sabina glasovac

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Siječanj 9, 2018 14:50

Saborska zastupnica Sabina Glasovac na zagrebačkoj konferenciji za medije SDP-a ocijenila je kako je premijer Andrej Plenković, umjesto uvođenja nužnih promjena, odlučio politizirati obrazovni sustav imenovavši sebe na čelo Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja, a ministrici obrazovanja Blaženki Divjak time "opalio šamar".

Četvrtak, Prosinac 28, 2017 11:41 1

U prosincu je čak 27 zastupnika, najviše u proteklih pet mjeseci, neopravdano izostalo sa plenarne saborske sjednice, izostajali su od jednog do tri dana što će ih zajedno stajati 6750 kuna, pa će  ukupan iznos kazni za 'markiranje' u ovoj godini dosegnuti gotovo 26.000 kuna.

Subota, Prosinac 16, 2017 20:47

Potpredsjednica Kluba zastupnika SDP-a Sabina Glasovac u subotu je nakon četverosatne sjednice Glavnog odbora poručila da SDP „može i mora bolje“, da saborski Klub SDP-a mora ubaciti "u šestu brzinu", te da međusobne prijepore poput onih u vukovarskoj i splitskoj stranačkoj organizaciji treba rješavati unutar stranke, ne opterećujući javnost.

Četvrtak, Listopad 26, 2017 15:18

Županijski odbor SDP-a održao je sjednicu kojoj je glavna tema bila rasprava o novim pravilima unutarstranačkih izbora. Iako će se rukovodstvo ŽO-a birati za oko šest mjeseci, zbog što kvalitetnije pripreme podružnicama su već poslali upute o pripremama za izbor predsjednika i ostalih organa općinskih i gradskih organizacija.

Četvrtak, Listopad 12, 2017 11:53 2

Predsjednica zadarskog SDP-a Sabina Glasovac nije se pojavila na već tri sjednice Gradskog vijeća, a zadnji sastanak Gradskog odbora održan je uoči lokalnih izbora! Ovo je poražavajući rezime najnovije situacije u zadarskoj organizaciji SDP-a koji se nakon loših rezultata na izborima ne uspijeva konsolidirati.

Petak, Rujan 15, 2017 15:18

Ministarstvo znanosti i obrazovanja ima četiri državna tajnika i pet pomoćnika ministara, pomoćnici pokrivaju funkcionalna područja kao i ranije i nema ih ništa više nego u mandatu ranijeg ministra, njihove plaće mogu se vidjeti u imovinskim karticama, a zbrajati ih nema smisla, odgovorio je u petak premijer Andrej Plenković SDP-ovoj Sabini Glasovac, koja je ustvrdila da državni dužnosnici u Ministarstvu građane mjesečno koštaju 300.000 kuna.

Subota, Svibanj 6, 2017 00:00

Moramo voditi računa da na čelo ključnih institucija u kulturi i turizmu ne dođu profesionalni političari nego zaista profesionalci. Prvo jamstvo koje nudimo su pošteni javni natječaji, rekla je Glasovac

Petak, Travanj 21, 2017 00:00 1

Za aktualnu kandidatkinju za gradonačelnicu Zadra slobodno se može reći da u vrijeme svog mandata kao odgovoran dužnosnik ništa nije učinila ili je propustila učiniti za Zadar i zadarske potrebe, kazao je Frakin

Nedjelja, Srpanj 12, 2015 00:00 1

Prošla su dva mjeseca otkako je predsjednica zadarskog  SDP-a, Sabina Glasovac, dala ostavku na dužnost pomoćnice ministra u  Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, obrazloživši je željom za povratkom u Zadar. Glasovac se vratila kako bi se mogla više posvetiti stranačkog radu, a izjavila je i kako se veseli povratku na mjesto profesorice  engleskog i njemačkog u Gimnaziji Franje Petrića.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

Ukupan manjak prihoda u gradskom proračunu je 102 milijuna kuna, po prvi put u povijesti diže se i kredit za pokrivanje tekućih troškova, ne za investicije i ne za razvoj. S druge strane ponašamo se rastrošno, kao pijani milijarderi.

Stranice