zeljko rogic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Siječanj 22, 2015 00:00

Da bi predsjednik Općinskog suda u Zadru Željko Rogić obrijao bradu do 31. ožujka, kad mu po sili zakona radi reforme sudova istječe mandat, suci bi do tada trebali riješiti 422 predmeta, ali i sve novopristigle predmete.

Petak, Siječanj 9, 2015 00:00 2

Željku Rogiću, predsjedniku Općinskog suda u Zadru, sudit će se zbog klevete. Svega tri dana prije kraja prošle godine Državno sudbeno vijeće odobrilo je kazneni progon koji su privatnom tužbom zatražile tri sutkinje istog suda - Ivana Klišmanić, Iva Lovrin i Danijela Zubčić Poljak.

Utorak, Listopad 28, 2014 00:00 3

Prije svega treba imati u vidu da su Antun Klišmanić i Vladimir Mikolčević "prijatelji", da desetljećima rade skupa u pravosuđu, još iz vremena kada je Hrvatskom vladao Savez komunista Jugoslavije, sa svim svojim metodama, a i kćeri su zajedno zapošljavali (kćer Antuna Klišmanića je sutkinja Općinskog suda u Zadru, a kći Vladimira Mikolčevića je savjetnica na Vrhovnom sudu Republike Hrvatske).

Petak, Listopad 24, 2014 00:00 2

Na izjavu predsjednika Općinskog suda u Zadru, Željka Rogića, da su pojedini suci Općinskog suda u Zadru, a među njima i njegova kći Ivana Klišmanić, zaposleni preko veze te da je riječ o nepotizmu, očitovao se bivši predsjednik Županijskog suda u Zadru, a sada umirovljeni sudac Antun Klišmanić.

Zašto ste odlučili javno reagirati na prozivke suca Rogića?

Četvrtak, Listopad 23, 2014 00:00 2

"Želimo i dalje Željka Rogića za predsjednika Općinskog suda u Zadru" naziv je grupe otvorene u ponedjeljak navečer na društvenoj  mreži Facebook. U svega par sati, u znak potpore sucu Rogiću, pridružilo  se oko 170 osoba. Grupa je nastala kao svojevrsni odgovor Sudačkom vijeću Županijskog suda u Zadru na čijem udaru se predsjednik zadarskog  Općinskog suda našao zadnjih tjedana. 

Srijeda, Listopad 22, 2014 00:00 2

Predsjednik Županijskog suda u Zadru Vladimir Mikolčević je Sudačkom vijeću prijavio čelnika Općinskog suda Željka Rogića. Nazvali smo Mikolčevića želeći provjeriti je li to istina.

Četvrtak, Listopad 16, 2014 00:00

Predsjednik Općinskog suda Željko Rogić održao je jučer redovitu konferenciju za medije na kojoj je javnost izvjestio o radu ovog suda u proteklom tromjesečju.

Rogić je istaknuo kako je i u trećem ovogodišnjem tromjesečju zabbilježen trend smanjenja broja neriješenih predmeta i ostvaren plus od 707 predmeta, no ipak je izrazio nezadovoljstvo rezultatima rada.

Četvrtak, Listopad 16, 2014 00:00 3

Utvrđuje se da je predsjednik Općinskog suda u Zadru, sudac Željko Rogić, povrijedio točku 8., alineju 1., 3. i 4. Kodeksa sudačke časti, stoji u odluci Sudačkog vijeća Županijskog suda u Zadru od prošlog tjedna koju potpisuje predsjednik županijski sudac Boris Babić.

Srijeda, Studeni 13, 2013 00:00 4

Predsjednik Općinskog suda Zadar Željko Rogić podnio je ostavku na dužnost predsjednika Povjerenstva za provođenje državnog referenduma za razinu Grada Zadra. Rogić je ostavku uručio predsjedniku županijskog Povjerestva Vladimiru Mikolčeviću u utorak.

Srijeda, Travanj 17, 2013 00:00

Općinski sud u Zadru zbog dodatnog angažmana sudaca i sudskih savjetnika srušio je rekord te smanjio broj neriješenih predmeta za 1.304, što je gotovo jednako postignutim rezultatima za cijelu 2012. godinu

Stranice