sabina glasovac

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Lipanj 1, 2018 17:00

Nakon što su u svibnju izbrisani s popisa birača za unutarstranačke izbore u Županijskooj organizaciji, Nikola Turčinov i Sabina Glasovac vraćeni su na birački popis.

Potvrdila nam je to jučer i Sabina Glasovac koja je nedavno poručila i kako će "oni koji su to napravili morati preuzeti odgovornost". O svemu je obaviještena i Središnjica te je Županijsko izborno povjerenstvo SDP-a očito moralo napraviti korekcije i vratiti Turčinova i Glasovac na birački popis:

Subota, Svibanj 26, 2018 14:45

Samo dva tjedna uoči izbora za rukovodstvo Županijske organizacije, u lokalnom SDP-u došlo je do dosad neviđene situacije zbog  koje se, kako saznajemo od njihovih članova, čak traži intervencija Središnjice.

Četvrtak, Svibanj 17, 2018 13:29

Dugogodišnja vijećnica SDP-a, Sabina Glasovac, odlazi iz Gradskog vijeća Zadra, a na njeno mjesto dolazi Jelena Jelavić!

Ovu vijest potvrdila nam je sama Glasovac, ali i predsjednik Odbora za izbor i imenovanje Gradskog vijeća, Bruno Milin, koji je već zaprimio stranački zahtjev za stavljanjem mandata u mirovanje.

Srijeda, Svibanj 9, 2018 11:35

Najnovija lista neopravdanih izostanaka saborskih zastupnika otkriva koji su zastupnici iz Zadarske županije proteklih devet mjeseci najviše izostajali sa sjednica. Naime, riječ je o listi koju Sabor RH objavljuje svakog mjeseca kako bi i na ovaj način disciplinirao zastupnike s najviše neopravdanih izostanaka.

Utorak, Ožujak 20, 2018 17:36 1

Nakon što je SDP najavio da neće podržati ratifikaciju Istanbulske konvencije u Saboru kakvu namjerava predložiti vlada Andreja Plenkovića, SDP-ova saborska zastupnica Sabina Glasovac u utorak je najavila da će glasati za Istanbulsku konvenciju te da nema te sile  koja će je natjerati da glasuje protiv snažnije prevencije i zaštite žena  od nasilja.

Utorak, Siječanj 9, 2018 14:50

Saborska zastupnica Sabina Glasovac na zagrebačkoj konferenciji za medije SDP-a ocijenila je kako je premijer Andrej Plenković, umjesto uvođenja nužnih promjena, odlučio politizirati obrazovni sustav imenovavši sebe na čelo Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja, a ministrici obrazovanja Blaženki Divjak time "opalio šamar".

Četvrtak, Prosinac 28, 2017 11:41 1

U prosincu je čak 27 zastupnika, najviše u proteklih pet mjeseci, neopravdano izostalo sa plenarne saborske sjednice, izostajali su od jednog do tri dana što će ih zajedno stajati 6750 kuna, pa će  ukupan iznos kazni za 'markiranje' u ovoj godini dosegnuti gotovo 26.000 kuna.

Subota, Prosinac 16, 2017 20:47

Potpredsjednica Kluba zastupnika SDP-a Sabina Glasovac u subotu je nakon četverosatne sjednice Glavnog odbora poručila da SDP „može i mora bolje“, da saborski Klub SDP-a mora ubaciti "u šestu brzinu", te da međusobne prijepore poput onih u vukovarskoj i splitskoj stranačkoj organizaciji treba rješavati unutar stranke, ne opterećujući javnost.

Četvrtak, Listopad 26, 2017 15:18

Županijski odbor SDP-a održao je sjednicu kojoj je glavna tema bila rasprava o novim pravilima unutarstranačkih izbora. Iako će se rukovodstvo ŽO-a birati za oko šest mjeseci, zbog što kvalitetnije pripreme podružnicama su već poslali upute o pripremama za izbor predsjednika i ostalih organa općinskih i gradskih organizacija.

Četvrtak, Listopad 12, 2017 11:53 2

Predsjednica zadarskog SDP-a Sabina Glasovac nije se pojavila na već tri sjednice Gradskog vijeća, a zadnji sastanak Gradskog odbora održan je uoči lokalnih izbora! Ovo je poražavajući rezime najnovije situacije u zadarskoj organizaciji SDP-a koji se nakon loših rezultata na izborima ne uspijeva konsolidirati.

Stranice