zupanijska skupstina

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Ožujak 11, 2021 11:23

Nekad jaka hrvatska stranka, Živi zid, koja je na izborima uzimala dio glasova i HDZ-u i SDP-u, danas je u potpunom rasulu. Raskol među rukovodećim ljudima doveo je do rasipanja članstva, a nema ih niti u kampanji za lokalne izbore.

Utorak, Veljača 23, 2021 13:27

Na Skupštini Zadarske županije raspravljalo se o stanju u školstvu i zdravstvu.
Uz prijedloge odluke o kriterijima i planu rashoda za nabavu proizvedene dugotrajne imovine i dodatna ulaganja na nefinancijskoj imovini srednjoškolskih, kao i osnovnoškolskih ustanova u 2021. godini, nezavisni vijećnik Stipe Bjeliš je pokrenuo raspravu.

Utorak, Veljača 23, 2021 11:45

Sjednica Županijske skupštine Zadarske županije, 22. po redu i posljednja u ovom sazivu, održana je jučer putem zoom aplikacije.

Petak, Listopad 23, 2020 09:29

Na posljednjoj Županijskoj skupštini usvojeni su prijedlozi za davanje deset koncesija na pomorskom dobru. Riječ je o koncesijama za uzgoj ribe i daganja koje su dodijeljene diljem Zadarske županije - od otočica Gira kod Vrgade, do Novigradskog mora.

Četvrtak, Listopad 22, 2020 10:13

Dvadeseta sjednica Županijske skupštine održana je jučer u Centru za razvoj i edukaciju u Poličniku te je imala čak 40 točaka dnevnog reda. Vijećnici su tako raspravljali i usvajali izvješće o radu upravnih tijela Zadarske županije za razdoblje siječanj – lipanj 2020. godine, kao i o polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Zadarske županije za 2020. godine. Osim toga, ravnatelji raznih županijskih tvrtki i ustanova iznosili su rezultate o poslovanju, kao i planove za iduće razdoblje.

Četvrtak, Srpanj 23, 2020 14:15

Prva točka dnevnog reda 19. po redu sjednice Županijske skupštine koja se održava u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru bilo je izvješće Mandatnog povjerenstva koje je donijelo odluku da se nekadašnja vijećnica HDZ-a i donedavna gradonačelnica Gračaca Nataša Turbić, a koja je ovih dana izašla iz pritvora u kojem je završila zbog sumnje da je uzimala mito, smijeni s te funkcije.

Ponedjeljak, Svibanj 18, 2020 10:45

Klub vijećnika SDP-a i DSU-a Županijske skupštine Zadarske županije  podnio je Ministarstvu uprave zahtjev za provedbom nadzora 18. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije.  Smatraju kako je sjednica koju je za 18. svibnja 2020.  zakazala predsjednica Županijske skupštine Zadarske županije Nevenka Marinović  nelegalna i nezakonita sjednica.

Ponedjeljak, Svibanj 18, 2020 10:30

Predsjednik MODES-a uoči današnje elektronske sjednice Županijske skupštine uputio je pripćenje, koje prenosimo u cijelosti:

Na dnevnom redu današnje imaginarne Županijske skupštine među ostalim točkama je i točka kojom je predviđeno davanje suglasnosti školi u Biogradu za podizanje kredita i kupnju nekretnine, za što bi Županija trebala biti jamac.

Srijeda, Travanj 8, 2020 12:50 2

Zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih epidemijom koronavirusa COVID-19, a u skladu s Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja, za sutra u 10 sati sazvana je 17. izvanredna elektronska sjednica Županijske skupštine Zadarske županije. Vijećnici, župan, zamjenici župana i pročelnici na sjednici sudjeluju putem elektroničke pošte.

Stranice