zadar

Utorak, Ožujak 13, 2018 11:19

Šime Marković (1984.) predvodi dugu listu igrača Primorca koji su u karijeri nosili dres Zadra. Nakon što je u Zadru prošao sve uzraste Marković seniorski nogomet od 2005. igra u Biogradu i igrač je s daleko najdužim stažom u prvom sastavu biogradskog trećeligaša koji danas očekuje dvoboj protiv Zadra.

Utorak, Ožujak 13, 2018 11:14

Porazom od Petrol Olimpije košarkaši Zadra su zatvorili uspješnu sezonu u regionalnoj ligi s konačnim omjerom od 10 pobjeda i 12 poraza. U ljubljanskim Stožicama su čak imali priliku i sa pobjedom zaključiti sezonu, ali u posljednje tri minute nisu bili na razini onih prvih 37. Serija 8:1 Ljubljančana u završnici je presudila pitanje pobjednika, no utjeha Zadranima je poraz manji od 20 razlike s kojim su u slučaju poraza FMP na gostovanju kod Budućnosti osigurali šesto mjesto na ljestvici.

Ponedjeljak, Ožujak 12, 2018 19:15

U središnji dio ove turističke sezone grad Zadar i Zadarska županija neće ući bogatiji za neki veći smještajni objekt, a ni broj ostalih objekata za koje su njihovi vlasnici zatražili registraciju nije osobito velik, doznajemo u Uredu državne uprave u Zadarskoj županiji. U ovom Uredu ističu kako su od početka ove godine zaprimili 463 nova zahtjeva koji su još u obradi te o njima ne mogu davati podatke.

Ponedjeljak, Ožujak 12, 2018 19:05

Prema najnovijim podacima Državnog zavoda za statistiku robna razmjena Zadarske županije bilježi u 2017. godini 13,3 milijuna kuna razlike u korist uvoza u odnosu na izvoz. S obzirom da je Zadarska županija turistički orijentirana te ostvaruje značajne prihode od usluga za Denisa Ikića, direktora Županijske gospodarske komore, razlika nije alarmantno loša jer se radi o podacima koje je Carinska uprava evidentirala, odnosno radi se o robama koje su evidentirane u oba pravca uvoza i izvoza.

Ponedjeljak, Ožujak 12, 2018 11:55 1

Iako za nas već svi znaju i situacija je puno bolja nego kad smo tek otvorili prije dvije godine. Nažalost, potražnja medicinskih pomagala je i dalje tri puta veća od mogućnosti. Trenutačno nam najviše nedostaje invalidskih kolica jer se ona i najsporije vraćaju. Što se pak, tiče medicinskih kreveta imamo ih 80-tak zahvaljujući zadarskoj Općoj bolnici s kojom imamo sjajnu suradnju.

Ponedjeljak, Ožujak 12, 2018 11:01

Košarkaši Zadra nisu uspjeli s pobjedom završiti natjecanje u ABA ligi iako su imali lijepu priliku za tim. Vodili su Zadrani veći dio utakmice u Ljubljani, ali je na kraju Olimpija pronašla način kako doći do pobjede.

Ponedjeljak, Ožujak 12, 2018 09:50

Sa zadarskom publikom se nismo vidili jedno ozbiljno vrime za ozbiljan koncert. Vagabundo bend je bio u sjajnoj formi večeras, ja sam bio dobre volje ali je publika ta koja je odlučila da ovo bude odličan koncert. Hvala im na tome, hvala i što su izdvojili neka sredstva u ovo današnje vrime i došli nas gledati u živo. To su nam najbolji prijatelji u Zadru, rekao je Goran Karan nakon koncerta u zadarskom Arsenalu u petak navečer. A prije njega Zadrani su rekli svoje.

Utorak, Prosinac 5, 2017 13:15

 Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su prosječne oglašavane cijene stanova tijekom studenog zabilježile nešto niže vrijednosti nego mjesec ranije, dok su na godišnjoj razini porasle.

Najveće promjene tijekom studenog su zabilježene u pojedinim gradovima na Jadranu. Šibenik, Dubrovnik i Rijeka bilježe najveći mjesečni pad cijena, dok najveći porast bilježe Pula, Split, Senj i Zadar.

Petak, Prosinac 1, 2017 12:29

Kao jedna od prvih poslovnica Kauflanda u Hrvatskoj, prva poslovnica u Zadru otvorena je davne 2002. godine. Tim Kauflanda tijekom studenog potpuno je obnovio ovaj objekt i uložio puno truda u novi izgled svoje poslovnice koja je 30. studenog 2017. napokon ponovno otvorena!

Stranice