zadar

Četvrtak, Kolovoz 23, 2018 18:00 1

Nakon radnog sastanka u Turističko-informativnom centru s gradonačelnikom Brankom Dukićem, županom Božidarom Longinom i njihovim suradnicima te direktorima županijske i gradske turističke zajednice, Mihaelom Kadijom i Antom Radosom, ministar turizma Gari Cappelli opovrgnuo je informacije o podbačaju turističke sezone o čemu se sve češće govori i na što, konkretno u Zadru, upozoravaju i iznajmljivači.

Četvrtak, Kolovoz 23, 2018 17:18

Ulaznice za predstojeći susret polufinala Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a, koji je na rasporedu od 14. do 16. rujna u ŠC Višnjik mogu se kupiti preko sustava ulaznice.hr, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima širom Hrvatske.

Od danas je otvoreno i prodajno mjesto u Zadru, a ulaznice se mogu kupiti u Combo music shopu na adresi Vlatka Mačeka 3 (preko puta McDonald's restorana). Radno vrijeme od 08 do 15 i od 16 do 19 sati, subotom od 09 do 13 sati.

Srijeda, Kolovoz 22, 2018 11:00

Dva kandidata o kojima je naš list pisao kao o najizglednijima za dužnost direktora Turističke zajednice Grada Zadra, Hrvoje Anić i Mario Paleka, jučer su nam potvrdili svoju kandidaturu.

Naime, sutra je zadnji dan natječaja za mjesto koje je ostalo upražnjeno nakon odlaska dosadašnjeg direktora, Ante Radosa, a provvjerom među kandidatima čija su nam imena već spomenuta, saznajemo kako su upravooni i podnijeli svoje molbe.

Utorak, Kolovoz 21, 2018 10:45

U slučaju kad im zatreba "brza lova", građani se sve češće okreću malo drugačijem načinu zaduživanja - zalagaonicama. Sve što ima vrijednost one će otkupiti, a građani će, bez da ih itko pita za kreditnu sposobnost i bez previše komplikacija, brzo i jednostavno doći novca. Za prodati, otkupiti ili založiti predmet, dovoljno je da ste punoljetni, da imate ispravni osobni dokument i OIB.

Nedjelja, Srpanj 29, 2018 08:45

Tijekom jučerašnjeg jutra u Zadru su se okupili vozači oldtimera. Bilo je tu raznih motocikala i automobila, a dio izložaka objektivom fotoaparata "uhvatio" je naš fotograf Vedran Sitnica.

Subota, Srpanj 28, 2018 15:21

 U četvrtak je počela ovogodišnja "Noć punog miseca".  Osamnaesto izdanje jednog od najpopularnijih zadarskih turističkih  proizvoda trajat će do danas, kada je finalna i glavna večer događanja,  a u međuvremenu, u prva dva dana događanja posjetitelji su kao i predhodnih godina bili ponovo u prilici upoznati se s povješću zadarskog  kraja, prije svega gastronomskom povješću s obzirom da su u fokusu  manifestacije bila stara jela, mediteranska jela, a onda i stari zanati.

Petak, Srpanj 27, 2018 12:11

Najdulja ovostoljetna pomrčina "krvavog mjeseca" u petak poklopit će se s najvećim približavanjem Marsa Zemlji u posljednjih 15 godina pa će promatrači imati uzbudljivi dvostruki astronomski ugođaj.

Mjesec će u petak djelomično ili potpuno biti u Zemljinoj sjeni šest sati i 14 minuta, kažu astronomi.

"Vrijeme potpune pomrčine trajat će 103 minute, najduže u ovom stoljeću", objavilo je Kraljevsko astronomsko društvo u Londonu.

Petak, Srpanj 27, 2018 09:26
Alenka Košiša Čičin-Šain, glavna tajnica narodne stranke  Reformisti i zamjenica direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku  učinkovitost u srijedu je posjetila Zadar gdje se susrela s Vesnom Sabolić  i Vlastom Mišurac, predsjednicama županijske i gradske organizacije  stranke te članovima predsjedništva.
Ponedjeljak, Srpanj 23, 2018 11:25
Wiz Khalifa, reper koji je miljenik publike i jedan od najvećih hitmakera hip-hop glazbe ove godine nastupio je po drugi put na plaži Zrće u sklopu Fresh Island festivala, a prije par dana s ekipom je prošetao Zadrom i večerao u restoranu Groppo nasuprot katedrale sv. Stošije.
 
Petak, Srpanj 20, 2018 22:55

Na Skupštini klubova regionalne košarkaške ABA lige održanoj u petak u Beogradu odlučeno je kako će nova sezona započeti 29. rujna, dok će se posljednje, 22. kolo ligaškog dijela igrati od 15. do 18. ožujka. 

Ždrijebom je odlučeno kako će u 1. kolu hrvatski prvak Cedevita ugostiti Partizan, dok će Cibona u goste Crvenoj zvezdi. Treći hrvatski predstavnik Zadar sezonu će otvoriti gostovanjem kod FMP-a.

 

Stranice