noc punog miseca

Ponedjeljak, Srpanj 16, 2012 00:00

Informaciju da društvo Propela odustaje od manifestacije  Noći punog miseca dobio sam jutros. Mislim da odluku što ćemo i  kako ćemo, treba "prespavati" jednu  noć, kazao je jučer za Zadarski list  predsjednik Turističke zajednice Grada Zadra  Zvonko Šupe,  dodajući kako  će više informacija o događanju  koje bi moglo  popuniti termin  noći s 2. na 3.  kolovoza znati  danas, jer "ne bi  voljeli da taj termin ovog ljeta  ostane prazan",  zaključio je.

Nedjelja, Kolovoz 14, 2011 00:00

Nakon prolaska desetaka tisuća turista u špici Noći punog miseca, pogledali smo tko je zadnji ostao na rivi...

Nedjelja, Kolovoz 14, 2011 00:00

Puni misec i ove je godine na zadarsku rivu privukao desetke tisuća žitelja Zadarske županije i turista, koji su osim u šetnji s ugašenim gradskim svjetlima mogli uživati u brojnim tradicionalnim specijalitetima pripremljenima na gradskoj rivi. Oni koji su došli ranije mogli su vidjeti i kako sva ta čarolija nastaje - miješanje fritula, čišćenje ribe, a posebna atrakcija bilo je janje na ražnju, koje se nekoliko sati okretalo na vatri.

Subota, Kolovoz 13, 2011 00:00

Rečeno je da će se prodavati "spiza" samo 13. kolovoza, no taj dogovor se ne poštuje, a to nije korektno i pošteno prema obrtnicima, ističe Knežević, najavljujući akcije nakon završetka turističke sezone

Petak, Kolovoz 12, 2011 00:00

Utorak, Kolovoz 9, 2011 00:00

Od drvenih igračaka, rakije, džemova, pa do keramike - doslovce svašta se moglo jučer pronaći na sajmu autohtonih tradicijskih proizvoda na zadarskoj rivi s kojim je i službeno započeta ovogodišnja proširena manifestacija Noć punog miseca. Štandovi s različitim proizvodima postavljeni su od ulaza na rivu sa šetnice pa do Morskih orgulja.

Subota, Kolovoz 6, 2011 00:00

Centralna manifestacija Noći punog miseca izgledat će programski kao što je izgledala i prijašnjih godina i na njoj će sudjelovati rekordan broj izlagača

Utorak, Srpanj 27, 2010 00:00

- Vidiš ovaj pršut? To ti je u Debeljaku stiskano, a u Galovcu dimljeno, uz 'šeretski' osmijeh pojašnjava prodavač čija je tehnika uvjeravanja djelovala i na nas

Ponedjeljak, Srpanj 26, 2010 00:00

Više od devedeset izlagača, dvije pozornice, stotine specijaliteta te tisuće punih trbuha - bilanca je ovogodišnje jubilarne 10. Noći punog miseca. Ova originalna manifestacija i 10. godinu za redom rezultirala je punim pogotkom kada je u pitanju promocija 'spize' i običaja zadarskog kraja, ali i šire.

Četvrtak, Srpanj 22, 2010 00:00 1

Dva prepoznatljiva projekta, zahvaljujući kojima se ime Zadra pročulo diljem svijeta, a koji izostati neće ni ove godine, najavljeni su na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u prostorijama Udruženja obrtnika Zadra.

Stranice