marko vucetic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Svibanj 30, 2021 11:28

Marko Vučetić, kandidat koalicije Srcem za Zadar za zadarskog gradonačelnika obavio je svoju građansku dužnost i izašao na biralište u OŠ Šime Budinića te je pritom pozvao i sve građane da učine isto. 

Utorak, Svibanj 25, 2021 12:00 1

Marko Vučetić je politička prevara. Ljudi to prepoznaju i to pokazuje i njegov rezultat na izborima za gradonačelnika Zadra, govori Kristijan Kapović, dugogodišnji virski načelnik koji je Vučetića pobijedio u borbi za načelnika Vira na lokalnim izborima 2013. godine.

Ponedjeljak, Svibanj 17, 2021 00:16 1

Nakon objave prvih neslužbenih rezultata, u prostorijama SDP-a kandidati za gradonačelnika i župana te predstavnici stranaka koalicije Srcem za Zadar komentirali su prve rezultate.

Kandidat ove koalicije za gradonačelnika, Marko Vučetić iznimno je zadovoljan prvim rezultatima u gradu Zadru.

Srijeda, Ožujak 3, 2021 11:11

Koalicija »Srcem za Zadar«, predvođena kandidatom za gradonačelnika Markom Vučetićem jučer je na zadarskoj rivi održala konferenciju za novinare na kojoj su novi politički partneri obrazložili ulazak u koaliciju. Zdenko Jukić, predsjednik zadarskog ogranka stranke Centar naglasio je da su razočarani stagnacijom Zadra.

Petak, Veljača 26, 2021 11:43

Osim HDZ-a i SDP-a niti jedna druga stranka nu Zadru još nije objavila imena svojih kandidata za gradonačelnika i župana. U tijeku su brojni pregovori, naravno, puni kalkulacija oko toga koji bi kandidat određenoj koaliciji donio više glasova i osigurao što veći broj mandata u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini.

Srijeda, Veljača 17, 2021 09:00
Utorak, Veljača 16, 2021 15:42

Grad Zadar je danas jedna bolna, izigrana, besmislena i kruta kopija. On nije original, nije grad kakav bi trebao biti zbog toga što su mu oduzete emocije. Stoga je i moj motiv kandidature za gradonačelnika proizašao iz jedne ljutnje koja je motivirana, formirana i definirana mnogim primjerima. Uzmimo samo posljednji, Grad Zadar bira između linearnog akceleratora i pozajmice propalim klubovima iz kojih se kupuju Mercedesi. Grad je izabrao Mercedes umjesto zdravlja građana.

Utorak, Veljača 16, 2021 09:40

Gradski odbor SDP-a Zadar donio je Odluku o kandidaturi prof.dr.sc. Marka Vučetića, sveučilišnog profesora, za kandidata za gradonačelnika te kandidaturi Daniela Radete za zamjenika gradonačelnika u kampanji za nadolazeće lokalne izbore u svibnju.

Ponedjeljak, Veljača 15, 2021 12:23
Na jučerašnjoj sjednici, Gradski odbor SDP-a Zadar donio je Odluku o kandidaturi Marka Vučetića za kandidata za gradonačelnika te kandidaturi Daniela Radete za zamjenika gradonačelnika.
Četvrtak, Studeni 12, 2020 10:26

Bivši saborski zastupnik Mosta, sveučilišni profesor Marko Vučetić, najizgledniji je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zadra. Potvrdili su nam to u zadarskom SDP-u, ali i sam Vučetić izražavajući svoju »zainteresiranost za lokalnu politiku«.

Stranice