dogus grupa

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Travanj 11, 2018 16:14

Vijećnik MOST-a Mladen Malta izrazio je na Aktualnom satu Gradskog vijeća zadovoljstvo što je nakon njegova pitanja o dugu Jadere na posljednjem Aktualnom satu potpisan ugovor između Grada i te tvrtke o obročnoj otplati duga na način da se milijun kuna uplati odmah, a ostatak u 48 rata.

Utorak, Srpanj 25, 2017 14:48

Zlatni zadarski olimpijac Šime Fantela svoju će karijeru nastaviti s bratom Mihovilom u novoj klasi, 49ner. Njegov zlatni kolega iz Ria Igor Marenić, nastavlja karijeru u klasi 470. a planove će objaviti krajem godine. Razlog je u tome što je u Hrvatskoj vrlo teško pronaći kvalitetnog partnera u klasi 470. Vlasnik D-Marin Sukošan, turska Dogus grupa pratit će kao glavni sponzor zadarske jedriličare i u nastupajućem olimpijskom ciklusu.

Ponedjeljak, Kolovoz 8, 2016 00:00

Trećim izmjenama i dopunama plana trebalo bi se izmjestiti put s područja parka na Dogusovu nekretninu, zaštititi pomorsko dobro od parceliziranja, osigurati parkirna mjesta i postrojenje kotlovnice za stanare u Ulici Miroslava Krleže

Četvrtak, Srpanj 16, 2015 00:00

Od kad je Zadarskom listu u svibnju poduzetnik Mladen  Ninčević dojavio da uz zemljište na Polačišću prodaje i dvadeset milijuna eura vrijedan projekt Palača Zadar ili po novom Palača Adriana, javnost se pitala tko bi mogao biti kupac i što će niknuti na atraktivnoj lokaciji.

Subota, Ožujak 14, 2015 00:00

Dogus grupa poduprijet će jedriličarsku posadu Fantela - Marenić u namjeri da osvoje zlatnu medalju na Ljetnim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine. Tim povodom jučer je u Marini Dalmacija potpisan sponzorski ugovor s proslavljeni zadarskim jedriličarskim dvojcem Šimom Fantelom i Igorom Marenićem.

Subota, Listopad 5, 2013 00:00

Ogromna većina vjerovnika podržala je plan i pružila priliku Tankerkomercu za konsolidaciju s odgodom od godine dana za razrješenje imovinsko pravnih odnosa nad marinama vezanim uz pitanje pomorskog dobra - Ključ rješenja biti će pitanje koncesije između države i Tankerkomerca

Subota, Lipanj 2, 2012 00:00 1

Hrvatska je najdinamičnije svjetsko tržište u nautičkoj industriji, a mi smo svoju vjeru u njen razvoj pokazali dosadašnjim ulaganjima, na kojima nećemo stati - direktor Dogus Grupe Hasnu Akhan