sime vickovic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Listopad 15, 2020 12:01

Nove mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite koje se odnose na svadbe podignule su na noge i zadarske mladence. Najviše ih je pogodila mjera zabrane plesa osim za mladence i njihove roditelje koja dozvoljava samo prvi svadbeni ples.

Ponedjeljak, Listopad 5, 2020 10:37

Zbog pada broja oboljelih od koronavirusa, Županijski stožer civilne zaštite razmatra mogućnost ukidanja obveze nošenja maski u školama. To, prije svega, ovisi o epidemiološkoj situaciji na području naše županije, o čemu načelnik Županijskog stožera, Šime Vicković, kaže:

Četvrtak, Kolovoz 27, 2020 17:25 2

Iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije javljaju kako je tijekom današnjeg dana pozitivan nalaz na koronavirus dobio  načelnik Stožera, Šime Vicković.

Ponedjeljak, Kolovoz 24, 2020 15:42

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije, Šime Vicković, danas je u Zagrebu nazočio sastanku načelnika svih županijskih stožera na kojemu se dogovaralo o mjerama suzbijanja širenja zaraze te o početku nove školske godine.

Srijeda, Lipanj 24, 2020 15:17

S obzirom na paniku koja se ovih dana podigla zbog pojave koronavirusa na teniskom turniru Adria tour, o najnovijoj situaciji u Zadarskoj županiji razgovarali smo s prvim čovjekom Stožera civilne zaštite, Šimom Vickovićem. Naime, županijski Stožer jučer je iznio najnovije podatke o oboljelima nakon prvih slučajeva covida-19 na Višnjiku, no jučerašnji rezultati ipak pokazuju drugačiju sliku.

Petak, Travanj 10, 2020 09:57 1

Informacije iz lokalnih stožera civilne zaštite govore da je situacija s izdavanjem propusnica došla na rub održivosti, s obzirom da propusnicu dobije gotovo svaka osoba koja je zatraži. Ovakav sustav rada praktično omogućuje svakodnevno kretanje tisuća ljudi po županiji, donoseći time i veću opasnost od povećanja oboljelih.

Četvrtak, Travanj 9, 2020 16:03

Koronavirus unio je brojne promjene u funkcioniranju svijeta - od pojačanog opreza, nošenja maskica, gumenih rukavica, preko nemogućnosti kretanja po gradu, ali i dobivanja redovne te preventivne zdravstvene zaštite. Naime, zbog straha i u svrhu sprječavanja širenja koronavirusa bolnice te ostale zdravstvene ustanove ne primaju naručene pacijente.

Utorak, Ožujak 24, 2020 10:17

Na jučerašnjoj novinskoj konferenciji posebna je poruka upućena poslodavcima na koje se apelira da zaštite svoje radnike, posebno one u trgovinama. Poslodavci moraju svojim djelatnicima osigurati potrebnu zaštitu na radnom mjestu, a to podrazumijeva maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva, napomenuo je Šime Vicković, načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije:

Ponedjeljak, Ožujak 23, 2020 13:45

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković uputio je svim stožerima civilne zaštite na području Zadarske županije preporuke i smjernice  vezane za razvoj situacije oko koronavirusa COVID-19 I donesene Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.  Time ih obavještava  da za osobe koje će putovati, sukladno točki II. stavak e.

Utorak, Ožujak 17, 2020 13:17

Nije bilo nikakvih razmimoilaženja, a niti "gluhih telefona" između Nacionalnog i našeg Županijskog stožera. Upravo suprotno, mi smo odluku o zatvaranju kafića i ugostiteljskih objekata i ograničenom radu drugih uslužnih djelatnosti, doniijeli u ponedjeljak na našem sastanku Stožera i to jednoglasno i još smo se naravno, prije toga savjetovali sa stručnjacima epidemiolozima zadarskog Zavoda za javno zdravstvo i naše bolnice.

Stranice