bozidar longin

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 15, 2020 16:03

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a i županijska vijećnica, Renata Sabljar - Dračevac, poslala je u petak priopćenje koje je zapravo odgovor SDP-a i nje na reagiranje župana Božidara Longina od četvrtka. Navela je kako su diskreditacije kao što su "paušalni pristup", "donošenje krivih zaključaka", "površno čitanja dostavljenih materijala" i "politički autogol" nešto na što su od Longina i njegove stranke navikli slušati, to je retorika koju su od njih i očekivali.

Četvrtak, Svibanj 14, 2020 21:04

Paušalni pristup, potvrdilo se i u ovom slučaju, za posljedicu ima donošenje krivih zaključaka. Zbog površnog čitanja dostavljenih materijala vijećnici SDP-a zabili su tipični politički autogol.

Četvrtak, Svibanj 14, 2020 10:03

Unatoč pandemiji koronavirusa koja je paralizirala značajan dio gospodarskih aktivnosti, radovi na infrastrukturnim projektima na zadarskim otocima napreduju prema planu. Tim povodom, župan Božidar Longin u pratnji suradnika obišao je radove na projektima lučke infrastrukture na Pašmanu i Ugljanu – novoj trajektnoj luci u Tkonu, sanaciji rive u mjestu Mrljane, ribarskoj luci u Velikoj Lamjani te uređenju šetnice i plaže Artina u Kalima.

Utorak, Svibanj 5, 2020 15:10

Današnju konferenciju za novinare u Gradskoj loži u povodu humanitarne prodajne izložbe umjetničkih slika pod nazivom - Umjetnici bolnici ZAdar zadarski župan Božidar Longin iskoristio je da izrazi sućut obiteljima mladića smrtno stradalih u stravičnoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila u centru grada, na Liburnskoj obali.

Utorak, Svibanj 5, 2020 10:30

Možemo biti vrlo zadovoljni kako su naše stručne službe reagirale u krizi oko epidemije koronavirusa. Veliki doprinos svakako su dali i naši stanovnici koji su svojim odgovornim ponašanjem pridonijeli kontroliranom širenju broja zaraženih.

Četvrtak, Travanj 16, 2020 21:59

Sada već davne 1993. godine Zakonom o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj, osnovana je tada Zadarsko-kninska županija. 17. siječnja 1997. godine Zastupnički dom Sabora RH donio je novi Zakon o područjima županija, gradova i općina kojim je područje Kotara Knin pripojeno Šibenskoj županiji kada je naša županija postala Zadarska županija.

Srijeda, Travanj 8, 2020 14:52

Članovi Stožera civilne zaštite Zadarske županije odgovarali su i na pitanja o preventivnim mjerama u domovima za starije te je župan Božidar Longin iznio detaljne mjere koje se u tim ustanovama provode:

Subota, Ožujak 28, 2020 22:30

Potpredsjednik Gradskog vijeća Biograda Ante Fuzul uputio je otvoreno pismo zadarskom županu Božidaru Longinu u kojoj navodi da je od novinara tražio da mu kažu koga bi trebalo otpustiti zbog stanja u kojoj se našla Specijalna bolnica za ortopediju u Biogradu koja je postala glavno žarište koronavirusa u Zadarskoj županiji.

Petak, Ožujak 27, 2020 13:03

Na kraju današnje konferencije za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije članovi Stožera odgovarali su i na pitanje novinara o tome treba li netko snositi odgovornost za širenje zaraze u biogradskoj bolnici te bi li trebalo smijeniti ravnatelja bolnice Andriju Marcelića.

No, dr. Alan Medić odgovorio je kako on o tome ne može odlučivati jer se bavi detektiranjem infekcije, a župan Božidar Longin kazao je:

Stranice