upravno vijece

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Studeni 1, 2018 13:49 1

Upravno vijeće Županijske uprave za ceste održalo je sjednicu, no na njoj nije bilo ni riječi o novom natječaju za ravnatelja. S obzirom da je on već više puta odgađan, očekivalo se kako će  se Vijeće ovoga puta očitovati o datumu objave novoga natječaja,  međutim, od njegovih članova saznajemo da natječaj za novog ravnatelja niti jednom riječju nije spomenut. Potvrdio nam je to Dalibor Barešić, član Neovisnih za Hrvatsku, rekavši kako se ta točka nije niti našla  na dnevnom redu. 

Subota, Rujan 22, 2018 08:22

Na sjednici u četvrtak poslijepodne Vlada RH donijela je, uz ostalo, odluku o novim članovima Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zdravstveno osiguranje. Novi član je i dr. Dario Nakić, zadarski internist, svojedobno i ravnatelj Opće bolnice Zadar, te i ministar zdravlja.

- Zahvalio bih Vladi RH, premijeru Andreju Plenkoviću te ministru zdravstva Milivoju Kujundžiću na ukazanom povjerenju – kazao je jučer dr. Nakić.

novac
Ponedjeljak, Srpanj 6, 2015 00:00

Četvrtak, Svibanj 31, 2012 00:00 1

Upravno vijeće dalo je Lučkoj upravi zadatak da se raspita o vjerodajnicama investitora PortEVO koji je već uputio pismo namjere i ima impresivan portfelj, izvijestio je član Upravnog vijeća Nikola Turčinov