koncert

Nedjelja, Srpanj 14, 2019 15:28

Ovo ljeto, 19. i 20. srpnja po prvi put se u Zadru održava »Vaicanto - Queenvention« - dvodnevni festival posvećen stvaralaštvu grupe Queen i Freddia Mercuryja. Prvoga dana održat će se manifestacija »Dinner with Freddie by Peter Freestone« u Palači Cedulin gdje će građani moći porazgovarati s dugogodišnjim prijateljem Freddia Mercuryja.

Četvrtak, Srpanj 11, 2019 13:09

Rita Sahatçiu Ora, svjetski popularna engleska pop zvijezda  albanskih korijena, oduševila je svoje fanove u Hrvatskoj i Zadru najavom koncerta koji će održati u dvorani Višnjik 30. kolovoza. Na  društvenim mrežama njezini obožavatelji naveliko komentiraju atraktivnu pjevačicu koja je 1990. rođena u Prištini (Kosovo), a od svoje prve  godine života živi u Londonu gdje se preselila s roditeljima. Njezin djed  Besim Sahatçiu bio je kosovski kazališni i filmski redatelj.

Nedjelja, Lipanj 30, 2019 19:53

Kao što se očekivalo, top glazbeni događaj priredio je u subotu  navečer legendarni Parni valjak na Viru. Nakon više od dva sata svirke  zadovoljni Aki Rahimovski mogao je tek zaključiti:

Subota, Lipanj 29, 2019 15:23

Megapopularna svjetska pop zvijezda Rita Ora u kolovozu će nastupiti u Zadru! Vijest o koncertu ove britanske pjevačice i kantautorice čije pjesme redaju pohvale međunarodne struke koji će se održati 30.

Nedjelja, Lipanj 23, 2019 16:16

Izvrsnim koncertom riječkih rockera Jonathana završio je treći po redu KvartArt. Iako je bilo planirano da se koncert održi na otvorenom - u Žutinelu, zbog kiše koja je cijelo poslijepodne prijetila organizatori su odlučili preseliti koncert u menzu te nisu pogriješili. Taman negdje oko početka koncerta nad Zadrom se prolomio pljusak, a u prepunoj menzi prolomila se živa svirka trenutno najaktualnijih hrvatskih rockera. 

Srijeda, Lipanj 19, 2019 16:46

"Znam da mogu sve" je u potpunosti opravdao svoj naziv (cjelovečernje produkcije), naime svi su polaznici Libreta dokazali koliko su napredovali u protekloj školskoj godini - imali su odreda imali sjajne nastupe i, što je sigurno i najvažnije od svega, vidjelo se koliko uživaju u svakoj pojedinoj izvedbi i koliko vole to čime se bave.

Subota, Lipanj 1, 2019 16:06

Velikom svečanosti u HNK Zadar završio je i ovogodišnji, 28.  po redu Benja-fest, glazbeni fastival OŠ Šimuna Kozičića Benje na kojem  je nastupilo 17 učenika. Ovogodišnji festival bio je specifičan jer dugogodišnji ravnatelj škole Marko Marin odlazi u mirovinu te je dio programa  bio posvećen njemu. 

Nedjelja, Svibanj 19, 2019 17:24

 Matia Čirjak iz Vrane kod Biograda na Moru dvostruka je pobjednica međunarodnog 7.Festivala duhovne glazbe "Svjetlost dolazi" Zadar 2019 koji se održao u subotu 18.05. u HNK Zadar.

 Za skladbu "Najveći" osvojila je Nagradu publike, koju joj je uručila Jagoda Surać zamjenica gradonačelnika grada Zadra Branka Dukića  i Nagradu stručnog ocjenjivačkog žiria, koju joj je uručio Toni Pajkin glavni urednik HRT Radio Zadra.

Ponedjeljak, Svibanj 6, 2019 12:47

Danas u Svečanoj drovarni na Sveučilištu s početkom u 20 sati održat će se koncert Zadarskog komornog orkestra sa flautisticom Anom Domančić Krstulović, a sve pod dirigentskom palicom Ivana Repušića.

Utorak, Travanj 30, 2019 14:00

U povijesti glazbe bilo je mnogo obitelji koje su u svojem  profesionalnom poslu bile orijentirane isključivo na glazbu. Zadarskoj  publici će to pokazati koncertom u četvrtak u koncertnoj dvorani  Kneževe palače. Jer u Zadru, gradu koji ima glazbenu školu 70 godina i  u kojem je s obzirom na broj stanovnika takvo što malo vjerojatno, cijela se jedna obitelj bavi isključivo glazbom.

Stranice