zupanijska skupstina

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Rujan 13, 2021 14:08

Županijski vijećnik iz redova Mosta Frane Vučetić stavio je svoj mandat u mirovanje, i to, kako navodi, iz osobnih razloga. Vučetića će u Županijskoj skupštini zamijeniti kandidat s liste Branko Katić, potvrdili su nam iz MOST-a.

Utorak, Srpanj 27, 2021 09:32

Već prva točka dnevnog reda druge sjednice Županijske skupštine nije prošla bez nezadovoljstva oporbenih vijećnika i

Utorak, Srpanj 27, 2021 09:31

Druga sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održana jučer u Poličniku započela je prisegom nezavisnog vijećnika Ivice Žuvele koji nije bio prisutan na prvoj, konstituirajućoj sjednici. Iako, uz neke prigovore opozicije, dnevni red je usvojen, a odmah na početku sjednice vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša zatražio je skidanje prve točke o izboru članova stalnih županijskih radnih tijela, jer kako tvrdi, nisu bili dio dogovora.

Četvrtak, Lipanj 17, 2021 16:12

Antonio Vučetić novi je predsjednik Županijske skupštine Zadarske županije! Tako je odlučeno na konstituirajući sjednici Županijske skupštine koja je održana jutros u Centru za razvoj i edukaciju u Poličniku na koje se okupilo 35, od ukupno 37 članova, čime je ostvaren kvorum.

Četvrtak, Lipanj 17, 2021 14:11

U četvrtak je konstituirana Županijska skupština. Na skupštini je prisustvovalo ukupno 35 od 37 članova čime je ostvaren kvorum. Članovi su za predsjednika Skupštine izabrali nezavisnog vijećnika Antonija Vučetića s liste DSU-HNS-HSLS, a za potpredsjednika je, na prijedlog većine iz HDZ-ove koalicije, izabran Zoran Šikić. Drugi potpredsjednik kojeg je predložila opozicija je Davor Čerkuč s Nezavisne liste Ivice Žuvele kojeg su podržala 33 člana.

Srijeda, Travanj 7, 2021 11:00

Jučerašnja 23. sjednica Županijske skupštine održana je, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, elektroničkim putem pomoću aplikacije Zoom.

Četvrtak, Ožujak 11, 2021 11:23

Nekad jaka hrvatska stranka, Živi zid, koja je na izborima uzimala dio glasova i HDZ-u i SDP-u, danas je u potpunom rasulu. Raskol među rukovodećim ljudima doveo je do rasipanja članstva, a nema ih niti u kampanji za lokalne izbore.

Utorak, Veljača 23, 2021 13:27

Na Skupštini Zadarske županije raspravljalo se o stanju u školstvu i zdravstvu.
Uz prijedloge odluke o kriterijima i planu rashoda za nabavu proizvedene dugotrajne imovine i dodatna ulaganja na nefinancijskoj imovini srednjoškolskih, kao i osnovnoškolskih ustanova u 2021. godini, nezavisni vijećnik Stipe Bjeliš je pokrenuo raspravu.

Utorak, Veljača 23, 2021 11:45

Sjednica Županijske skupštine Zadarske županije, 22. po redu i posljednja u ovom sazivu, održana je jučer putem zoom aplikacije.

Petak, Listopad 23, 2020 09:29

Na posljednjoj Županijskoj skupštini usvojeni su prijedlozi za davanje deset koncesija na pomorskom dobru. Riječ je o koncesijama za uzgoj ribe i daganja koje su dodijeljene diljem Zadarske županije - od otočica Gira kod Vrgade, do Novigradskog mora.

Stranice