boks

Četvrtak, Prosinac 3, 2015 00:00

Filipi je jedan od dvojice Hrvata (Savez ih je prijavio 12) koji su prošli na draftu nakon kojeg su ukupno 34 boksača doznala svoje nove momčad

Srijeda, Listopad 14, 2015 00:00

Prošli vikend u Splitu je održa međunarodni turnir Split open na kojem su uz boksače iz hrvatskih klubova sudjelovali i natjecatelji iz Italije, Češke i Irske čija je delegacija brojila čak 80 ljudi. Nakon velikog uspjeha sa netom završenog Otvorenom prvenstvu Koprivnice, boksači Zadra u Splitu su osvojili tri zlatne medalje. Taj uspjeh ostvarili su seniorka Antonija Pavić te juniori Dario Petrić i Josip Biletić.

Utorak, Rujan 1, 2015 00:00

Prijevoz kućnih ljubimaca trajektom ili brodom noćna je mora svih vlasnika koji se zajedno sa svojim psom ili mačkom za vrijeme žege ili hladnoće zapute prema otocima. Iako je Jadrolinija uvela mogućnost zbrinjavanja životinja, način na koji se to radi vlasnicima je neprihvatljiv, jer su one po nekoliko sati izložene vremenskim nepogodama.

Ponedjeljak, Listopad 27, 2014 00:00

Travanj. Sofija, Bugarska. Svjetsko juniorsko prvenstvo. Toni Filipi prvo kolo prolazi nokautom, sljedeća tri na bodove i dolazi do finala. Tamo ga čeka Kubanac Yordan Hernandez, koji pobjeđuje odlukom sudaca 3-0 i uzima zlatnu medalju, dok Zadranin kući ipak odlazi prezadovoljan, sa svjetskim srebrom oko vrata. Kolovoz, Nanjing, Kina. Olimpijske igre mladih. Filipi je opet u finalu, a na drugoj strani ringa isti protivnik kao četiri mjeseca ranije.

Petak, Listopad 24, 2014 00:00

Toni Filipi danas se bori za ulazak u finale Europskog juniorskog prvenstva u Zagrebu. U polufinalu kategorije do 91 kilogram protivnik će mu biti ruski boksač Danil Klebnikov. Nakon lake pobjede u prvom kolu protiv Azerbajdžanca Sukrana Mehdijeva, kojega su suci, zbog treće javne opomene, diskvalificirali u drugoj rundi, Zadranin je u četvrtfinalu imao nešto teži posao.

Utorak, Listopad 14, 2014 00:00

U petak 17. listopada u Zagrebu počinje Europsko juniorskog prvenstvo za boksače. Jedan od hrvatskih aduta na ovom natjecanju bit će i Toni Filipi, član zadarske Zlatne rukavice, kojeg očekuje nastup u kategoriji do 91 kg. Filipi ove godine već ima dvije srebrne medalje s velikih natjecanja, Svjetskog juniorskog prvenstva i Olimpijskih igara mladih. U oba finala bolji od Zadranina bio je Kubanac Yordan Hernandez.

Ponedjeljak, Travanj 21, 2014 00:00

Sjajan uspjeh ostvarili su hrvatski boksači na Svjetskom prvenstvu za juniore u Sofiji osiguravši medalju te odlazak na Olimpijske igre mladih u Kinu.  Luka Prtenjača (69 kg, BK Sesvete) jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Talijana Lizzija. Luka Plantić (BK Sesvete) u srednjoj je maestralno pretukao Kazahstanca  Belzana Bokirova, a teškaš Toni Filipi (BK Zlatna rukavica) u tijesnoj borbi savladao je Azerbajdžanca Shukrana Mehdiyeva.  Sva trojica polufinale boksaju u Srijedu.

Petak, Ožujak 14, 2014 00:00

Na Prvenstvu Hrvatske u boksu za juniore koje se održalo u Sesvetama zlatom se u teškoj kategoriji okitio i najmlađi iz boksačke loze Filipi, Toni Filipi, i tako postao juniorski prvak Hrvatske. Mladi Filipi jedini je zadarski boksač koji je uspio kroz dvije borbe uzeti zlatnu medalju.

Nedjelja, Kolovoz 11, 2013 00:00

Toni je boksač koji ne taktizira. Ide, nogometnim rječnikom, va banque. Navali na protivnika i želi ga u jednom dahu savladati. To mu pokušavamo izbiti iz glave, ali se ne da - kazao je Tonijev trener Mario Nikolić

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2013 00:00

Nakon Mersina dobio sam poziv za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kazahstanu u listopadu ove godine. Tamo imam veliku šansu dobrim rezultatom možda ostvariti i plasman na Olimpijske igre u Rio - kazao je Filipi

Stranice