sc visnjik

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 10:19 1

U okviru priprema za izbore za predsjednika RH, Miroslav Škoro u Zadru je održao sastanak s volonterima na koje računa u kampanji u Zadarskoj županiji. Susret je organiziran u maloj dvorani Sportskog centra Višnjik s ciljem da se provjeri na koliki broj volonera Škoro zapravo može računati kako bi kampanju kvalitetno proveo i u Zadru.

Petak, Listopad 11, 2019 16:02

Zadar je uvijek nosio epitet grada sporta i mladosti i ja sam bila dio jednog i drugog. Sport je bio gimnastika, jedan od bazičnih sportova, da bi kasnije moj način života bio usmjeren na bavljenje sportskom rekreacijom koja uz mnoge sportove u našem gradu, naročito košarke, veslanja, rukometa, biciklizma, nogometa ima svoju dugogodišnju tradiciju.

Četvrtak, Listopad 10, 2019 15:15

U Press centru u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku danas je počeo dvodnevni Kongres sportskog turizma. Riječ je o četvrtom izdanju čiji su pokrovitelji Ured predsjednice RH, Ministarstvo turizma, Grad Zadar, Županija Zadarska, Hrvatski olimpijski odbor, Središnji državni ured za sport, Sveučilište u Zadru i Udruga hrvatsko američkih profesionalaca (ACAP).

Četvrtak, Listopad 10, 2019 10:26

Četvrti kongres sportskog turizma održat će se 10. i 11. listopada 2019. godine u Zadru, ŠC Višnjik. Pokrovitelji Kongresa su Ured predsjednice RH, Ministarstvo turizma, Grad Zadar, Županija Zadarska, Hrvatski olimpijski odbor, Središnji državni ured za sport, Sveučilište u Zadru i Udruga hrvatsko - američkih profesionalaca (ACAP).

Četvrtak, Rujan 12, 2019 12:24

U Press centru u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku jučer je održana konferencija za novinare u povodu utakmice trećega kola rukometne Lige prvaka između PPD-a Zagreb i Barcelona koja će biti na programu u subotu, 28. rujna u 20, 30 sati.

Srijeda, Rujan 11, 2019 13:18

Gotovo 700 djece iz dvadesetak sportskih klubova sudjelovalo je jučer na Hrvatskom olimpijskom danu kojega su organizirali Grad Zadar, Upravni odjel za kulturu i šport, Športska zajednica Grada Zadra i Športski centar Višnjik.

Utorak, Rujan 3, 2019 16:38

Gradonačelnik Branko Dukić sa svojim zamjenicima, Antom Babićem i Jagodom Surać te suradnicima iz UO za odgoj i školstvo obišao je djecu u DV »Radost«, područnom objektu »Višnjik«, koja su se ovaj tjedan u velikom broju vratila u vrtiće. Nakon kratkog druženja s djecom i odgajateljicama, obišli su i radove na uređenju prostora za još jedan vrtić, onaj sportski koji će se nalaziti u kompleksu bazena na Višnjiku, a u okviru projekta Mreža ZaDar, te će za koji mjesec upisati još 40 mališana.

Ponedjeljak, Rujan 2, 2019 17:54

Kako je i najavljivao proteklih dana, direktor SC Višnjik, Denis Karlović, podnio je financijski izvještaj o prihodima i rashodima vezano uz zadarski koncert britanske tinejdžerske pop zvijezde Rite Ore. Iz njegova priopćenja razvidno je kako je organizacija ovog eventa SC Višnjik ostavila u minusu "tričave" 724 tisuće kuna.

Nedjelja, Rujan 1, 2019 09:36

Športski centar Višnjik je u skladu s naraslim potrebama za dodatnim parkiralištem obavio zahvat koji će omogućiti novih 350 parkirališnih mjesta.

Subota, Kolovoz 31, 2019 01:26

Rita Ora, jedna od najvećih pop svjetskih zvijezda spektakularnim je koncertom rasplesala punu dvoranu Krešimira Ćosića u Zadru. Prema prvim neslužbenim procjenama u dvorani je bilo oko 6.000 ljudi. Tijekom jednosatnog koncerta, kojega je izvela u sklopu svjetske turneje te promocije albuma Phoenix, Rita je izvela svoje najveće hitove, a zadarska ju je publika zdušno i jednoglasno pratila od prve do posljednje pjesme.

Stranice