jadrolinija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 17, 2020 15:33

Najveći domaći putnički brodar Jadrolinije pozvao je u utorak sve putnike da s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa karte kupuju online ili preko mobilne aplikacije 'mJadrolinija'.

Četvrtak, Lipanj 20, 2019 12:15

Prije godinu i pol dana nazirala se nada u vraćanje nečega što je bila svojevrsna tradicija ovog kraja. Zadarski gradonačelnik Branko Dukić i direktor Jadrolinije David Sopta održali su sastanak nakon kojega su uslijedile najave o mogućnosti vraćanja cjelogodišnje linije Zadar - Ancona. Ipak, linija je i u prošloj godini odrađena kao sezonska, dakle od početka lipnja do kraja rujna, točnije 25. rujna je bio posljednji dan isplovljavanja.

Srijeda, Veljača 20, 2019 11:05

Putnike koji su jučer ujutro krenuli na ukrcaj na trajekt  "Mate Balota" za otok Iž neugodno je iznenadila obavijest da trajekt ne  plovi koja je, kako su nam kazali, bila najavljena čak sat vremena prije  nego je trajekt trebao isploviti.

Srijeda, Siječanj 9, 2019 11:56

Jutros, nešto prije 8 sati, Jadrolinijim katamaran Novalja, udario je u gat na ulazu u putnički dio gradske luke.

Havarija se dogodila prilikom dolaska katamarana u Zadar na redovnoj liniji Ist – Molat – Zadar.

Subota, Studeni 24, 2018 08:15

Od desetak kandidata koji su se prijavili na natječaj za Jadrolinijina voditelja agencije u Zadru, nakon razgovora sa Povjerenstvom za provedbu natječaja u užem krugu ostalo je njih četvero. Među njima je i Ante Rados, bivši direktor Turističke agencije Grada Zadra, koji se u kolovozu ove godine povukao sa svoje dužnosti.

Utorak, Studeni 13, 2018 12:11

Na natječaj za odabir brodara za održavanje dvije trajektne i jedne brodske linije na zadarskom te dvije trajektne na splitskom području od 1. siječnja 2019., koji je raspisala Agencija za obalni linijski pomorski promet, ponudu je dostavila jedino riječka Jadrolinija.

Petak, Studeni 2, 2018 12:16

Do kraja ove godine Jadrolinija bi se trebala preseliti u novi putnički terminal, a tada će biti riješena i autobusna stanica u Gaženici.

Potvrdio nam je to načelnik Općine Preko Jure Brižić, koji je o problemu nenatkrivene autobusne stanice u luci Gaženica razgovarao s direktorom Lučke uprave Zadar Robertom Škifićem.

Nedjelja, Srpanj 22, 2018 10:40

Putovanje Jadrolinijinim trajektima koji prometuju u zadarskom akvatoriju izaziva negativne reakcije dijela putnika koji su najviše ogorčeni nepoštivanjem propisa o zabrani boravka u trajektnoj garaži tijekom plovidbe. Naime, otkako s dolaskom toplog vremena sve više putnika boravi na palubi, raste njihovo nezadovoljstvo zbog ponašanja ogromne većine vozača koji još tijekom plovidbe ulaze u svoja vozila i pale motore.

Petak, Lipanj 1, 2018 14:48

Od petka, 1. lipnja Jadrolinija prelazi na ljetni red plovidbe s  pojačanim brojem putovanja na najfrekventnijim linijama.

Ukupno će trajektom Preko i Gaženica biti povezani s 27 povratnih linija, a brodom do Poluotoka od ponedjeljka do petka sa 10 linija, subotom sa šest i nedjeljom sa sedam povratnih linija.

Četvrtak, Ožujak 15, 2018 21:54

Od ovog ljeta Jadrolinija uvodi još jednu novost na trajektnim linijama Zadar - Brbinj, Zadar - Ist i Zadar - Bršanj pa će se tako moći kupiti karta i online rezervacija mjesta za vozilo na trajektu za točno određeni polazak.

Ova novost znači da se neće više trebati danima, pa i tjednima unaprijed rezervirati mjesto za vozilo na trajektu, već će se karta s osiguranim mjestom za vozila moći kupiti i putem interneta.

Stranice