bozidar longin

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Svibanj 5, 2020 15:10

Današnju konferenciju za novinare u Gradskoj loži u povodu humanitarne prodajne izložbe umjetničkih slika pod nazivom - Umjetnici bolnici ZAdar zadarski župan Božidar Longin iskoristio je da izrazi sućut obiteljima mladića smrtno stradalih u stravičnoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila u centru grada, na Liburnskoj obali.

Utorak, Svibanj 5, 2020 10:30

Možemo biti vrlo zadovoljni kako su naše stručne službe reagirale u krizi oko epidemije koronavirusa. Veliki doprinos svakako su dali i naši stanovnici koji su svojim odgovornim ponašanjem pridonijeli kontroliranom širenju broja zaraženih.

Četvrtak, Travanj 16, 2020 21:59

Sada već davne 1993. godine Zakonom o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj, osnovana je tada Zadarsko-kninska županija. 17. siječnja 1997. godine Zastupnički dom Sabora RH donio je novi Zakon o područjima županija, gradova i općina kojim je područje Kotara Knin pripojeno Šibenskoj županiji kada je naša županija postala Zadarska županija.

Srijeda, Travanj 8, 2020 14:52

Članovi Stožera civilne zaštite Zadarske županije odgovarali su i na pitanja o preventivnim mjerama u domovima za starije te je župan Božidar Longin iznio detaljne mjere koje se u tim ustanovama provode:

Subota, Ožujak 28, 2020 22:30

Potpredsjednik Gradskog vijeća Biograda Ante Fuzul uputio je otvoreno pismo zadarskom županu Božidaru Longinu u kojoj navodi da je od novinara tražio da mu kažu koga bi trebalo otpustiti zbog stanja u kojoj se našla Specijalna bolnica za ortopediju u Biogradu koja je postala glavno žarište koronavirusa u Zadarskoj županiji.

Petak, Ožujak 27, 2020 13:03

Na kraju današnje konferencije za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije članovi Stožera odgovarali su i na pitanje novinara o tome treba li netko snositi odgovornost za širenje zaraze u biogradskoj bolnici te bi li trebalo smijeniti ravnatelja bolnice Andriju Marcelića.

No, dr. Alan Medić odgovorio je kako on o tome ne može odlučivati jer se bavi detektiranjem infekcije, a župan Božidar Longin kazao je:

Petak, Ožujak 20, 2020 14:28

Kako bi pravodobno izvijestili zadarsku javnost o stanju vezano za koronavirus, Stožer civilne zaštite Zadarske županije održao je još jednu novinsku konferenciju. Na njoj je iznesen vrlo optimističan podatak, a taj je da u Zadarskoj županiji - nema novooboljelih od korona virusa!

Srijeda, Ožujak 11, 2020 12:31

Jako sam zadovoljan kako ovo izgleda i kako će u vrlo skoroj budućnosti izgledati. Dobivamo jedan novi prostor čiji smo mi vlasnici i vjerujem da je ovo samo prva faza, ovog projekta. Imali smo čak ideju ovdje napraviti i dvoranu međutim, vidjet ćemo hoćemo li moći to financijski pokriti. Ali, svakako ćemo nastojati jer se želimo razvijati. Ono što je bitno, to su još neke nove stvari koje ćemo također, pokušati realizirati.

Stranice