sc visnjik

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Ožujak 19, 2021 09:15

Sveučilište u Zadru i Športski centar Višnjik jučer su potpisali Sporazum o suradnji pri osnivanju i razvoju Centra za dijagnostiku.

Srijeda, Ožujak 10, 2021 13:18

Na oduševljenje velikog broja građana, popuštanjem mjera ŠC Višnjik je ponovno nudi sportskih i rekreativne aktivnosti. S obzirom da je popuštanje mjera još uvijek limitirano, željno se iščekuju promjene kako bi se funkcioniranje odvijalo u znatno normalnijim i adekvatnijim uvjetima.

Četvrtak, Veljača 25, 2021 11:30
Županijski Zavod za javno zdravstvo dobio je veće količine cjepiva protiv covida-19 te idućeg ponedjeljka u Sportskom centru Višnjik započinje masovno cijepljenje građana, saznajemo od njegova ravnatelja Zorana Škrgatića:
Nedjelja, Veljača 21, 2021 11:29

Do jeseni Zadar će biti prvi grad u Hrvatskoj koji će imati natkrivene betonske teniske terene jer će teniski centar u sklopu ŠC Višnjik dobiti sportski balon koji će omogućiti treninge, pripreme sportaša i turnire u svim vremenskim uvjetima.

Nedjelja, Veljača 21, 2021 10:41

Nekoliko stotina Zadrana u subotu, 20. veljače 2021. predvečer spontano se okupilo kod Dvorane Krešimira Ćosića i odalo počast Đorđu Balaševiću, prerano preminulom vojvođanskom skladatelju i pjevaču. U njegovu počast zadarski su poklonici pjevali popularne Balaševićeve pjesme, položili su vijence i cvijeće, te plišane bijele zečeve i upalili lampione.

Petak, Veljača 5, 2021 12:04

Sljedeći tjedan u Zadarsku županiju trebale bi početi dolaziti veće količine cjepiva čime bi počelo sustavno cijepljenje žitelja naše županije. Za početak bi se cijepljenje trebalo odvijati u ordinacijama obiteljske medicine, ali ukoliko se pokaže kako je prevelik interes za cijepljenje, ono bi se moglo preseliti u Press centar ŠC-a Višnjik.

Utorak, Veljača 2, 2021 14:03

Nije u ponedjeljak, 1. veljače, oko devet (jest nešto poslije – »Ponegdje će biti sunčano«, obično kažu meteorolozi) bilo sunčana vremena. Mnogi su baš sunčano vrijeme i priželjkivali, ali kad su shvatili da nekim oblacima unatoč kiše neće biti – odahnuli su. I pohrlili na Višnjik gdje je sve bilo pripremljeno, obruči, odbojkaška mreža, vratnice... Ali, prije toga detaljčić s bazena koji je također postao dostupan:

Petak, Siječanj 29, 2021 12:57

Športski centar Višnjik, sukladno objavljenoj odluci Stožera Civilne zaštite Repubike Hrvatske, izvješćuje sve svoje korisnike i posjetitelje sljedeće:

1. Otvoreni sportski tereni u sklopu ŠC-a Višnjik bit će od ponedjeljka, 1. veljače 2021. u uobičajenom radnom vremenu dostupni za provođenje športskih i rekreacijskih programa svim udrugama i klubovima, te građanima za njihove pojedinačne aktivnosti.

Utorak, Siječanj 12, 2021 14:42

Hrvatski zavod za javno zdravstvo osmislio je i kontinuirano provodi projekt Živjeti zdravo. U sklopu projekata niz je elemenata čija je realizacija značajan doprinos općem zdravlju svekolikoga pučanstva.
Grad Zadar i ŠC Višnjik definirali su pojedinosti koje se odnose na infrastrukturu i opremu za podizanje i postavljanje u sklopu Višnjika za sudjelovanje u natječaju za projekt Živjeti zdravo, a Hrvatski zavod za javno zdravstvo to je i odobrio u protuvrijednosti 80 tisuća kuna.

Utorak, Prosinac 29, 2020 10:24

Svojedobno osmišljen i prihvaćen plan ulaganja u teniski kompleks u sklopu Športskoga centra Višnjik u predstojećem će razdoblju ući u sljedeću fazu realizacije. Nakon podizanja i opremanja, uključujući i postavljanje rasvjete, sedam terena sa zemljanom podlogom - od čega je jedan teren glavni i s mogućnošću postavljanja tribina za nekoliko tisuća gledatelja - kao i triju terena s najkvalitetnijom mogućom betonskom podlogom, sljedeća faza je podizanje balona nad trima tvrdim terenima.

Stranice