zupanijska skupstina

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Svibanj 18, 2020 10:45

Klub vijećnika SDP-a i DSU-a Županijske skupštine Zadarske županije  podnio je Ministarstvu uprave zahtjev za provedbom nadzora 18. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije.  Smatraju kako je sjednica koju je za 18. svibnja 2020.  zakazala predsjednica Županijske skupštine Zadarske županije Nevenka Marinović  nelegalna i nezakonita sjednica.

Ponedjeljak, Svibanj 18, 2020 10:30

Predsjednik MODES-a uoči današnje elektronske sjednice Županijske skupštine uputio je pripćenje, koje prenosimo u cijelosti:

Na dnevnom redu današnje imaginarne Županijske skupštine među ostalim točkama je i točka kojom je predviđeno davanje suglasnosti školi u Biogradu za podizanje kredita i kupnju nekretnine, za što bi Županija trebala biti jamac.

Srijeda, Travanj 8, 2020 12:50 2

Zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih epidemijom koronavirusa COVID-19, a u skladu s Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja, za sutra u 10 sati sazvana je 17. izvanredna elektronska sjednica Županijske skupštine Zadarske županije. Vijećnici, župan, zamjenici župana i pročelnici na sjednici sudjeluju putem elektroničke pošte.

Četvrtak, Ožujak 5, 2020 20:42

Klub vijećnika Akcije mladih i Mosta uputio je priopćenje u vezi zadnje sjednice Županijske skupštine odnosno Prijedloga programa javnih potreba za obavljanje redovite djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS). Naveli su kako je vladajuća većina pokazala potpuno nerazumijevanje vladajuće većine prema razlozima djelovanja Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta.

Utorak, Ožujak 3, 2020 15:36

Nakon što je predsjednik Županijske skupšine Željko Lončar nedavno podnio ostavku na to mjesto iz osobnih razloga danas je s 26 glasova - za, 11 - protiv i jednim suzdržanim na to mjesto izabrana Nevenka Marinović iz redova vladajućih.

Četvrtak, Listopad 31, 2019 14:46

Sjednica skupštine Zadarske županije održana u četvrtak, moglo bi se reći, protekla je bez većih "potresa", povišenih tonova i traženja stanki za razliku od prethodne dvije. Najzanimljiviji je kao i uvijek bio Aktualni sat koji se protegnuo na gotovo dva sata jer je za govornicu htjelo čak 17 vijećnika.

Četvrtak, Srpanj 4, 2019 16:22

Nakon brojih opservacija na temu Prijedloga godišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna Zadarske županije za 2018. godinu, a koje su bile iznesene na prošloj sjednici, a koje su neistinite, pogotovo ona da je Županija poslovala s manjkom. Mi odgovorno upravljamo s proračunom i vodimo brigu. Što se tiče nekakvih minusa, netko tko je to iznosio nije vidio da smo mi prefinancirali projekte iz svojih sredstava. Upravo su ti projekti usmjereni na razvoj županije.

Četvrtak, Srpanj 4, 2019 12:06

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine vladajući HDZ ne bi trebao imati problema s kvorumom, s obzirom da su održali sastanak sa svojim koalicijskim partnerima i zagladili odnose. Potvrđeno nam je ovo neslužbeno u HDZ-u, ali i izjavom predsjednika Županijskog odbora NHR-a, Dalibora Barešića, koji nam je prenio detalje njihove odluke.

Utorak, Lipanj 25, 2019 10:27

Jedno od pitanja na Aktualnom satu jučer održane sjednice Županijske skupštine bilo je i pitanje Vesne Sabolić iz Reformista vezano uz otočane koji su joj se požalili kako nemaju adekvatan pristup primjeren onima u većinom starijoj životnoj dobi jer  im je predalek put od trajekta do autobusa i izložen je svim vremenskim neprilikama te da autobusne linije nisu dobro usklađene,  na što joj je župan Božidar Longin odgovorio kako će sve to obići i  nastojati vidjeti o čemu se radi.

Stranice