jadrolinija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Studeni 13, 2018 12:11

Na natječaj za odabir brodara za održavanje dvije trajektne i jedne brodske linije na zadarskom te dvije trajektne na splitskom području od 1. siječnja 2019., koji je raspisala Agencija za obalni linijski pomorski promet, ponudu je dostavila jedino riječka Jadrolinija.

Petak, Studeni 2, 2018 12:16

Do kraja ove godine Jadrolinija bi se trebala preseliti u novi putnički terminal, a tada će biti riješena i autobusna stanica u Gaženici.

Potvrdio nam je to načelnik Općine Preko Jure Brižić, koji je o problemu nenatkrivene autobusne stanice u luci Gaženica razgovarao s direktorom Lučke uprave Zadar Robertom Škifićem.

Nedjelja, Srpanj 22, 2018 10:40

Putovanje Jadrolinijinim trajektima koji prometuju u zadarskom akvatoriju izaziva negativne reakcije dijela putnika koji su najviše ogorčeni nepoštivanjem propisa o zabrani boravka u trajektnoj garaži tijekom plovidbe. Naime, otkako s dolaskom toplog vremena sve više putnika boravi na palubi, raste njihovo nezadovoljstvo zbog ponašanja ogromne većine vozača koji još tijekom plovidbe ulaze u svoja vozila i pale motore.

Petak, Lipanj 1, 2018 14:48

Od petka, 1. lipnja Jadrolinija prelazi na ljetni red plovidbe s  pojačanim brojem putovanja na najfrekventnijim linijama.

Ukupno će trajektom Preko i Gaženica biti povezani s 27 povratnih linija, a brodom do Poluotoka od ponedjeljka do petka sa 10 linija, subotom sa šest i nedjeljom sa sedam povratnih linija.

Četvrtak, Ožujak 15, 2018 21:54

Od ovog ljeta Jadrolinija uvodi još jednu novost na trajektnim linijama Zadar - Brbinj, Zadar - Ist i Zadar - Bršanj pa će se tako moći kupiti karta i online rezervacija mjesta za vozilo na trajektu za točno određeni polazak.

Ova novost znači da se neće više trebati danima, pa i tjednima unaprijed rezervirati mjesto za vozilo na trajektu, već će se karta s osiguranim mjestom za vozila moći kupiti i putem interneta.

Subota, Siječanj 27, 2018 15:46

Upravno vijeće (UV) Agencije za obalni linijski pomorski promet donijelo je odluku kako je tvrtka Jadrolinija dala najpovoljniju ponudu na natječaju za obavljanje javnog prijevoza na državnoj trajektnoj liniji 434 iz Brbinja na Dugom otoku do zadarske Gaženice i obratno. Ovaj brodar jedini se javio na natječaj. Rok trajanja obavljanja usluge javnog prijevoza putnika na ovoj liniji je od 1. siječnja 2018. godine do 31. prosinca 2023. godine, uz mogućnost produljenja do 31. prosinca 2027.

Četvrtak, Siječanj 11, 2018 00:13

Od 19. siječnja do 18. ožujka 2018. trajektni prijevoz vikendom za sve koji ne žive na otoku pojeftinit će 20 posto.

Odluku koja je odmah naišla na odobravanje kako otočana, tako i ljudi koji žive u gradovima uz more, donijelo je Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet iz Splita na preporuku Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Srijeda, Prosinac 27, 2017 14:57

Loša vijest za otočane stiže prvog dana nove godine. Agencija za obalni i linijski promet naime povećala im je cijene otočnih karata. Najveće povećanje, kako se saznaje od Denisa Barića, predsjednika Otočnog sabora, odnosi se na cijene karata za putnike na trajektnim linijama koje će u 2018. godini biti od 10 do 20 posto veće.

Četvrtak, Prosinac 14, 2017 17:06

Kompletna nova Uprava Jadrolinije na čelu s predsjednikom Davidom Soptom, nova ravnateljica Agencije za obalni linijski pomorski promet Paula Vidović, općinski otočni načelnici, predstavnici Lučke uprave Zadar i Grada Zadra odazvali su se na poziv za sastanak župana Božidara Longina jučer u Maloj vijećnici Zadarske županije.

Srijeda, Prosinac 13, 2017 16:31

Gradonačelnik Branko Dukić jutros je održao radni sastanak s direktorom Jadrolinije Davidom Soptom. Ovo je njihov drugi susret na istu temu, ponovno uspostavljanje cjeogodišnje linije Zadar - Ancona. Ukidanjem ove linije Grad Zadar je već neko vrijeme, a naročito ove godine, zakinut u prometnoj povezanosti s Italijom, te se  pokušava naći način na koji bi  se linija ponovo uspostavila.

Stranice