše.

- A što politika, pa tvoji su na vlasti, teta?!

Četvrtak, Travanj 26, 2012 00:00

Ako nismo sposobni biti sami, bit ćemo još više usamljeni. Ako ne učimo našu djecu da budu sami, jedino što će poznavati jest usamljenost, upozorava američka znanstvenica Sherry Turkle