jadrolinija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Srpanj 4, 2020 14:36

Prvi srpanjski vikend donio je i velike gužve na prometnicama – naš reporter zatekao se na trajektu na liniji Prizna – Žigljan do kojeg se natiskala kilometarska kolona. Gužva je bila tolika da dobar dio automobila nije stao u plovilo, već je morao čekati sljedeći termin.

Kolona je duga oko dva kilometra, pa je Jadrolinija  uvela izvanredne linije i unatoč tome na trajekt se čeka oko sat vremena. Dosta je Poljaka, Slovenaca, Nijemaca i Zagrepčana.

Petak, Srpanj 3, 2020 16:24

Brojni otočani ostali su iznenađeni kad su u zadarskoj luci Gaženica ugledali novi trajekt Ugljan koji je danas prvi put zaplovio na brodskoj liniji Zadar - Preko. Novi je to trajekt u bijeloj floti Jadrolinije koja sada broji ukupno 54 broda. Od toga je 37 trajekta za lokalne linije, deset brzih putničkih brodova, tri trajekta za međunarodne linije i četiri klasična broda.

Četvrtak, Ožujak 19, 2020 12:53

Iz Jadrolinije su putnike na svojim brodovima zamolili da tijekom putovanja, ako je ono kraće od 60 minuta, ostanu u svojim vozilima te su, u slučaju izlaska iz vozila, putnicima preporučili korištenje zaštitnih maski.

Pozvali su sve putnike na suradnju s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa, odnosno da putničke karte kupuju putem online prodaje ili mobilne aplikacije mJadrolinija te da izbjegavaju plaćanje gotovinom i koriste bankovne kartice.

Utorak, Ožujak 17, 2020 15:33

Najveći domaći putnički brodar Jadrolinije pozvao je u utorak sve putnike da s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa karte kupuju online ili preko mobilne aplikacije 'mJadrolinija'.

Četvrtak, Lipanj 20, 2019 12:15

Prije godinu i pol dana nazirala se nada u vraćanje nečega što je bila svojevrsna tradicija ovog kraja. Zadarski gradonačelnik Branko Dukić i direktor Jadrolinije David Sopta održali su sastanak nakon kojega su uslijedile najave o mogućnosti vraćanja cjelogodišnje linije Zadar - Ancona. Ipak, linija je i u prošloj godini odrađena kao sezonska, dakle od početka lipnja do kraja rujna, točnije 25. rujna je bio posljednji dan isplovljavanja.

Srijeda, Veljača 20, 2019 11:05

Putnike koji su jučer ujutro krenuli na ukrcaj na trajekt  "Mate Balota" za otok Iž neugodno je iznenadila obavijest da trajekt ne  plovi koja je, kako su nam kazali, bila najavljena čak sat vremena prije  nego je trajekt trebao isploviti.

Srijeda, Siječanj 9, 2019 11:56

Jutros, nešto prije 8 sati, Jadrolinijim katamaran Novalja, udario je u gat na ulazu u putnički dio gradske luke.

Havarija se dogodila prilikom dolaska katamarana u Zadar na redovnoj liniji Ist – Molat – Zadar.

Subota, Studeni 24, 2018 08:15

Od desetak kandidata koji su se prijavili na natječaj za Jadrolinijina voditelja agencije u Zadru, nakon razgovora sa Povjerenstvom za provedbu natječaja u užem krugu ostalo je njih četvero. Među njima je i Ante Rados, bivši direktor Turističke agencije Grada Zadra, koji se u kolovozu ove godine povukao sa svoje dužnosti.

Utorak, Studeni 13, 2018 12:11

Na natječaj za odabir brodara za održavanje dvije trajektne i jedne brodske linije na zadarskom te dvije trajektne na splitskom području od 1. siječnja 2019., koji je raspisala Agencija za obalni linijski pomorski promet, ponudu je dostavila jedino riječka Jadrolinija.

Petak, Studeni 2, 2018 12:16

Do kraja ove godine Jadrolinija bi se trebala preseliti u novi putnički terminal, a tada će biti riješena i autobusna stanica u Gaženici.

Potvrdio nam je to načelnik Općine Preko Jure Brižić, koji je o problemu nenatkrivene autobusne stanice u luci Gaženica razgovarao s direktorom Lučke uprave Zadar Robertom Škifićem.

Stranice