pljacka

Utorak, Svibanj 22, 2018 09:19

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom kojeg se sumnjiči za tešku krađu. Naime, sumnjiči ga se da je u subotu poslijepodne provalio u mjesnu crkvu u Škabrnji, odakle je otuđio novac.

Protiv 33-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe, izvijestili su iz PU zadarske.

Srijeda, Studeni 22, 2017 09:58

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Policijske uprave zadarske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Bugarske u dobi od 30 i 32 godine koje se sumnjiči za provale u šest bankomata u Zadru.

Srijeda, Studeni 22, 2017 09:55

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom kojeg su policajci u ponedjeljak, oko 18 sati, na Jadranskoj cesti u Zadru, zatekli u bijegu neposredno nakon što je, uz prijetnju nožem, u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva, od 51-godišnje zaposlenice otuđio novac.

Utorak, Studeni 7, 2017 10:08

Jučer oko 18,30 sati, u trgovini u Ulici Antuna Barca u Zadru, nepoznati je počinitelj, uz prijetnju oštrim predmetom, od 60-godišnje prodavačice otuđio nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.     

Petak, Prosinac 4, 2015 00:00

Maskirani razbojnik opljačkao je u četvrtak navečer trgovinu Sonik na Voštarnici. S oštrim predmetom, odnosno nožem, u rukama on je u trgovinu u Velebitskoj ulici u Zadru upao oko 19 sati i zaprijetio 44-godišnjoj trgovkinji tražeći od nje novac. U strahu za svoj život žena je otvorila blagajnu nakon čega je razbojnik s nekoliko tisuća kuna pobjegao u nepoznatom pravcu.

Petak, Studeni 27, 2015 00:00

Mlađi muškarac opljačkao je u četvrtak navečer ljekarnu na Bulevaru. Policija je izvijestila kako je nepoznata osoba došla oko 18 sati u ljekarnu u Ulici Ante Starčevića te 39-godišnjoj zaposlenici zaprijetila oštrim predmetom tražeći novac. U strahu za svoj život žena je otvorila registar kasu i pljačkašu naoružanom nožem dala dnevni utržak od nekoliko tisuća kuna, nakon čega se on dao u bijeg u nepoznatom pravcu.

Četvrtak, Studeni 12, 2015 00:00

Policija je u srijedu poslijepodne zaprimila dojavu da su nepoznate ženske osobe na otoku Ižu 77-godišnjoj ženi ukrale novac. Nakon zaprimljene dojave na trajektnom pristaništu u Zadru, policajci su  dočekali i uhitili tri žene u dobi od 30, 32 i 56 godina zbog sumnje da su  to upravo one učinile.

- Nad ženskim osobama u dobi od 30, 32 i 56 godina u tijeku je kriminalističko istraživanje, rekli su jučer u PU zadarskoj.

maskirani
Ponedjeljak, Listopad 12, 2015 00:00

Maskirani razbojnik opljačkao je u nedjelju trgovinu na  predjelu Bilog briga. Prema informacijama iz PU zadarske, on riječ je o  mlađem muškarcu koji je u nedjelju oko 8.00 sati upao u trgvinu u Vukovarskoj ulici u Zadru i prijetećim glasom od 37-godišnje prodavačice  zatražio novac. U strahu za svoj život ona je izvadila nekoliko stotina  kuna iz blagajne s kojima se razbojnik potom dao u bjeg..

Ponedjeljak, Listopad 5, 2015 00:00

Tijekom proteklog vikenda prijavljene su provele u trgovine u Bibinjama i na Poljani pape Aleksandra III. u Zadru iz kojih su, još uvijek nepoznati lopovi, odnijeli cigarete i alkoholna pića ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Petak, Rujan 25, 2015 00:00

Istražni zatvor produljen je Slovacima na rok do 60 dana, no kako smo saznali, Slovaci su se spremni nagoditi pa bi u tom slučaju zadarski zatvor mogli napustiti i ranije

Stranice