gradska knjiznica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Listopad 18, 2020 12:07

U sklopu programa proslave Dana grada Zadra jučer su u Gradskoj knjižnici predstavljene smjernice za uspostavu sudioničkog upravljanja tzv. Centrom za mlade pod egidom Zajedno za drugačiji grad.

Nedjelja, Listopad 4, 2020 12:33

Dan Gradske knjižnica Zadar uobičajeno se slavi 4. listopada, ali ove godine Knjižnica je obilježila svoj Dan u subotu, 3. listopada. Tijekom prigodnog programa dodijeljene su nagrade najkorisnicima nakon čega je uslijedio nastup glazbenog sastava Acoustic Eclectic kao poklon Knjižnice korisnicima.

Ponedjeljak, Lipanj 29, 2020 11:41

Uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera, kako je potvrdila ravnateljica Gradske knjižnice Zadar, Doroteja Kamber-Kontić, od sredine lipnja je slobodan pristup knjižničnoj građi na policima Središnje knjižnice, ali i u svim njezinim ograncima.

Petak, Svibanj 1, 2020 13:11

U tjednu od 4. svibnja do 9. svibnja 2020. bit će otvorena samo Središnja knjižnica i to u ponedjeljak, srijedu i petak: od 8:30 do 13 sati te u utorak i četvrtak od 14 do 19 sati. Rad Knjižnice (posudba) bit će organiziran prema preporukama epidemiologa, ulaz u Knjižnicu ograničen je na 4 osobe u jednom trenutku.

Utorak, Travanj 28, 2020 17:17

Gradska knjižnica Zadar jučer je otvorila vrata svojim korisnicima, koji su s radošću dočekali dan kada će opet moći posuditi novi naslov knjige. Iako je red pred Knjižnicom bio velik, strpljivim korisnicima nije bilo teško stajati pred Knjižnicom na propisanoj distanci i zamijeniti stari naslov knjige za neki novi.

Subota, Travanj 25, 2020 10:23

Obavijest o privremenom radnom vremenu Gradske knjižnice Zadar u tjednu od 27. travnja do 2. svibnja 2020.

 

Bit će otvorena samo Središnja knjižnica i to:

ponedjeljak, utorak i četvrtak: od 8:30 do 13 sati

i srijeda od 13 do 18 sati.

 

Utorak, Travanj 21, 2020 10:14

Od 23. do 28. ožujka u Gradskoj knjižnici Zadar trebala se održati 12. po redu manifestacija Zadar čita, s ovogodišnjom objedinjenom temom »kuća.« No, kao i sva ostala kulturna i druga događanja, i ova tradicionalna manifestacija zadarske Gradske knjižnice, koja je trebala uključivati brojne sudionike s područja cijele županije, morala je biti otkazana.

Srijeda, Ožujak 4, 2020 15:31

Svi oni koje zanima kako izgleda svijet gledan očima pilota iz kabine malog civilnog zrakoplova, onog velikog putničkog ili pak vojnog borbenog, prelet preko svijetski poznatih destinacija ili vlastitog dvorišta u Zadru, mogu to iskušati sve do petka na simulatorima letenja Aero kluba Zadar izloženima u atriju Gradske knjižnice i to uz stručno vođenje Ivice Stručića, voditelja sekcije virtualnog letenja u zadarskom Aero klubu.

Subota, Listopad 26, 2019 15:57

"Ulica (ne) vodi klub: demokratski i građanski potencijali navijača Hajduka", predavanje je koje je održano u punoj multumedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Zadru u petak navečer. U predavanju doc.dr.sc. Krešimira Krole predstavljeni su rezultati istraživanja u sklopu projekta "(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja" koje je financirao Europski socijalni fond, a sudjelovao je i Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru.

Subota, Listopad 12, 2019 14:44

"Što je demencija i kako joj poremetiti planove?", zanimljivo je predavanje kojega je jutros održala psihologinja Irena Knežević u Gradskoj knjižnici u Zadru u sklopu projekta "Pokret sreće".

Stranice